Ujo

Član
  • Content Count

    39
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ujo

  • Rank
    SDI
  • Birthday 11/09/1986

Profilne informacije

  • Ime
    Ivan U
  • Vozilo
    Nemam auto
  • Web
    http://
  1. kupujem cijev od klime koja ide sa kompresora i prolazi kod ekspanzione posude i onda ide iza. na sebi ima prihvat za punjenje. auto je golf 5 gti, ali mislim da paše i sa dizelskih modela.
  2. imam golfa 5 gti, i pukao nosač motora, i sve otišlo naprijed i remenica je precvikala cijev od klime...totalno glup kvar...uglavnom sad me zanima da li cijev od klime na golfa 5 gti paše i od nekog drugog modela, jer naravno da ću za gti teško naći, dok diesela ima po otpadima. radi se cijevi koja ide dole u kompresor i prolazi kod ekspanzione posude i na sebi ima priključak za punjenje. uskoro ću stavit sliku, to se sad desilo pa je još mrak, ujutro ću ga raskopat.
  3. imam problem sa temperaturom. auto ne drži radnu temperaturu, već bude oko 60, 70, a kad ga brže vozim onda bude na 90 i ostane, ne diže se preko. pretposatvljm da je termostat. radi se o golfu 5 gti. ako je to termostat, može malo uputa za zamjenu. to sam radio na više auta, ali nisam nikad na golfu. da li ima nešto na šta posebno moram pazit? koji termostat da uzme? znači skienm ukrasnu plastiku i zamjenim termostat. da li je potrebno ispustit cijeli antifriz, ili bih mogao samo zamjenit termostat, pa ono što iscuri dodat, jer žao mi je mjenjat antifriz pošto ima tek 5tkm. gdje su ventili za ozračivanje. hvala na pomoći.
  4. ja sam jako zadovoljan sa tim autom. prešao sam tek oko 3000km. auto ima malo više od 110 000km. jako sam zadovoljan, ne troši mi ulje, kako sam ga uzeo na tih 3000km stalno je na sredini. zabavan je, čak i ne troši koliko su govoroili. meni je prosjek na toj kilometraži 9.2l/ što i nije puno. kad se redovono održava i pazi, auto je izvrstan. jako ga je lijepo vozit, dan danas lijepo izgelda. kad je na njemus ve ispravno, i ako ima nešto i opreme jako je lijep i iznutra. solidno koči, jedino dosta troši prednje gume. moj je manualac, iako je dsg zabavniji i brži, ja bih opet radije manualca.
  5. koje selene i kugle za vilice preporučate od konkurencije?
  6. naravno i kao i većini vag grupacije, i meni su otišli seleni na prednjim vilicama, i to čak ne toliko drugi koji su u krugu, koje vidiš kad je auto na kanalu, nego oni koji su zatvoreni. promjenio bih sve 4 selen bloka na vilicama. i sad mi neki savjetuju da uzmem od cupre jer da su oni puniji i bolji. ja imam golfa 5 gti, i savjetuju mi da uzmem original. koja je vaša preporuka. da li da uzmem te od cupre, ili da kupim baš za gnoja?!
  7. prodajem technomagnesio monte carlo. sve piše u opisu u oglasu. http://www.njuskalo.hr/alu-felge/technomagnesio-monte-carlo-18-5x112-oglas-13018136 ovakve su: http://www.cerchigomme.it/cerchi/cerchilegamarca.aspx?ref=lengow&arcd=CL00000025755 moguća zamjena za gti felge, detroit, editon...
  8. Ujo

    Alu felge golf v gti

    jesu li 17 ili 18?! imam technomagnesio 18, uskoro ću stavit na njuškalo pa zaljepim link.
  9. Ujo

    tehnički

    ako imaju honmologacijske oznake npr E13 2879 , onda prolazi. u protivnom ne.
  10. Ujo

    Atest gewinde i gume

    nisam sve pročitao, ali samo da napomenem da vam tuv ne treba za felge koje na sebi imaju homologacijske oznake E... znači s unutrašnje strane treba pročitat ET, raspon rupa i fi centralne rupe, i prstena ako ima, te potražit homologacijsku oznaku, ako felga ima homologacijsku oznaku, a imaju sve "bolje" felge, onda nije više nikakav problem. naravnoisto vrijedi i za gevinde, i kako je netko spomenuo pneumatik nesmije virit iz blatobrana, ali to se gleda sa gornje strane blatobrana. također auto se naveze na navoz, i nigdje nesmije zapinjat guma kojom prolaze oko kotača, zato je bolje da auto nije toliko spušten, a pošto su gevinde, vi ga možete spustit polije koliko vam odgovara, ionako ga više nitko poslije neće mjerit, ali uvijek je bolje da auto može normalno preko kanala.