chandler7586

Član
  • Content Count

    58
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

chandler7586 last won the day on August 25 2020

chandler7586 had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About chandler7586

  • Rank
    SDI
  • Birthday 05/07/1986

Profilne informacije

  • Ime
    .
  • Vozilo
    Skoda Octavia A7

Recent Profile Visitors

2811 profile views
  1. Testirao i stvarno je tako. Nalio jučer Sonax i sad je sve ok. Eto, možda nekome pomogne. Hvala ti.
  2. Pozdrav, Octavia 3 je u pitanju..... Htio sam potrošiti ljetnu tekućinu, tako da sam špricao (nešto sitno je bilo). Upalila se lampica da fali tekućine, ali bih rekao da je na kraju povukao malo zraka. Nalio zimsku, špricao, sve radi uredno ali lampica se ne gasi. Mislio sam da će se to nekako samo odzračiti što vjerojatno i je ali se je valjda senzor malo sludio..... Jel ima nekakav quick fix za to ili jedino dijagnostikom poništiti grešku ? Neda mi se baš do servisa jer će me odrapiti vjerojatno za pop....... Hvala puno.
  3. chandler7586

    Passat B8

    +1 Da ne bi ispalo sad tu neko reklamiranje.... Nije mi to namjera ali što jest; jest. Ja sam isto kod Muhe radio, prezadovoljan. Prvo provjeri sa dijagnostikom dali je sve ok, ako nije; nema mapiranja. Znači u startu se čovjek ogradi. Nakon remapa; auto leti, nema dima i sl. popratnih stvari.
  4. Koliko ja znam ne bi trebao biti diesel gate ali sudeci po svemu nekakva varijacija na temu je [emoji16]
  5. Pozdrav, Evo kako mi je na redu 4i po redu servis, tražio sam ponudu od ovlaštenog servisa i između ostalog dobio sam i ovo: ''Na Vašem vozilu je potrebno izvršiti servisnu mjeru; 23AX – Upravljački uređaj motora. Na svim zahvaćenim TDI vozilima postoji mogućnost da s povećanom kilometražom zbog termičkog procesa starenja NOx akumulacijskog katalizatora, dođe do smanjene aktivnosti katalizatora, a time u daljnjem tijeku starenja i do porasta vrijednosti ispušnih plinova tijekom faze zagrijavanja. Kod pogođenih vozila vrši se aktualiziranje softvera upravljačkog uređaja motora. Aktualiziranjem softvera smanjuje se emisija štetnih tvari.'' Jel tko zna detaljnije o čemu se radi ? Radi se o Octavia, 2016g, 1.6 TDI, 81kw Tenks
  6. Dakle trebam za svoje roditelje nekakav pouzdan mali autić... Tipa Clio II, Ibiza, Fabia, Cordoba, Polo U što boljem stanju s obzirom da se radi o dva penzića, do max 2500E. S obzirom da će napraviti jako mali broj km bilo bi dobro da je mali benzinac ali ako uleti nekakav dobar dizel (običan D, ništa turbo ), može i to mada znam da je teško naletiti. Eto, ako netko ima ili zna nekoga neka se javi u inbox.
  7. chandler7586

    Lakirer Zagreb

    Ekipa, bio sam si malo glup, krivo procijenio i zapeo za stupić ispred zgrade koji je tu 100 godina ...Tak da trebam preporuku lakirera na području Zagreba koji bi mi to sredio, nije ništa strašno ali bode u oči.Molim preporučite nekog normalnog jer sam dosta picajzlast i nemam volje se natezati sa nekakvim kaubojima koji misle da su Bogom dani.
  8. chandler7586

    Dobar vulkanizer

    095/879-6994 i dalje je taj ? Subota od 10-15h ? Hvala ti.
  9. chandler7586

    Dobar vulkanizer

    Jel ima netko preporuku za nekakvog normalnog vulkanizera na potezu oko Kranjčevićeve/Nove Ceste/Tratinske itd.... Ne trebam ništa posebno, samo da je normalan Išao sam do sada kod Bračuna i stvarno sve ok, ali evo ako netko još ima nekoga za predložiti, bio bih zahvalan.
  10. chandler7586

    P: Bide

    Znam da nije neka tražena roba , ali možda nekome treba : https://www.njuskalo.hr/kupaonski-namjestaj/bide-laufen-slavina-grohe-oglas-26155686
  11. chandler7586

    Preskup redovni servis

    Ajde to je jos ok. Meni su nedavno htjeli vratiti zgrebani auto...... Odvezem radi stete koju sam imao i koja se po kasku rjesava a dobijem auto sa drugom stetom... Bogme je bilo veselo. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
  12. chandler7586

    Odrzavanje armature

    Ja imam od njih onaj cleaner I conditioner I zadovoljan sam.
  13. chandler7586

    KFZ felge

    A ne ne, još se to sve pazi mazi, novi je auto, uglavnom se sve svodi na lickanje )))))
  14. chandler7586

    KFZ felge

    Kupljeno, felge+gume TS860 za 3200. Idu ravno i ko Bog