0
veljoVR

GOLF 3 struja i podizaci

Recommended Posts

Pozdrav svima, prelistao sam tu na forumu ovu problematiku vec i pisao sam vec na ovoj temi ali eto nigdje odg jos pa stavljam ovdje mozda netko i vidi ili je imao slicnih iskustava..

znaci prekopao sam sve moguce forume na internetu vec tri dana sam samo za kompom skoro, problem je sljedeci :
na mom golf 3 sa 5 vrata nerade el. podizaci stakla

zadnja dva nerade vec neko vrijeme radi sajle ali otom potom,

prednja dva su radila normalno na oba prekidaca vozaceva vrata i suvozaceva na prekidace,

odlucim vratit originalne visokotonce natrag u auto sa novim zicama znaci originalne instalacije nema na autu jer je izvadjena davno za audio kompletna.

sljedece jutro krenem u grad i prozori nerade niti jedan, nema nikakvog klika od releja niti ista, niti jedan prekidac nefunkcionira, nema rada motorica niti icega,

pregledao zice na spoju sa vratima sve je uredno, termo osigurac provodi struju normalno, pregledavao sa ispitivacem jack od prekidaca prozora i sve tocno dobiva struju kao po dijagramu, prekidaci svijetle kad se upale svijetla normalno te dobivaju struju, znaci samo preko noci su prestali raditi i to isto jutro sam pogledao na instrument tabli i skuzio da se resetirala kao da je mankuto kleme sa baterije, no medjutim nisam odspajao auto niti u jednom trenutku sa baterije. btw napajanje auto radia ide sa novim zicama direkt na bateriju tako da nema nikakvog kontakta sa kutiom osiguraca niti bilo cime u automobilu.

ajmo ljudi savjeti sta i kako jer sam probao vec skoro sve osim drugih motorica jer ih nemam... :ne

hvala unaprijed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iskopcaj zice iz motorica i ispitivacem provjeri dali napon dolazi na konektore kada mices prekidace...

Share this post


Link to post
Share on other sites

rijeseno, sve zice su bile isprobane i svuda je struja dolazila, nakraju je ispalo da kuciste glavnih osiguraca fusebox br 14 ima problema unutra sa zicama i nisu se dodirivale tako da nakraju smo to reparirali i sad radi,hvala na odg :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
0