rusina

Član
  • Content Count

    84
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About rusina

  • Rank
    SDI
  • Birthday 07/13/1986

Profilne informacije

  • Ime
    Vlado
  • Vozilo
    Passat Variant 2.0 TDI Seat Altea 1.9 TDI

Recent Profile Visitors

2880 profile views
  1. E švabo jebem ti miša, da ni nakon 20 godina nije riješio problem sa mikroprekidačima. Di gledati bravu? Silux ima Polcar za 140kn, jel ok?
  2. Poštovani, riječ je o Passatu b7 karavan... zaključam auto (centalno uredno radi) nakon nekog vremena na instument tabli pokazuje da su vrata prtljažnika otvorena te se upali rasvjeta unutra i na retrovizorima, auto ostaje zaključan, događa se nasumično svakih nekoliko sekundi, zatim signal za otvorena vrata se ugasi i svjetla se ugase... i tako u krug. Dok sam u automobilu, kada zaključam čuje se škljocanje ja bih rekao zvuk nekakvog releja (ili tako nešto). Prijedlozi, šta da pogledam, tnx!
  3. U potrazi sam za pasonjom B7 2011 ili 2012 godina, motor 2.0 TDI. Može sa domaćeg tržišta i iz unosa/uvoza. Ponude, linkovi, slike ovdje inbox. Whatsapp, Viber 095 569 3639. Hvala.
  4. rusina

    Golf 5 tandem pumpa

    Meni Mexx tu sa foruma odradio to prije 2 godine... zasad sve 5, samo gas.
  5. rusina

    Volan osjetno tezi

    Ja motam već 6 godina puni lijevo pa puni desni da bi ušao u garažu i nikakvi problema sa volanom/servo. Jedini problem su bile mandžete (pucale) dok nisam uzeo original.
  6. rusina

    Kupnja Polo Classic

    Otac je prodao istog takvog, kupljen sa 140tkm prodan sa 275tkm, problemi su sa elek. podizačima stakala pucaju sajle, električni prekidači stakala, zadnja lajsna na kepeku iznad tablice pukne, rubnjaci na blatobranima otraga prohrđali, brave na vratima otkazale, i tak još neke sitnice. Lijen, puno troši. Čim vidi brdo gotov je. Iznenađen sam što auto sa 275tkm je trošio 1 decu ulja na 10tkm, auto je služio svojoj svrsi, dijelovi jeftini... imao sam osjećaj da taj auto može još km odradit. Sretno.
  7. Nosači motora, getriba, glave motora, blokovi aluminijski itd, jedan dio se pravi (lijeva) u Benkovcu, dalje ide na obradu u Češku, Poljsku, Njemačku... Da još kažem da ta tvornica radi alu dijelove za Mercedes, BMW, Ferrari, dijelom i za kaminski program Mercedesa.
  8. Jel riješen problem, u kojoj si fazi?
  9. Ja bi prije prihvatio Mexx-ovo rješenje. Zanimljivo da nam se isto desilo u isto vrijeme pod istim okolnostima. Rekao bi da je problem u tom zamjenskom setu 99%.
  10. Ista stvar se dešava kod mene na Seat Altei, 2007g, 1,9tdi, bls oznaka motora, nakon izmjene komplet set kvačila znaju se dešavati simptomi koje kolega dzoni opisuje..."hrokče" kod paljenja... nekada vruć neće da upali prvi put, nakon tog ''prvog puta'' kasnije pali kolko hoćeš. Šaltanje, vuča vrlo dobro idu, rekao bih odlično.
  11. rusina

    Golf 5 tandem pumpa

    Može se desiti da i ne upali.
  12. Vezano za amortizere... u ovlaštenom imaš akcije 4+ provjeri cijenu ipak origijal je original, ako ćeš na nešto zamjensko Bilstein, Sachs ili Kayaba imaš na forumu kolegu lageors-zg kontaktiraj ga za cijene.
  13. rusina

    Prodaja vozila iz usluge i linkovi

    Oglas iz usluge. Prijatelj zbog odlaska u inozemstvo prodaje Audi A4 Avant 2004, 1,9 tdi automatik. Osobno znam da je auto obzirom na godine i kilometre u odličnom stanju. Vrijedi pogledati. http://www.njuskalo.hr/auti/audi-a4-avant-1.9-tdi-oglas-18471144
  14. rusina

    Passat 3bg

    https://www.youtube.com/watch?v=rnkyWGX7sZE https://www.youtube.com/watch?v=VsDlGK4Y9AU Yutubaj ima 10 ak različitih klipova koje sam ja našao.