0
smandic

Kupnja Passata b6 2.0 tdi PD 103 kw ili 125 kw?

Recommended Posts

Pozdrav, evo mislim se izmedju ova dva modela. Oba su od 1 vlasnika, uredno servisirana, dizne mijenjane, u dobrom su stanju vozila. I sad ako su oba dobra, sta sad? Ne mislim ga mjenjat bar 5 godina ako bude dobar. Samo me zanima kojega je bolje uzet? Iz Splita sam, necu radit neke velike kilometre, max 25tkm godisnje. Kojega uzeti, ajmo malo preporuka. Hvala

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvala vlaho, ali evo malo citam po netu i zapelo mi za oko da glave ovih jacih pucaju cesce nego kod ovih od 103 kw. Pa onda spominju neke dpf filtere koji se cesce mijenjaju u jacega tako da nemam pojma. Ima li neko ovog jaceg da cujem iz prve ruke iskustva.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uzmi onoga koji je u boljem stanju,po meni bi to bilo neko generalno pravilo, ionako kupuješ rabljeni auto. Nijedan od njih nije za vozit trke nego lijepu udobnu vožnju. Bitno je samo kako su ih do sad održavali prijašnji vlasnici a ponekad treba imati i malo sreće. Ja imam 2.0 tdi 103kw i meni sasvim dovoljno, lijepo ide ne troši previše. Probaj jednog i drugog pa vidi koji ti više odgovara.

Meni je velika želja bila uzet DSG mjenjač ali kada sam ja uzimao nije bila ponuda dobrih pa sam na kraju uzeo 6 manual.

Edited by mpower

Share this post


Link to post
Share on other sites
0