0
TomoCro

Golf 3 1.8

Recommended Posts

Pozz svima najprije,ja sam novi na forumu.Prije par dana moja Alfa 166 otisla frendu a od njega pod racun uzeo Golf 3 sa 1.8 motorom.

 

Mehanicki je auto stvarno dobar ali vizualno imam posla (vanjski dio) pa ako netko ima npr prednji i zadnji branik neka javi (ako je metalik crne boje jos bolje)

 

Trebat ce mi i hauba prednja ali samo ako netko ima bas u boji mog auta jer je ova trenutna mat a to mi se i ne svidja bas a ako nema lakirat ce se ova.

 

Kad sam ga uzeo na prednjem braniku je bila samo jedna polovica lipa pa sam skinuo i drugu.Sad moram i novi lip nabavit...Uglavnom trebat ce mi dosta sitnica i plastikica ali vidim da djelovi nisu skupi pa nije problem.Moram nabavit i dojnji dio plastike sto ide ispod volana....Eh da i volan ocuvaniji nebi bilo lose nabaviti :lol2 :lol2 :lol2

 

Uglavnom auto je spusten,trenutno na celicnim dok mi ne stignu alu felge.

 

Bilo bi mi draze da je passat medjulinija ili barem golf sa 5 vrata a ne sa 3 jer imam doma dvije male curice ali sta je tu je.Nije da je to neki veliki problem.

 

Regan je do sredine lipnja i onda ce na regu i na zagrebacke tablice.

 

Vidim da je ovaj forum drugaciji malo od drugih posto mora biti posebna tema za komentare pa neznam dali ja tu temu negdje moram sam otvoriti ili se automatski otvori??

 

Slike stavim naknadno za sad samo ova dok se auto ne opere kako treba23m33aa.jpg

 

 

 

 

 

rs4tj4.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evo uslikao sam te gumbice na armaturi da se vide.Znaci ovaj jedan je naknadno dodan za otvaranje gepeka posto je ona zatvorena.

 

yfB8rgA.jpg

 

5vJlnIY.jpg

 

zXi1QHg.jpg

 

 

ehxsKc6.jpg

Edited by TomoCro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Napravljen servis,stavljen i novi antifriz,promjenjena neka crijeva i dihtunzi itd. Sad se bezbrizno kotrlja dalje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prodaje netko tu naljepnice za auto? Imam 2-3 ideje a jedna od njih je staviti crno-bijeli sticker bomb na retrovizore,nesto kao na ovoj slici.Ako netko prodaje nek se javi u inbox

 

6909479765_95fda48239_m.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gdje mi je najpovoljnije nabavit ogledalo za vanjski retrovizor na vozacevim vratima? Taman danas navecer ide na regu i mislio ga poslikat za oglasnik da ga mjenjam za nesto sa 5 vrata i vodom razbijeno ogledalo....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
0