Catto

Član
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Catto

  • Rank
    SDI
  • Birthday 10/05/1984

Profilne informacije

  • Ime
    Edo Catto
  • Vozilo
    VW Golf V 2.0 tdi sportline, VW golf I
  • Web
    http://
  1. Catto

    OZ ultraleggera 18"

    Hvala velika
  2. Pozdrav! Zanima me da li neko sa foruma ima, (mislim da sam negdje i vidio ali ne mogu da pronadjem), pomenute felge na VW Golfu MKV? Interesuju me slike, kako to sve izgleda na autu.. Trenutno sam na gti 17" a porucio bi pomenute felge 18". Auto je spusten, i mislim da ce to skupa dobro ici.. Hvala..
  3. Pa to je ona ista kojom se prebacuje sa lijevog na desni retrovizor kada se stimaju, takodje desno ima funkcija grijanje, a lijevo preklapanja retrovizora. Nalazi se iznad podizaca stakala..
  4. Pozdrav momci! Na golfu 5 imam elektronsko preklapanje retrovizora, i svaki put isto se mora uraditi iznutra vozila, preko prekidaca.. Interesuje me jel neko imao iskustva sa ukljucivanjem te funkcije preko vag-coma. Da se sa zakljucavanjem auta, preklope i retrovizori.. Hvala!
  5. Pozdrav.. Da li je neko od clanova foruma imao iskustva sa ovim izduvom, na automobilom sa 2.0 tdi motorom? Da li je istina da Gabrek radi sa ovim izduvima?? Hvala!
  6. Catto

    KW varijanta 2

    Ok. hvala vam na odgovorimaa..Za golfa V je gewinde.. Bas mi je i prijatelj rekao da auto bukvalno skakuce i da je pretvrdo. A poznavajuci nase ceste to nece biti bas primjereno..
  7. Catto

    KW varijanta 2

    Pozdrav.. Pitanje u vezi KW varijanta 2 gewinde( visina , tvrdoca).. Da li je neko imao iskustva? Da li se izgubii na udobnosti? (cuo sam neke price da auto bude nenormalno tvrd)... Hvala-..
  8. Pozdrav.. Dobio sam informaciju da su intercooleri na spomenuta dva motora identicni... interesuje me da li je neko imao iskustva sa montiranjem istih, i da li je to istina.. hvala!
  9. Catto

    BMC CDA air intake

    Pozdrav.. Interesuje me, da li je neko od clanova foruma imao iskustva sa BMC CDA filterom zraka na 2.0 tdi motoru...?? Prednosti/Nedostatci?? Hvala!