Xman

Član
  • Content Count

    409
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

Xman last won the day on June 9 2021

Xman had the most liked content!

Community Reputation

29 Excellent

About Xman

  • Rank
    GTI
  • Birthday 12/08/1976

Profilne informacije

  • Ime
    Bero
  • Vozilo
    Golf 7 GTD

Recent Profile Visitors

3601 profile views
  1. Valjda bi napisao da je dsg?
  2. Naravno da mozes napraviti ga kad zelis, a da li ima potrebe, to ti moze reci mehanicar. Trosak je 2000-3000 kn, ovisno da li ces u ovlasteni ili ne. Mozda bi ti bilo dobro napraviti veliki servis radi godina koje auto ima, ako ne vec kilometara. Ulje u mjenjacu, ako se dobro salta - ne diraj. Malo mi smrdi ovih 130 tisuca na Passatu iz 2014e pa bi u svakom slucaju bilo dobro da obavis veliki servis.
  3. Mislim da ti i felge moraju bit oem ili imati Tuv, pa pripazi ako nisu, sjecam se da je netko pisao da su i to gledali iako nije bilo upisivanja dimenzije u prometnu.
  4. Xman

    Passat b8 highline

    Sigurno ne vozi sam i autonomno, ako si na to mislio. Ja ga imam na Audiju i auto sam ubrzava, koci i drzi traku ali moras imati barem jednu ruku na volanu odnosno da osjeti otpor. Nakon 10ak sekundi kad skuzi da ne drzis volan iskljucuje se. Da ga se jasno prevarit sa bocom vode il neceg al to i dalje nije autonomna voznja. Plus ako mu s bilo koje strane nestane trake, ode u k.. I to sto radi je aktivni tempomat, na Audiju je do 210 km/h, moguce da je na VW nesto manje.
  5. Puno Za gtd nema zamjenske a ne pase sa 2.0 tdi, pa sam na kraju platio 12+ tisuca samo glavu. Plus skidanje i sve to sto ide kad skidas glavu sto je jos 5-6 tisuca. Prvi put kad su skinuli glavu, popravak sam platio 2400 ako se dobro sjecam, ne kod Zubaka jer oni to ne rade, nego kod lika koji se zove Kreso Grbavac i njega zaobidji, zavrsio na sudu s njim. Na mom autu je glava pukla na sjebanom mjestu, osim ako si bas takav nesretnik, vjerojatno ces ju moci popraviti.
  6. U Zubaku sigurno mozes. Imao sam iste simptome i bila mi je otisla glava. Testiranje na mjestu, pod pritiskom nije nista pokazalo, u tim uvjetima nije gubio vodu, tek kad su napravili co2 su bili sigurni da je glava.
  7. Xman

    Passat b8

    Pretpostavljam da nemas radar, obzirom da nemas ni tempomat, pa gledas ove tipke gdje je CNL tipka u sredini, ovaj drugi je za radar. Ako ne ides u ovlasteni, imas Tihi-ja koji ti to sve slozi a on ce ti reci i koje tipke da kupis i sto ti jos sve treba.
  8. Xman

    Kupnja VW Golf VII

    Održavanje je smijesno, najbolji Castrol i filteri su oko 800ak s nekim popustom i 150 da ti to neki servis promjeni. Ak se ne varam, sva 4 ATE diska i pločice + ulje je bilo oko 2400. Jasno, sve to racunaj barem x2 ako ides u ovlasteni ali za takve banane stvari, nema smisla ako ti auto nije pod garancijom. Igra je puno skuplja ako ti ode nesto ozbiljno tipa glava ili turbina jer ti ne pasu dijelovi s 2.0 tdi. Ako gledas auto s dcc, ne bi ti bilo loše provjeriti amortizere jer su za njega pun k skupi (ak se dobro sjećam, oko 6 tisuca za par).
  9. Xman

    Kupnja VW Golf VII

    Prvo je bio na Revu, pa onda THP, Hic.
  10. Xman

    Kupnja VW Golf VII

    Mislis na Revo koji je prvih 20 tisuca bio gore jel tak?
  11. Xman

    Kupnja VW Golf VII

    Ja sam sa svojim imao dosta sranja, uvezen je sa 100 tisuca, 99% realnih jer sam provjerio sto se dalo, 2 godine star. Auto je bio na remapu, 30ak tisuca nakon toga mi je pukla glava, otisla turbina i to sve mi je izbilo dosta love. Napravio sam ukupno 100 tisuca s njim, auto je meni bio do jaja, super se vozi, odlicno mi je izgledao, remapiran ide jako lijepo a potrosnja je smijesna. Moj je bio spušten sa H&R oprugama i meni je bio dosta tvrd al je zato i lezao kak spada. Nisam bas cuo za neke druge gtd-ove s takvim problemima pa pretpostavljam da se meni zalomilo. Koliko je remap utjecao na to sve mozemo samo nagađati.
  12. I kako se drzi to sto si spricao? Ne mislis da ce se to pomalo ljustiti sa volana s vremenom? Slikaj nakon nekog vremena pa postaj ovdje.
  13. Xman

    Kupnja VW Golf VII

    Gle Ljubo, ja vjerujem da si ti glavni u svom selu al meni takve spike ne moras prodavati. Jebote taj tvoj 1.4 drek. Ti si pazi 2013 kupio dizela. Haha bog te jebo. Glavni si. Dodji se vozit po Zagrebu i guzvama pa mi reci koliko ce ti trosit tvoj uber 1.4 motor. Ponavljam, mislim da si naivna budala s tom cijenom jer si u selu glavni pa mislis ak si ga dopeljao iz Njemacke, da si glavni i koliko god ti opravdanja u svojoj seoskoj glavici imao, to ne znaci da ce naici budala koja ce to i platit. Danas i najvece budale mogu lako provjerit za koliko se takvi auti mogu kupit, a tih 16 tisuca mozes macku o rep objesiti.
  14. Xman

    Kupnja VW Golf VII

    Volan, sicevi, crno nebo, instrument tabla, xdc, sve plastike na konzoli drugacije plus sto si s cipom na 220-230 ks. Ne znam nikog da vozi taj auto stock. Nitko osim tebe ne uspoređuje ta dva auta jer uopce nisu za usporediti.
  15. Xman

    Kupnja VW Golf VII

    I GTD 7 je euro 6 motor. Auto ti je ok al za te pare ces ga prodat nikad. I dalje iznutra izgleda kao kanta naspram gtd-a. Izvana si ga lijepo sredio. U toj voznji u kojoj ti trosis 6.7 lit ili koliko vec, gtd ce bit valjda na ispod 5. Uglavnom, sretno s prodajom