RS G60

Član
  • Content Count

    1854
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About RS G60

  • Rank
    VR6
  • Birthday 03/10/1983

Profilne informacije

  • Ime
    Ratko
  • Vozilo
    Passat B7
  • Web
    http://www.cruisin-deluxe.at

Recent Profile Visitors

7919 profile views
  1. ja sam se jucer osjecao kao, neznam... kao prije 10, 12 godina ili vise jos. neopisljivo!!! hvala svima!
  2. RS G60

    Karte RH za RNS 315

    cek, od kad se moze na rns310 nesto kopirati? nije to rns315 ili 510 sa internom memorijom ili hdd/ssd.
  3. bentley mulliner 9x19 et41 - 5x112 made by bbs japan dvodjelne - orig. na continental gt i gtc gume 225/35/19 achilles atr sport - tyrestretch. kupljene nove u travnju. felge su u travnju novo lakirane, polirane i sastavljene. boja srce je tajna i kupac dobiva sve informacije + bocicu laka. unutrasnji dio je crni mat i lip je polirane. orig. bbs titan serafi za atest ili slicno dajem kopiju bentley kataloga za felge set je samo vozen na razne meetinge! cijena: 2.450€ i bez nikakve zamjene, kompenzacije itd... set se nalazi u austriji blizu graz-a!
  4. touareg atheo 9x19 et60 - 5x130 2x adapteri na 5x112 15mm - znaci et45 2x adapteri na 5x112 20mm - znaci et40 20x novih orig. porsche matice 20x serafi za adaptere 4x orig. porsche centar cepovi 2x lose gume 225/35/19 poklanjam uz felge. felge su prije dva tjedna novo lakirane i polirane. dve su nekih 500km vozene, a druge dve su jos u foliji. cijena 1.100€ za zamjenu jedino orig. golf 5/6 detroit + nadoplata. nista drugo ps: felge se nalaze u austriji blizu graz-a.
  5. RS G60

    Passat cc pomoc

    vidi jos i comfort module
  6. RS G60

    Passat cc pomoc

    jel cc bio na vozacevoj strani po podu ikada mokar? bcm je ispod volana lijevo gdje ti je cijela struja/instalacija. koja je godina? passat cc ili volkswagen cc?
  7. RS G60

    Passat cc pomoc

    pregledaj bcm, ako imas mogucnosti probaj drugi.
  8. RS G60

    Passat cc pomoc

    koje greske pokazuje diagnoza (vas ili vcds)? mislim da ti bcm u pitanju.
  9. RS G60

    Gewinde dodatno spustiti

    ko kaze da imam jos plastiku motora gore? ljudi koji se tako nisko voze, naprave da auto bude u voznom stanju. oni koji neznaju potrgaju pola auta. nevozim se po travi, livadi, nekim rupama i sl... ja se vozim normalnom brzinom kao da passat i nije spusten, mozda cak i brze. oni koji su auto uzivom vidili, uvjerili su se da je to vozljivo. u kojem zavoju pod punom brzinom ti skreces punim volanom? kao sto sam napisao, nema smisla dalje pisati o svemu tome, jer razlicito razmisljamo. betbos-u sam, nadam se, pomogao i problem je rijesen. over & out
  10. RS G60

    Gewinde dodatno spustiti

    evo idem extra samo za tebe napravit sliku a to sto mislis da znas, ja mislim da neznas. ali nisam za prepucavanje tako da necu dalje diskutirati, jer mislim da nemas pojma o pq35/46. a da bilo kom dam svoj auto - no chance.
  11. RS G60

    Gewinde dodatno spustiti

    ti to mozes kao ocjeniti, jel za voziti ili nije? znas iz iskustva? auto vozim svaki dan i to normalno. rijetko kad zagrebem malo nosacem agregata ili plastikom poda ali s tim se racuna da se moze desiti ako je auto tako spusten. svi koji imaju tako spustene auto malo drugacije voze i paze, ali u biti je sve kao da je stock. kao sto sam napisao, auto mi je daily ride kad smo vec kod spustanja... spustanje kod mene pocinje od 6cm nadalje... sve ispod nije nista i nema smisla ps: austrijske, madarske, slovenske, hrvatske i talijasnke ceste nisu do sad bile problematicne.
  12. RS G60

    Gewinde dodatno spustiti

    kod mene su bili nekih 13mm, jer sam ostavio kao malo "mesa" za svaki slucaj i da se neide direktno do vara.
  13. RS G60

    Gewinde dodatno spustiti

    sve drugo pase i staje kao da se nista nije radilo. tako ja imam zato otidi kod tokara ili negog ko ima stroj. nemoj samo odrezati.
  14. RS G60

    Gewinde dodatno spustiti

    tu vidis koliko mozes dobiti...
  15. RS G60

    Gewinde dodatno spustiti

    nazalost ne