markec 1

Član
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About markec 1

  • Rank
    SDI
  • Birthday 11/17/1988

Profilne informacije

  • Ime
    Marko
  • Vozilo
    R32 mkV
  • Web
    http://www.facebook.com/profile.php?id=1300276637
  • Skype
    markec100
  • Interests
    VWlove
  1. markec 1

    VWCC Rally Vukovar 2016

    hvala Srki. sve riješeno i dogovoreno. vidimo se tamo. lp.
  2. markec 1

    VWCC Rally Vukovar 2016

    jel ide netko iz Sjevorozapadne Hrvatske (Čakovec, Varaždin, Zagreb) na susret, pa da se nađemo nedgje i krenemo zajedno prema Osijeku odnosno Vukovaru?
  3. markec 1

    GOLF VI GTI remap + EuroSuper 95 ?!

    vlaho, prijatelju.. ja nisam rekao da je gorivo na moru lose.. ja sam rekao da sam naletio na jednu benzinsku koja mi je ocito dala lose gorivo.. nemoj samo generalizirati.. tocil sam ja i crikvenici, zadru, splitu.. i nije bilo problema.. ja sam samo rekao da je moj auto slabije vukao i da je nemirno radio nakon tankanja na jednom nasem otoku.. ako si se nasao uvrijedenim, oprosti.. nije mi to bila namjera..
  4. markec 1

    GOLF VI GTI remap + EuroSuper 95 ?!

    no.. vidim da je DSG.. nego dali je nova generacija DSG-a ( 7 brzina ) ili onaj stariji.. a gle.. ne znam.. moguce da sam ja tocil zadnje smeca na moru..
  5. markec 1

    GOLF VI GTI remap + EuroSuper 95 ?!

    a cuj.. tesko je biti 100% siguran u danasnje vrijeme.. al mislim da je OMW 100 najkvalitetnije gorivo kod nas..
  6. markec 1

    GOLF VI GTI remap + EuroSuper 95 ?!

    da.. u pravu si.. nebi bas bilo zgodno da tocis auto kod konkurencije.. danas sam vidio auto parkan na bengi kod rotora kak se ide prema ZG-u.. fini autic.. DSG??
  7. markec 1

    GOLF VI GTI remap + EuroSuper 95 ?!

    a daj mi molim te reci daj ja moram obavit A test za te felge.. mislim, ipak su one 19 cola, a ja na svom autu imam 18.. i kolko one kostaju, ako znas.. i dali je tocna informacija da je BBS metnul kljuc u bravu, odnosno da je propal..
  8. markec 1

    GOLF VI GTI remap + EuroSuper 95 ?!

    jel je to na tvom auto moza BBS CH??
  9. markec 1

    GOLF VI GTI remap + EuroSuper 95 ?!

    ponavljam, govorim iz vlastitog iskustva.. ja tocim samo 100 oktana.. prosle godine kad sam bio na moru, morao sam tocit 95 oktana jer nista drugo nisu imali.. auto na leru nije radio mirno.. tocio sam za 150kn, tolko mi je trebalo do prvog OMW-a.. natocio sam full i auto je osjetno bolje vukao ali i mirnije je radio u leru.. moguce je da sam ja tocio smece od goriva ( puno vode itd. ) ne znam.. ali mislim da je u svakom slucaju bolje tociti 100, ako nista drugo vise se kilometara moze proc sa istom kolicinom goriva..
  10. markec 1

    GOLF VI GTI remap + EuroSuper 95 ?!

    samo se ti drzi OMWa 100 oktana.. autic radi puno bolje, pricam iz vlastitog iskustva.. btw. vidim da si iz vz-a, moram priznati da nisam vidio bijeli mk6 GTI u gradu.. dugo ga vec imas??
  11. nisam strucnjak.. ali meni je prvo na pamet palo problemi s turbinom.. jel ti je netko od mehanicara morzda rekao da bi to moglo biti uzrok tog problema?? ponavljam, nisam strucnjak..