tony_os

Član
  • Content Count

    83
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tony_os

  • Rank
    SDI
  • Birthday 04/16/1989

Profilne informacije

  • Ime
    Antonio Klepic
  • Vozilo
    Passat 1.9TDI 3BG
  • Web
    http://
  • Interests
    Autoelektrika i Mehanika
  1. Hvala decki. Auto je iz 2010. cijena manje vise. Znaci trebala bi biti na vozacevoj strani. Nadam se da se nekak moze do nje dokopat bez vadenja konzole.
  2. Pozdrav ljudi, Na curinom Polu se pojavila greska na Climatronicu. Tocnije, ventilacija nepiri u sajbu vise. Greska je Defroster Flap Positioning Monitor V 107 (vidi sliku). Probao sam pokrenit stelovanje motorica bez rezultata. Sad molim za pomoc kako dalje. Bilo bi mi dovoljno znati gdje se nalazi motoric i kako doci do njega.
  3. tony_os

    Passat B6 trese u leru

    To nisamo mogao znati da se time bavis, te beze ikakve osobne uvrijede. Moze bit da kod nekih funkcionira. Kazem svoja iskustva sa time i sta su prilikom svih problema koji su nastali, drugi majstori i trgovci djelova mi ispricali. Posto je taj mjenjac vec toliko osjetljiv mislim da po mome nebi trebalo jednomaseni zamajac stavljat. Sto je sigurno sigurno je. LP.
  4. tony_os

    Passat B6 trese u leru

    Jel imas kakvih iskustava s time mozda? Ja da! Kako sam stavio Valeov set sa jednom masom prvih 50km sve super samo sto je kvacilo jako tvrdo bilo. Nakon 50km pocelo jako lupanje u leru a pri kretanju jako se culo udaranje u mjenjacu. Reklamaciju napravio, lezaj u kucistu mjenjaca rekao bye bye. Mjenjac isao na reparaciju. Prilikom kupnje LUKovog seta, prodavac djelova kaze da je dan prije imao isti problem na Seatu, mjenjac na reparaciji. Majstor iz servisa za popravak mjenjaca je sam pogodio sta je oslo, te je reko da 90% tih mjenjaca iz 2.0 TDIa VAG grupacije dolaze na reparaciju nakon stavljanja jednomasenog zamajca. Znanstvena fantastika nebih reko. Citao sam da nevalaja to stavljat, isao sam na rizik i opeko se. Tako da nesavjetujem nikome stavljat jednomaseni zamajac, bar na sve 2.0 TDI 6 brzina. LP.
  5. tony_os

    Golf 5 trza?

    Kod mene nista.
  6. tony_os

    Golf 5 trza?

    Pozz. A sta ako nejavlja greske na motoru tj, PD i parametri za PD elemente su svi uredu? Citao sam jos da bi moglo biti do pumpe goriva u rezervaru a posto ona nema nadzor i nemoze javit gresku nemoze se 100% reci da je do nje.
  7. tony_os

    Passat B6 trese u leru

    Pozz, Imao sam i ja takvih i slicnih problema tj. meni je jos lamela osla u bananu. Mogu ti dati i okvirne cijene al nece ti se svidjeti... Standardni zamajac je sa dvije mase i imas dva proizvodaca LUK i Sachs, a imas i najjeftiniju varijantu sa jednom masom od Valea. Odmah cu ti reci da odustanes od zamajca sa jednom masom, razbije ti mjenjac. A sa dvije mase trazi LUKov set zamajca i kvacila, Bolji su. I btw. Nemozes kombinirat djelove razlicitih proizvodaca. Ako te jos sta zanima pitaj.
  8. Isti problem, imam vec 3 takva zbog reklamacija, nist se nije promijenilo. I mene zanima sta bi moglo biti
  9. Pozz, imam u Passatu tvornicki handsfree sa Bluethootom tzv. UHV Low. Nabavio sam adapter za Nokiu koji aktivira BT, ali nemogu upalit ga upalit. Jel zna itko kako rijesit problem?
  10. tony_os

    passat b6 skyline (donut) lights

    Evo da nadodam i ja slikicu, bolje se vidi. Plus US mode sa zmigavci Hvala vwgolf3 za dijag
  11. tony_os

    Vag-Com

    Saljen PM
  12. tony_os

    passat b6 skyline (donut) lights

    Jel moze neka slikica bas me zanima kako to izgleda
  13. tony_os

    Goodyear 225/45 R17 Odlicne

    Moze LOCKot
  14. tony_os

    passat b6 skyline (donut) lights

    Evo ja sam se pozabavio sa tom temom. Da na EU ide prekodiranje sa VCDS. Imam i kodove i sve. Samo sto sebi nisam probao napravit jer nemam kabal za to. One unutarnje... Imas na netu gotove za kupit, cijene se vrte oko 150-200€ samo "prsten" sa diodama, i dalje se sam moras zezat, rastavljat far, rezat plastike itd...