Marin95

Član
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Marin95

  1. Pozz svima,ovako kolega ima tricu gtd 75ks,turbina je onako napola gotova,on bi stavio od 90ks tdi turbinu ali nezna dali paše i jel treba nešto prepravit da bi to radilo kako treba.
  2. Pozz Imam cudan problem kad idem upaliti zadnji brisac upali mi se grijac i svijetli dole na prekidacu svijetlo,ali brisac neradi samo zuji,tako da necu da palim ni grijac posto neznam da nebi nesto planulo.Dali je imo neko takav problem il zna sta bi moglo biti problem.
  3. Pozz svima,zanima me gdje spojit maglenke mislim na koje zice,posto nemam blage veze oko toga.Imam prekidac u autu za maglenke i izvucene kablove iz kabine.Prekidac svijetli zeleno kad jednom povucem prema sebi,sad me zanima gdje ih spojit tamo na onim kablovima pod haubom.
  4. Marin95

    Mk3 Spajanje maglenki

    nemam jack,a org prekidac sa 2 zuba za prednju i zadnju,a taj okrugli jack mi stoji kod hladnjaka tacnije gore na njemu. zna li netko na koje zice se trebaju spojit maglenke
  5. Marin95

    Mk3 Tdi Problem sa satom

    Problem rijesen,kazaljke su bile problem previse bile stisnute sad je sve uredu
  6. Pozdrav ovako rastavljo sam sat da ofarbam kazaljke i ubacivao bijelo osvijetljenje.E sad nastaje problem vratio sat dao kontakt neradi nista,sve svijetli lampice ali nerade kazaljke ni displeji,tako je auto stajao upalit i nakon 5 min cuje se krckanje proradi kazaljka od obrtaja i kmh i displeji ali neradi mi sad temperatura i gorivo.Dali netko zna sta bi moglo biti,nista nije osteceno na satu.I jos to krcnanje se prije nije culo kad se auto upali to se cuje jedno 3 sec i prestane.
  7. Marin95

    1.TDI Trza

    Pozz svima,ovako imam problem na mk3 1.9 tdi 66kw,auto mi nekad poludi,vozim 70 i odjednom krene trzat stisnem kvacilo pustim i bude normalan,isto mi se desava nekad prilikom naglog pustanja gasa.I jos to mi se nekad ne desava po 10 dana i onda tako odjednom poludi.Cuo sam da je to nesto do dizni.
  8. Marin95

    Passat b3 lip na mk3

    Jel se treba rezat,znam da nemoze na kopce mislio sam zasarafit.A nezz nekako mi dobro sa tim lipom lako se skine
  9. Marin95

    Passat b3 lip na mk3

    Pozz zanima me dali moze lip sa passata na golfa 3,jel treba prepravljat evo na ventu
  10. Marin95

    Passat b3 lip na mk3

    znali neko dali treba prepravljat nesto,rezat i slicno
  11. Marin95

    1.TDI Trza

    a Neznam novi sam na forumu odakle je on
  12. Marin95

    1.TDI Trza

    Ako me razumijes eto pokuso sam nekako da opisem sta se desava.Koliko bi kostala druga bosh pumpa da je uredna ili nova ako ima.
  13. Pozz svima,zanima me dali cu nesto dobiti ako skinem katalizator i stavim cijev umijesto njega.Prije Par mjeseci mi se desilo vozio sam po noci 130 i pogledam u retrovizor iz auspuha idu iskre,kasnije se culo pucketanje ispod auta.Od tad vise nije tako sta bilo,i jos dali bi auto vise dimio.
  14. Marin95

    1.9 TDi Skidanje katalizatora

    ma skinut cu pa sta bude,a za tehnicki se nebrinem kolega mi radi pa tako da prolazi uvijek
  15. Marin95

    1.9 TDi Skidanje katalizatora

    dali bi dobio ovako nekakav zvuk na auspuh,
  16. Marin95

    1.9 TDi Skidanje katalizatora

    i meni se cuje malo da zvoni u leru
  17. Marin95

    1.9 TDi Skidanje katalizatora

    dali bi trebao ici sta bolje posto mislim da je ovo zacepito,i 150kn je cijena da to sve napravi mislim da je ok