1 1
Hrg@n

TQ kuplung set,iskustva

Recommended Posts

Mislim uzet taj set za 1.9 TDI motor(1z)...zanimaju me iskustva i

O tom setu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvala na linku,pa da sad odmah i pitam za ove neke nove dijelove speedline(neki češki),jel ko to kupovo,valja li išta, kod mene uzeo stric diskove za seata ibizu za nekih 120 kN komad i to one ventilirajuce s rupicama tj one sportske,ja sam mislio uzet kuplung set brijem da mi je reko da je nekih 600 kN pa možda nekaj i vise al nisam siguran sad,ima neka stranica njihova koja prica da je to kao neki novi brend kaj se probija na tržište i tak neke brije

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ostavi se tih čunga lunga brendova i kupi provjereni proizvod i miran. A ne zejebavat se s tim pa onda nakon 1000-2000 km opet sve rastavljat kad nesto pocne zvonit. Pogotovo sto se tu radi o vitalnim dijelovima koje ti trazis..

A te busene diskove za 120kn po komadu, nebi ni na biciklu stavio! Pa jbt skuplji su moji za biciklu sad kad pogledam nego ti njihovi za auto?! Reci stricu neka se dobro zaleti par puta i naglo zakoci, pa da onda vidimo kakav ce disk bit..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bas cu vidit to kak bude taj disk,a kuplungbcu onda uzet neki provjeren ,hvala na savjetu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ako ćemo o tim jeftinim brandovima, evo ja imam za ponuditi brand iz Njemačke KM AutoTechnik Germany http://www.kmgermany.de/?L=1

Nekad budu dosta povoljni, a do sada su već neki prodani za starija godišta vozila i uz pravilnu ugradnju voze još i danas.

Osobno (bez obzira što su iz Njemačke) ih ne držim po kvaliteti jednakim trolistu: LUK, SACHS, VALEO, ali čini se da imaju neku razinu kvalitete odnosno da se drže neke razine koju njihovi proizvodi moraju imati, a kako ne bi ukaljali ime u kojem nose "Germany".

 

Za ovaj model vozila s početka topica (VW PASSAT 1.9 TDI 66kW 1Z) set kvačila od ovog proizvođača KM Germany bi bio 780,00 Kn/set 3p (lamela, potisna ploča i potisni ležaj), dok recimo LUK bi koštao 970,00 Kn/set 3p, a SACHS 1.125,00 Kn/set 3p.

 

Cijene su sa već uračunatim PDV-om za gotovinski način plaćanja.

Za kartice se cijene uvećavaju za cca 7% i ide na samo jedno provlačenje.

 

Roba se naručuje direktno iz uvoza i roba nije rezervirana te je podložna daljnjoj prodaji bez prethodne najave.

 

Za sada toliko, a u slučaju bilo kakvih dodatnih pitanja stojim na raspolaganju.

 

Lijep pozdrav!

 

Anđelko Nizek

 

Lageros d.o.o.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Osobno nebi na svom autu isprobavao nesto nepoznato. U slucaju da netko ipak zeli svakako preporucam nesto iz unije (prvenstveno iz njem) jer se tu ipak rade neke kontrole kvalitete za razliku od npr azije (izuzev japana).

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 1