1 1
dacerovs

Po vama najbolji ovlasteni servis u ZG!?

Recommended Posts

Uglavnom ekipa, jos nitko posteno na forumu nije napisao koji je ovlasteni servis sa vw(vag vozila) odlican tj. pristojan.

Meni je u blizini Auto remetinec, servisiraju skodu i vw, kakav je on i el ima itko iskustva sa njima (losa, dobra). Zubaku mi se neide jer ekipu zaboli ona stvar za Vas, akumulator za novi auto sam cekao 6dana!!!!!!!! ( greska na novom golfu 7, slucajno uocio da je pustio kiselinu kad sam tocio tekucinu za pranje stakla) i onda mi jos ekipa neda zamjensko a trazio sam ga i da odjednom se nasao ali 450 kn po danu, pa nisam ja kriv kaj je prdnuo akumulator i jos sam im napravio uslugu sta sam im dofuro auto tamo, a ne da mi je stao negdje u pic.. ma....ni i da ne upali.

 

Znaci slijedi mi prvi servis na 15000 km i molim sve ko ima iskustva sa ovlastenima.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Laky

ja visim u Porscheu Jankomir :lol2

 

zamjenjena brava prtljaznih vrata, ozicenje injektora, injektor

 

kod njih sam i slagao retrovizor po kasku nakon provale (auto su gratis cijeli oprali)

 

uskoro servis i reklamacija korozije

Edited by Laky

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Laky

Dario lose iskustvo ili?

 

meni se zamjerio PZ iz Velike Gorice sa bahatim odgovorom vezano uz diznu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Donekle dobro iskustvo imam jedino s Dojkicem sto se tice VW servisa u Zg.. Ali su i oni bili malo prepotentni, pa sam ih otkacio nabrzinu..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dario lose iskustvo ili?

 

meni se zamjerio PZ iz Velike Gorice sa bahatim odgovorom vezano uz diznu

 

preloše ,ali nebi javno

Share this post


Link to post
Share on other sites

I ja kad sam spomenuo Zubaka mislio sam na ovog u VG-ci.

Laky .... Kazes porsche jankomir, ja sam mislio da oni samo audi servisiraju. Mozda ipak kod njih odem ili Dojkic hmm.

Al bas me zanima el ima itko primjedbe na Auto Remetinec inace su zastupnik za Skodu , al servisiraju vw, bas me zanima jer su mi blizu, al makar od remetinca do jankomira imam 5-10 min po zaobilaznici, ah pitaj boga, mozda je sve isti k

Share this post


Link to post
Share on other sites

nisam cuo od nekog primdjedbe na AR ,cini se da dobro decki rade ,mi kad smo imali škodu smo tamo servisirali i sve uvijek bilo bez problema

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvala ti, barem netko :D

Znas mozda el mozes doc do auta pogledat jel rade kaj il drkaju k, dok ja ispijam 3 kave da oni zavrse sa poslom :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

nisam nikad pito ,ostavio auto i doso poslje (400m od mene doma :D )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Porsche Jankomir... već tri godine servisiram tamo. Nemam primjedbi. Sve uredno, poslje servisa auto svaki put operu i ceka cist ko suza :D

 

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jel ti daju zamjenski auto tamo?

Kolko sam cuo daju ti a da ih i ne pitas :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

i ja isto preporucujem Auto Remetinec.. Radio sam praksu u stanici za tehnicki pregled pored servisa i uvijek vidim 20tak mladih koji rade.imaju dosta školaraca al dobrog mentora :)

a i tetka mi tamo servisira suzukia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Malo kasnim, ali ja servisiram kod Vidovića (Matuni 20). Decki jako korektni, nikakvih problema, prije servisa obavezno pitanje dal hocu proci sa serviserom sto ce sve raditi.

 

Imao sam i dvije reklamacije koje su odradili bez natezanja, drugu cak popravili cim je prijavljena, nisu ni cekali odgovor da li se priznaje. Bilo je "ako prodje super, ako ne vidjet cemo za cijenu pa dogovoriti popust".

 

Uglavnom, decki imaju moju preporuku.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Neda mi se ovdje pisati zašto ali imam više situacija. Moja preporuka je Autorad zaobilaziti u veeelikom luku.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sam servis odradio u Auto Remetinec, decki super, auto mi je bio cijeli dan radi updatea softwarea i dali su mi zamjenski auto, svaka im cast.

I jos na kraju oprali auto tak da je izgledao ko da upravo izlazi iz salona. Cijena 790 kuna :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Nano

Ja sam šesticu servisirao kako kad nekad u autoradu nekad u porscheu u autoradu više puta dobio zamjensko vozilo,u porscheu isto....auto kuća PZ je najveći šljam koji se ikad ukazao,ukratko,2009 godina ja dolazim donosim 89 tisuća kuna i kupio bi novog pola,oni mi govore mali pa ti nemaš dovoljno radnog iskustva s 19 godina da ti netko da kredit,ja izvadim novce oni gospodine evo može tu da vam pokažemo,nije bilo niti jednog vozila pošto nisu imali novih pola na lageru on mi pokušava uvaljati starot(onog sa okruglim svjetlima) ja mu govorim da hoću novog i dali ga mogu naručiti on mi baca priče da nručivanje vozila traje i do pola godine da se to neisplati(da napomenem u tom trenutku nisam ništa znao o autima)ja mislim pa to je dugo...on mi baca priču da ima jedan auto novi polo osnovna oprema(bez maglenki bez središnjeg naslona za ruku bez felgi) na lageru sa naljepnicama ja pitam pa jel mi se moža dat taj auto kaže on da kako ne auto je 00 kilometara samo ima naljepnice po sebi,oni kažu sačekajte sat vremena...ja sačekao skinuli oni naljepnice oštetili haubu oni mi spustili cijenu za 900 kn..ja mislim dobro sam prošao,preuzmem vozilo dođem doma brat vidi nevaljaju gume ode sutra dan (znači tablica još nije bilo na njemu) ode sutra dan da prijavi da gume stare i da su imale one izbočine po sebi(kao jaja) oni kažu da gume su starije od 10 mj(navodno se nesmje dogodit da izađe vozilo iz salona ako su mu gume stare,moraju stavit nove)oni govore mom bratu ali pošto ste vi vozilo kupili juče mi ćemo pozvati o našem trošku SPECIJALISTU IZ GOODYERA da analizira starost guma....veli moj brat pa da sam znao da ste šupci koj će se jebavati za 300 kuna po gumi nebi ni dolazio....otišao iz salona i kupio mi nove gume i došao doma....što se tiče servisa stari tamo servisirao golfa 5 highlinera uvijek neki problemi bili...ali uvijek jednom nisu vratili zaštitu masku motora (pošto je bio riječ o dizelašu) uglavnom kad je došao pokušali su ga uvjeriti da mu je to spalo u vožnji....:S prije bi se ubio nego otišao u taj auto salon.Porsche Jankomir i Autorad zakon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da malo obnovim temu.

Imam lose iskustvo sa Auto Remetincom i nebi vise tamo otisao ni da su zadnji na svijetu.

Kako mi je dolazio drugi servis na autu ja reko idem u AR.

Dodem tamo prijavim servis i skripu plastike na suvozackoj strani( koju sam na kraju sam rijesio_sitnica) medutim,auto su mi servisirali 5 sati, poludio sam vise, pojeo dvoje cevape i popio tri pive.

Dodem pogledat el auto gotov, ekipu boli ona stvar, kazu bit ce za pola sata. Vidim ja dignuta vrata od garaze, malo se nagledam unutra kad ono hauba u zraku i svijetla gore jebenih 5h, znaci kako sam ga vidio na pocetku tako je bio i poslije.

Na kraju kad je ipak auto bio gotov dode meni lik da nisu imali vremena prckat po plastici i da dodem sutra, ali nema veze, auto je bio 5h tamo i da nisu to mogli rijesit, prestrasno.

Na kraju kad sam im poceo kenjat isli su pogledat sta to skripi, skinuli plastiku i razmrdali je, kao da ju je serafcigerom skidali.

Na kraju uopce nije bilo do te plastike, al bitno da su oni isli prckat po njoj i lijepit po njoj neki bog.

Da bi stvar bila jos gora, naplatili su 4h rada na autu, ko da su mijenjali pola auta.

 

E sada malo bolja strana price.

Dosao mi na red treci servis i razmisljam di da odem, dosta ljudi mi reklo da odem u Auto Štasni da je servis ok.

Odem tamo, nakon 10min su primili auto i servis gotov u 45min i kaj je najbolje, moze covjek stajat uz auto i cak me lijepo ispitivao kak mi se cini auto, el primjecujem nesto cudno itd

Sve pohvale za Auto Štasni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bas sam htio napisati kak sam sa Auto Stasni imao dobrih iskustva. Imao sam cudan kvar i ispostavilo se da je CECM u banani, i rekli su mi da ga mogu mijenjati ali da je skupo i cak su mi onak sastrane rekli ko bi mi to mogao popraviti a da me ne dodje ko svetog petra kajgana. Posto sam ga planirao mijenjati s novijom verzijom, kupio sam polovni, noviju generaciju no bez njih niti bi znao sto je a i nisu me probali opljackati.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Radio kod Štasnija do sada sve servise od velikog i ostalih sitnica i zadovoljan. Susjed mi radi kod njih pa uvijek dajem njemu da odradi jer imam povjerenja i do sada je sve ispalo u OK.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Danas sam isfrustriran servisom u PORSCHE JANKOMIR-u dogovoren je servis i prijavljene stvari na garanciju su bile:

 

bijele fleke na prednjim farovima(unutrasnja strana prozirne plastike)

auto se gasi na niskim okretajima(najcesce prelaskom preko lezeceg u drugoj brzini)

filcane gume na vrhu vrata stvaraju skripanje voznjom preko neravnina

volan zuji kad se smota vise od kruga u desno

kad se volan na mjestu cima lijevo-desno nesto krcka

zadnji desni podizac neugodno lupa na krajnjim polozajima

neka tipla u vratima je ispala i cuje se unutra

oguljena koza volana i mjenjaca

zastitna plastika na motoru zapinje od crijevo i napravila je rupu u njemu

potrgana usica na spoju cijevi od iberlaufa

 

Ono sto su oni napravili je redovan servis,podmazali filcane gume(koje se i dalje cuju),pomaknuli crijevo koje je strugalo po zastitnoj plastici(crijevo su ostavili staro pohabano) i stavili drugi softver radi gasenja auta(tu se vidi neki pomak,auto malo bolje reagira na gas u niskim okretajima ali se i dalje gasi ako ga se ne drzi na kuplungu).

 

Za ostale stvari su rekli da se ne priznaju pod garanciju(farovi,kozni volan i mjenjac)

Zujanje volana i krckanje nisu primjetili pa po tom pitanju nisu nista ni poduzeli.

za podizac i tiplu u vratima nisu niti pogledali jer kazu da je sve okej.

 

Radi se o vozilu vw polo 1.4 tdi 2014.g

 

TAKO DA ZAOBIĐITE PORSCHE JANKOMIR U SIROKOM LUKU,novce znaju uzeti a apsolutno nista nisu napravili a mene su uskratili za auto na cijeli dan radi 5 min posla koji su odradili mimo servisa

 

Samo bi jos napomenuo da se djelatnik Niko Vukušić na prijamu za preuzimanje vozila oslovljavo prema meni sa frende i stari,kao da smo mi skupa ovce cuvali.

Edited by rade007

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 1