Vent0

Član
  • Content Count

    42
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Vent0

  • Rank
    SDI
  • Birthday 02/16/1987

Profilne informacije

  • Ime
    Ned
  • Vozilo
    Vento 1.9 TDI
  • Web
    http://
  1. Pozdrav, evo malo sam prosao po forumu vezano za temp i ventilatore posto mi starog zanima da li je normalno da se ventilator ne pali kad ugasi auto (Audi A3 2002, tdi 101ks), inace se ventilator palio na istoj relaciji koju je prelazio, neki kazu da je normalno da se ne pali pri gasenju ako temp vode ne prede 90. Ako nije normalno, u cemu je problem ili sto vec, posto se motor normalno zagrijava?
  2. Vent0

    Zbogom, Bagi!

    Također, al nikad nije kasno ... Sućut obitelji i počivaj u miru.
  3. Vent0

    Škljocanje

    Kažu za vikend toplo i lijepo vrijeme ovdje, pa taman vrijeme za to i još nešto sitnog kopanja po autu ... ako opet nešto ne iskrsne po običaju. Eto dvije muhe jednim topicom riješene Hvala još jednom.
  4. Vent0

    Slike: Jetta Mk3 (Vento)

    Znam da nisam, u offtopic-u nisam našao slično , a bilo mi glupo otvarat temu samo za ovo ... a pošto je slika Venta tu ... ako ima tema neka admin obriše, pa ću je stavit gdje je mjesto (još uvijek tražim). Ah ništa , sorry sad sam vidio gdje je tema
  5. Vent0

    Slike: Jetta Mk3 (Vento)

    http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2012...006.html?pos=n0 Uff, osjećaj kao da se moj zapalio sva sreća ništa nikome ... al opet, dosta dijelova za iskoristit, a ja baš sad bez kinte
  6. Vent0

    Škljocanje

    Iskreno, mislim da nema ... eto upali se nekad , nekad ugasi , al više vremena je upaljena nego ugašena, koliko sam uspio primjetit.
  7. Vent0

    Škljocanje

    A tako... jbg vidio sam neku sličnu temu al nisam tad znao što je, jer se tamo govorilo o trešnji motora i vjerojatno nekom drugom škljocanju, ne znam. Vjerojatno nisam prije ni primjećivao taj zvuk, dok je sve radilo kako treba, sad kad distribuciju valja mijenjat , čujem svaki zvuk koji se pojavi u autu, pa mislio da je nešto čudno u tome hehe Hvala svima na odgovorima
  8. Vent0

    Škljocanje

    Da, uvijek to čujem pri kretanju, do radne tu i tamo, na radnoj ništa.
  9. Vent0

    Škljocanje

    Nisam još ništa čeprkao, kako je bila zima, dođem doma u 5 i već mrak, a nemam garaže , a baš samo s lampom skidat to sve nisam se usudio ... možda sad kad dođu topliji dani. Zasad mi samo nije jasno to škljocanje i ta lampica ABS-a, jer to čujem baš u tom dijelu gdje palim svjetla i gdje je ta lampica, pa sam mislio da nije to nekako povezano.
  10. Vent0

    Škljocanje

    Još da napomenem, da lampica od ABS-a nekad ostane upaljena , nekad je ugašena, kako god abs normalno radi. Provjeravao sam kod majstora pa je provjeravao senzore, svi normalno rade ... sad neznam ako to ima nekakve veze.
  11. Pozdrav, da objasnim , nije nikakav kvar (zasad) , jer zasad nisam ništa primjetio da je krepalo. Čujem već zadnjih mjesec dana to škljocanje kad dajem gas ili šaltam , zvuk dolazi od tamo gdje palim svjetla ili iz tog nekog dijela. Npr. pri šaltanju, kad stisnem kvačilo čujem jedan škljoc, kad ubacim u brzinu drugi, isto tako kad dajem malo jači gas bez šaltanja samo čujem jedanput. Sve mi zvuči pomalo smiješno ,al eto da pitam ako se netko susreo sa sličnim, što bi to moglo biti, da l bi moglo bit problema i tako to?! Hvala
  12. Malo bahato, taj čak nemože ni reći da je ulagao u auto ... da mi je znati koji su mu argumenti za takvu cijenu, samo da nije što je 2001. , potrošnja ili kilometraža.
  13. Vent0

    Alu 18

    Odlično, zahvaljujem. Ajde valjda će se naći neke zgodne s 4 rupe.
  14. Da nažalost ovdje se to ne prakticira još, al u Italiji neke autokuće daju garanciju od 2,3 godine na rabljene aute, čak i do 10 godina starosti. Napraviš kako su ti rekli, platiš nekom mehaničaru ili autolakireru (kojeg si barem 2 puta u životu vidio),da ide s tobom taj dan pogledat aute, to mi je i susjed napravio i sad je zadovoljan autom. Naravno bitno je da ti zapne neki auto koji smatraš da bi mogao biti ok. Što se tiče pola classic, ne vjerujem ovakvim slikama više,sve dok ne odem vidjet ... kakvih sam se katastrofa nagledao uživo, misleći kad vidiš sliku da je auto ok, kad uživo hrpa nekakvih sitnih oštećenja na laku na različitim mjestima i onda udubine od tko zna čega koje se ne primjete na slikama, unutrašnjost da i ne pričam. Po meni se rijetko kad po slikama može procijenit lim na autu, ovisi kakva je kvaliteta fotografija, blizina, osvjeljenje itd.
  15. Vent0

    Alu 18

    Pozdrav, da se priključim temi, jer me zanima slična stvar. Razmišljam o stavljanju 16" , gume 195 50, trenutno su mi na Ventu 14" 185 65, TDI je i 66 Kw, pa me zanima da li se bi se inače u praksi što trebalo mijenjat od dijelova upravljačkog sistema? Za potrošnju znam, a za brzinu i startnost nije problem, nije kao da je sad zvijer =)