0
AK47

Golf 2 1.6 D

Recommended Posts

Pozdrav ekipa, evo da i ja predstavin svoju "duju" :). Dida, koji je nažalost preminuo, je bio prvi vlasnik, kupljena je 1990. Prišla je 203 tisuće, servisi su svi uredno rađeni, u globalu je bila u dobrom stanju. Dida je obilazio polja, šume i planine s njom :) pa je tražila detaljno čišćenje. Limarijski je bila vrlo dobra, malo oštećenje na desnom blatobranu, ništa strašno. Sjedala su ko nova, navlake su nakon 26 godina prvi put skinute sa njih. Evo par slika:

Nakon unutarnjeg čišćenja, na red je došlo vanjsko. Auto je odvedeno na bojanje u metallic bilu Mazda boju, meni najbolja bila boja. Stavljene su gewinde, duboka ralica, skinute sve plastike, prebojane plastic primerom i mat crnim sprejom.

 

Nakon toga stavljeni prednji farovi smoked s križem, nazad Hella štopovi. Unutra jubi ručica mjenjača, crni tapecirung krova, radio Sony sa Alpine zvucnicima naprid u vratima dvosistemci, nazad trosistemci, u gepeku Pioneer sub+pojačalo. Stigle i felge, nakon dugog lutanja i traženja, naručio Japan Racing JR9, 15" 8 jota. Na njih stavljene gume Kumho 195/45. Zadnji branik se montira za koji dan. Bit će spremno za meet u IM :).

 

I dalje tražim oplate vrata, ove su u prilično lošem stanju. To je to zasad, do novih investicija pozz...

 

Link za komentare:

http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/91037-golf-2-16-d/

Edited by AK47

Share this post


Link to post
Share on other sites
0