ivan_gp

Član
  • Content Count

    96
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ivan_gp

  • Rank
    SDI
  • Birthday 12/01/1988

Profilne informacije

  • Ime
    Ivan
  • Vozilo
    VW Polo
  • Web
    http://
  1. Prodajem navedene felge, original sa Golfa 4. Samo sitna oštećenja od kamenčića, i na dvije zaguljeno cca pola centimetra, nema velikih oštećenja od rinzola. Cijena 1500kn, nije fiksna. http://www.njuskalo.hr/alu-felge/16-5-100-montreal-2-oglas-14105506
  2. Problem nastaje kad operem auto, pri vožnji u leru ili u brzini, ali nit da vuče nit da koči, čuju se udarci iz prednjeg kotača. Kad se auto osuši ništa, znači samo kad je mokar. Ležaj promijenjen lani, mandžeta zgloba neoštećena, na dizalici se ništa ne čuje kad se zavrti. Nema veze sa brzinom vožnje niti rupama po cesti. Molim odgovor ako je imao netko sličan problem, hvala
  3. ivan_gp

    Polo sdi '03

    Gorivo pretostavljam da nije, kad ga zagrijem tri puta, upali donekle normalno, na prvi zub, al nemiran je par sekundi. Dok je bilo -10, sve je bilo ok, bez ikakvih problema. A sad što toplije, to gore. A kad prvi put upali, odmah ga ugasim, i dalje pali normalno, bez ikakvih problema. Gdje on ima indikator kakav po kojem zna kolko dugo treba grijat? Ili to ide preko vanjske temperature, jer mi ona nije uvijek ok kad dam kontakt, obično je za do 5 stupnjeva veća, pa kad krenem smanji se.
  4. Problem se javlja nakon što auto stoji duže od dva sata. Vergla, tri-četiri puta okrene, i upali, zatim sekundu dvije nemirno radi i onda sve ok, stabilizira se i pali normalno nekon gašenja. Sumnja pada na dovod goriva, al sva crijeva su ok i neznam na šta da obratim pažnju. Ako je netko imao sličan problem, molim pomoć. Hvala
  5. ivan_gp

    Opruge, brisač

    UP! Evo jedna slika kak izgleda s oprugama. 400kn Uploaded with ImageShack.us
  6. ivan_gp

    Gume

    Prodajem ljetne gume, BfGoodrich, u navedenoj veličini. 3 gume su iz 2008, a jedna iz 2010. Sve četiri oko 4mm mesa. Cijena za sve 4 je 500kn.
  7. ivan_gp

    Opruge, brisač

    Prodajem crvene opruge za dvojku, mogu i na trojku, za dizela, spuštaju oko 4 cm. 450kn Mehanizam prednjeg brisača, sa dvojke '87.g. 200kn Po potrebi šaljem slike na mail kak izgleda auto s njima.
  8. Ista stvar, danas stavim radio u pola iz '03, i ne radi daljinsko, zamjenim žutu i crvenu, sve radi normalno. U čemu je stvar oko toga?
  9. Ostao samo radio GAMMA od kompleta, ispravan. 400kn. Može izmjena naslova, moderatori? Hvala
  10. ivan_gp

    DIY: Ventilacija u Golfu MKII

    To ti je riješenje jedino ak nemaš termostat, a neće ti pomoć ništ ak su ti klapne otišle...
  11. ivan_gp

    1.6D motor

    A veća mi je sumnja u alternator jer je bio repariran sad, a ništ drugo od struje nije dirano...
  12. ivan_gp

    1.6D motor

    E sad molim nekog da mi potvrdi nešt, il ne potvrdi... Jel mogu da problem u alternatoru, pad napona, ili nešt slično uzrokuje probleme s lampicama? Jer se pojavio neopravdan skok temperature na kazaljci, a u sistemu sve normalno, i nakon gašenja auta i ponovnog paljenja sve ok... Pa da onda taj pad napona il nešt izazove pomutnju na onim otpornicima na satu?
  13. ivan_gp

    1.6D motor

    Jedan indikator pali lampicu kad dobije pritisak, drugi gasi, ak ih obrnuto stavim, lampica stalno blica. I na filter bi trebao ić bijeli indikator, al nije bilo kad sam kupovao. I opet, da je do njega, stalno bi blicalo, a ne samo povremeno kad se sjeti... Neznam, trebalo bi prvo vidit s tom osovinom.
  14. ivan_gp

    1.6D motor

    Aj reci meni šta vrti vakum pumpu, i kak doć do te osovine? Skinuo vakum pumpu jučer, na njoj sve normalno. Svi kontakti su ok, nove stopice. Al nije mi jasno kak je prije mijenjanja ovog svega sve bil ok, i tak onda poslije više ne valja, a ništ nije diran ooko toga, osim skidana uljna pumpa...