0
kutija

problem u zamjeni RCD510 sa RCD330

Recommended Posts

dakle,Golf 6, 2102, narucio RCD330 plus, izvadio moj RCD510 kad vidi vraga, u golfa originalna kamera sa kablom od 26 pinova i nema sanse spojit na RCD330. nista.. narucim i RGB adapter, spojio 26 pinski kabel, spojio tri dodatne zice sa adaptera na struju i masu po uputama lika sto mi je prodao adapter, ubacim u rikverc i nista.. pusiona.

e sad.. dok cekam mail da mi prodavac uredjaja odgovori da li je radio vec coded za originalnu kameru... da li netko ima ideju koji vrag se desio? prilazem sliku koju mi je poslao prodavac adaptera. radio sam po tom pinoutu, mozda netko od vas ima nekakav drugaciji? pokusao sam i onu opciju sa spajanjem na osigurac od upaljaca- ne radi. onaj plavi konektor u glavnom konektoru sam morao izvadit da bi stavio onaj sa RCA kabelom koji sluzi za cam.

ideje? prijedlozi?

hvala!

https://drive.google.com/open?id=0B083T90I-1O4VDRBeTVTeEZsc1lGbmhLSjNjLXVFZ2lhbGdV

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bez kodiranja ti nece raditi niti jedna, bila ona original ili čang šlang kamera....

i jos jedan detalja, kod covjeka kojem sam prodao RCD330g Plus ( Passat B6 ) nije radila kamera ( made in china ) skroz dok nije otpojio klemu sa akumolatora, pa ponovno vratio... iako je prihvaceno kodiranje kamere preko VCDS-a

 

Dakle VCDS u ruke i udri Miško

Share this post


Link to post
Share on other sites

ajd..probat cu. dok nadjem nekog tko moze to napravit. kontaktirao vec par mehanicara ovdje u gradu, nitko nema VCDS :/

Share this post


Link to post
Share on other sites
0