kole

Član
  • Content Count

    42
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kole

  • Rank
    SDI
  • Birthday 05/23/1982

Profilne informacije

  • Ime
    antonio corluka
  • Vozilo
    golf 5
  • Web
    http://
  • Interests
    Osim sto volim auta(vw) volim i PC igre. Tako da sam Jedan od osnivaca CALL of DUTY 2 klana-KameniMomci. Radim u grafickoj firmi GRAFOTISAK i td.
  1. Pozz svima...znam da o ovome sto cu pisati ima na svim forumima ali svi pisu rekla kazala... kupujem passat 2.0 tdi od 2005 pa mozda do 2008 . zanima me sve hiii. jer netko kaze da sa oznakom bkp su simensove dizne i da su losi..., drugi da oznaka bmp dolaze bocsh dizne ali da i oni imaju nekih mana...uglavnom koliko sam procitao da je najbolje odustati od passata , ali jos se lomim jer neznam sam sta misliti..hvala unaprijed..
  2. kole

    zatamljivanje zadnje lampe mk5

    Ne znam,,... Ma potrebno ti je traka, benzin za ciscenje i sprej. Koliko se sjecam da je na spreju pisalo da sadrzi u sebi i lak tako da nisam stavljao.Trazi crni cep i to je to.Vidi na mom prestavljanju ima koja slika kako je ispalo . Evo jedan link na kojem ti je sve objasnjeno i ovi nije koristio lak http://www.golfmkv.com/forums/showthread.php?t=15760
  3. kole

    zatamljivanje zadnje lampe mk5

    Da taj sam i ja sprej koristio boja poklopca spreja pokazuje boju(ovaj na slici je crveni). Ja nisam skidao lampe vec zastitio i to je to.Krugove sam sa papirnom trakom od 3 cm oblikovao dobro ocistio i polako hii. Nisam lakirao i evo 4mj nikakvih promjena ni brisanja nije bilo..... sve kako je i od prvog dana.
  4. Jel ima garanciju i jel samo za gotovinu?
  5. kole

    P:dijelovi Golf 5

    Pozz-zanimju me sicevi jesu li obicni ili ????
  6. Zna li tko gdje i koliko kosta ova ipod ladica...
  7. kole

    P: Alu 17" OZ Racing

    samo malo si daleko
  8. kole

    P: Alu 17" OZ Racing

    a drug finih felgiiii.tamna za moja kola...
  9. 500 kuna::::::::.......
  10. Ma ne znam sta jee to ocito neki lak. Meni samo da je to do kraja ocistiti jer gdje je spalo ne vidim da ima neke rezlike.
  11. Imam farove fk ima 1 godinu i poceli se sa stala skidati lak-guli se-. Na nekim se mjestima ogulio a na nekim ne. Zna li tko cime se moze to skinuti-ocistiti..
  12. Prihvacam i neke zamjene....heee
  13. kole

    za golf 5

    trazim jos od rucicu mjenjaca s krom lajsnom oko koze. I sto jos trazim volan s tri kraka
  14. Akciska cijena 599 kuna heeee