craft

Član
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About craft

  • Rank
    SDI
  • Birthday 05/08/1972

Profilne informacije

  • Ime
    Saša
  • Vozilo
    VW Passat 2.0TDI
  • Web
    http://www.acca-nautika.com

Recent Profile Visitors

1396 profile views
  1. craft

    Rcd 510 bluethoot problem

    "Stari" modul je 5N0 035 730 A. Passat je 2008. model 2009. Bijeli instrumenti a "stari" volan. Probat ću dodat žice...
  2. craft

    Rcd 510 bluethoot problem

    E da, nije RCD nego RNS
  3. craft

    Rcd 510 bluethoot problem

    Nabavio 5K0 035 730 K (9w7) modul, spojio, ne rade tipke na volanu, a kad razgovaram rade svi zvučnici, kad puštam glazbu preko bluetootha i radija rade samo desni. Našao sam na jednoj stranici da se to događa kod starijih instalacija kad se preko bluetootha nije mogla slušati glazba s mobitela (iphone). Tamo opisuje da treba dodati jednu žicu od modula do radija i da će raditi i lijeva strana. Buni me kako rade svi zvučnici kad razgovaram preko mobitela? Zna li itko može li se riješiti problem bez dodavanja žica i može li se napraviti da rade tipke na volanu?
  4. craft

    Rcd 510 bluethoot problem

    Imam RNS 510 u Passatu 2008. i neće mi se spojiti na iPhone. Javlja da ne podržaje tu opremu. Sva oprema je prisutna jer se prijašnji vlasnik spajao i razgovarao. Koliko sam uspio saznati potrban mi je neki "noviji " modul. Zna li netko koji i kataloški broj i gdje nabaviti?
  5. craft

    RNS 510

    Sve smo probali ništa nije pomoglo...
  6. craft

    RNS 510

    Jesu, stavili su modul.
  7. craft

    RNS 510

    Ne znam , oni tvrde da nisu ništa skurili i da radio s instalacijom od kuke nema veze. Uglavnom radio je radilo kad sam auto ostavio, a kad sam došao po njega nije. Ima li tko sa znanjem elektronike da mi kaže jesu li ili nisu mogli spržit radio?
  8. craft

    RNS 510

    A jesam odmah kad sam izlazio iz njihove garaže, nemaju pojma šta se moglo dogoditi.
  9. craft

    RNS 510

    Nije, kuka je neka poljska, valjda i modul.
  10. craft

    RNS 510

    Pozdrav, jučer su mi stavili kuku na auto i nakon toga mi ne radi radio (rns510), samo logo "Welcome to Volkswagen". Ima li ko kakvu ideju?
  11. craft

    RNS 510

    Pozdrav, vidim da ovde ima stvarno stručnjaka koji se razumiju, pa bi mi trebala mala pomoć. Naime imam dotični RNS 510 u Passatu 12/2008 sa komandama na volanu i pop-up tipkovnicom na kontrolnoj tabli. E sad, kad idem spojiti iPhone preko Bluetootha sa tel. u autu kaže mi da mobitel nije kompatibilan. Zanima me da li je ikako moguće to uparit? Dakle oni se vide, ali tel. od auta javlja da iPhone nije kompatibilan. Hvala.
  12. craft

    xenon žarulja

    Hvala svima na pomoći, promjenio sam obje žarulje u jednom servisu u Kaštelima (ne pišem ime ne znam smijem li reklamirati). Imali su Osram, e sad ne znam koje, malo su više bijele nego original šta su bile na autu (Philips) za 1000 kn.
  13. Imam Passata 2008 sa bixenon svjetlima koja se zakreću. Jedno svijetlo mi je postalo ljubičasto pa pretpostavljam da treba mijenjati žarulju. Pitanje glasi - da li kupiti oriđiđi VW ili zamjensku jer je oriđiđi jako skupa, ne znam točno koliko. Ali opet ako će zamjenska pregarat brzo bolje platit pa se rugat... Ima li tko iskustva? Hvala.
  14. Pozdrav, bio nekidan u BiH i uopće nemam karte. Isto tako u okolici Splita iza Klisa prema Muću nedostaju karte. Kako ažurirati?