silverline

Član
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About silverline

  • Rank
    SDI
  • Birthday 01/02/1981

Profilne informacije

  • Ime
    Ivan
  • Vozilo
    Golf VI - 2.0 TDI
  • Web
    http://

Recent Profile Visitors

3628 profile views
  1. silverline

    RNS 510

    Već neko vrijeme pratim po forumima da se nudi dosta toga kao zamjena za RNS510. Jeli ima kakva shema da se na origigi RNS510 iskombinira MirrorLink ili Android auto?
  2. Ekipa, ma danas sam isao oprat auto sa mini-wash, i izgleda sa sam nekako zagrebao na jednom mjestu prag kod zadnje gume, i sad je tu ostala ogrebotina. Baš mi bode oči. Desno od toga sam vec ranije isto s mini-wash napravio jednu točkicu. Pretpostavljam da je bilo već načeto od kamenčića, pa sam to samo izbio s mlazom. E sad, kako pratim svaki pikicu na autu, meni to užasno smeta, i sad jedino što na autu vidim je to. Ima li netko neki prijedlog kako to sanirati? I da li ce uopce htjeti neki auto-lakirer to srediti?
  3. silverline

    Mirror Link

    Zanina me da li netko ima iskustva s Mirror Link? Kakvi su dojmovi?
  4. silverline

    Okvir za tablice - KROM (CHROME)

    "Na kromirane okvire izunutra i na stražnju stranu odmah zalijepi obostrano ljepljivu traku jer inace grebu po haubi i braniku grebu lak na haubama i pojavi se hrđa na cokovima gdje je okvir bio prislonjen uz haubu. a izunutra zalijepi da tablica ne lupka." Kakvu ljepljivu traku? Mozes malo pojasnit? Inace... bio do Tokica ... i ove za 129 kn mi se ne cine tako lose.
  5. Zanima me da li netko mozda ima neki savjet gdje uzesti okvire za tablice KROMIRANE . ... nesto da je kvalitetno. Vidim da na Njuskalu ima dosta oglasa ... ali ajde sad ti znaj ... Prijedlozi su dobrodošli ...
  6. silverline

    Ovlašteni servis - izmjena ulja

    Evo jucer (26.09.2014.) napravljen servis. Dakle, servis prošao (garancija i dalje ostaje) i bez ove 2 stavke: intervalni servis - 250 kn+PDV GFS - vodjena funkcija - 150 kn+PDV Pa nek' meni sad rece neko da nas ovlašteni ne šišaju 'ko ovce'.
  7. silverline

    Ovlašteni servis - izmjena ulja

    Ok ... slazemo se svi što znaci GFS vođena funkcija. Ali meni nije nikako jasno jedna druga stvar ... Kako je moguće da jedan serviser to stavi kao stavku redovnog servisa, a drugi tog nema ? I naravno ovaj koji to stavi opravdava (GFS - vodjena funkcija) da to treba napraviti. A ovaj koji to ne stavlja u stavke servisa, kaze da to ne treba i da garancija uredno ostaje i dalje, i bez toga. Evo na moj upit ovl.serviseru (ovaj koji to nema u stavkama redovnog servisa), dobio sam odg. da je to npr. na mom autu radjeno na prethodnom servisu kad je auto imao 2 godine, i da to sad NE TREBA raditi opet na sljedećem servisu. E to je ono što meni ne ide u glavu i kako je moguce to ... da ovl.servisi koji rade po istim propisima i normama, daju drukcije odgovore i upute. I naravno da će onda bit velika razlika u cijena izmedju pojednih servisera ... Npr. intervalni servis - 252kn+PDV GFS - vodjena funkcija - 150kn+PDV Samo u 2 stavke se nabere razlika od cca 650kn. I sad ... ako je to stvarno nepotrebno kako pojedini ovl.servisi kazu ... Zasto bi ja to radio i zasto bi davao uzalud novce ovima koji na tome inzistiraju? To je najbitnije u cijeloj stvari po meni ... A ovo oko cijene litre ulja ili u sitnom materijalu... to su cijene ovlaštenog servisa, i priblizno su kod svih iste ... i tu nema izbora ... ... ako zelis da garancija ostane mora se ići ... to smo svi dobro znali odma na pocetku kad smo kupovali auto.
  8. silverline

    Ovlašteni servis - izmjena ulja

    Nebi to ovdje pisao jer ce ispast reklama ili kontra reklama. Svakako raspon je od 935kn do 1980 kn !!! Ako hoces mogu ti poslati na PM.
  9. silverline

    Ovlašteni servis - izmjena ulja

    Kako mi je servis negdje krajem 9.mjeseca, išao sam malo ispitati kakva je situacija kod razlicitih auto kuća oko servisa. I poslao sam svima upit (Kovačević, Zubak VG, Zubak Sesvetski Kraljevec, Porsche Jankomir, Porsche Slavonska, Dojkić, Štasni, AutoRad). Svima sam naveo iste ulazne parametre i šasiju vozila. Zakljucak je bio da je razlika od najpovoljnije i najskuplje ponude točno upola. Necu reklamirat niti kuditi sad nikoga, ali meni nije jasno kako je to moguce, ako svi rade po istim normama i propisima.
  10. silverline

    Ovlašteni servis - izmjena ulja

    Je li to znaci da se gubi garancija ako donesem svoje ulje ? Po tebi tako to meni zvuči.
  11. silverline

    Ovlašteni servis - izmjena ulja

    Mislis da bi išao u ovlašteni da mi je istekla garancija ?
  12. Da li je netko išao nedavno u neki ovlašteni servis u ZG i okolici? Je moguce donijeti u servis svoje ulje iz doma, pa da mi to stave? Naravno donio bi isto ono koje i oni stavljaju, npr. Castrol 5w30 507.00 !
  13. silverline

    Maglenke Golf VI

    A to za iskljucivanje moran ic u ovlasteni servis ? Ili kod Lala30 u VG ?
  14. silverline

    Maglenke Golf VI

    Pa u tome i je problem sto se pali svako malo to žuto svjetlo od maglenke. Bas mi je cudno da su to tako loše smislili u VW-u.
  15. silverline

    Maglenke Golf VI

    Ma jedna sitnica me muci na autu. Radi se o maglenkama i zaruljama u njima koje svijetle zuckasto. Kako su u farovima LED dnevna svjetla i xenoni, ovaj kontrast u boji svjetla maglenki je grozan. Moje je pitanje je li ima neko neki prijedlog koje zarulje ugradit da maglenke budu priblizno iste boje kao i boja svjetla u farovima. Eto pošto sam vec susreo par primjeraka koji su imali bijelo svjetlo maglenki, zanima me s kojom 'opremom' su to sredili?!