duj0

Član
  • Content Count

    77
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About duj0

  • Rank
    SDI
  • Birthday 12/31/1977

Profilne informacije

  • Ime
    Dujo
  • Vozilo
    Golf 3
  • Web
    http://ivdu59.wix.com/apartmanidujotrogir
  1. Prodaju se originalne vw felge 15cola raspon 5x100 s original vijcima duzine 5cm. i ratkapama (aftermakret vw). Sve info u linku njuskala. Havala. https://www.njuskalo.hr/felge-naplatci/original-felge-vijci-ratkape-oglas-26999642
  2. Prodajem original celicne felge vw grupacije razmak 5x100, 6x15 ET42 sa skoro novim gumama.. Sve info na njuskalo linku. https://www.njuskalo.hr/gume/gume-185-60-15-dot-30-17-oglas-26800183
  3. duj0

    P. El.podizace Mk3

    Prodano! Moze Lock..
  4. Prodajem.el.podizace za mk3, 3 vrata 96g. Podizaci su original ispravni s mororicima u kompletu livi i desni za 450kn. Sve info na mob. 0923788153 Hvala.
  5. Jucer sam s prijateljem se nasao i usporedjivali malo nase autice.. Moj Golfic koji je uvoz iz Italije i ovaj sadasnji iz Njemacke ali vec su oba 15g.u Dalmaciji su zdravi, podovi, pragovi, mulde sve.. Dok on ima Golfa kojeg kupia iz Krapine prije 3g.pod je je vec procvjeta i jedna mulda mu dobro pocela gnjilit.. Po onom sastavu namazanom na spoju mulde sa sasijom vec se odvaja ta smjesa i ljusti se boja, nabubrila dobro.. Druga je ka cekin.. Pitanje dali se to moze sredit dok nije trap vec riknija i dali se to napravi ok? Ako netko radio zna li cifru koliko dodje i mozda nekoga za preporuku u St.zupaniji? Hvala.
  6. Rjesia sam prob..Bar se nadam je tu ulazila voda.. Kako je naveo kolega bilo je lisca, blata i ostaloga smeca i taloga u dzepovima ispod haube pra blatobranima i bile su zastopane rupe za odvod. Sve sam lipo sastruga, ocistia, procepia rupe i sada se nadam da nece vise biti vode u kabini.. Hvala..
  7. @Neo Hvala, uhvatim se tog posla pridvecer.. Virujem da tako nesto banalno ali eto prije nego krenwm u akciju, zanimala me iskustva..
  8. Nemam siber, tapacirung na vratima nije mokar.. Danas cu to pokusat rjesit.. Ono sto sam nasao na googlu je kod passata b3 i g4 i kod njih prodire u kabinu kroz dihtung kucista fitera kabine.. Ostari, strune, razgradi se diht.koji spaja kuciste sa karoserijom i tu im voda prodire.. Nadam se da je to i kod mene pa danas rijesim..
  9. Rjeseno.. Ramenica na alternatoru nije bila odgovarajuca,na tdi a pogotovo AFN ide sa kumplungom, usput sve sam u kompletu promjenio kada su to skripanje rjesili, onda su ustanovili da osovina spanera i piksne na njoj prenose vibracije..Misli su da su nosaci motora ili getrine, no vibracije je prenosila istrosena osovina i piksne natezaca kanalnog remena.. Iskesao sam 1000kn.za sve od osovine, piksni, natezaca i kumplung ramenice ali sada sam stvarno moram napisat sretan jer auto radi, t.j.ne cuje se skoro kako lipo kocka i nema vibracija..
  10. Pozdrav ekipa.. Evo sad kada bila ova zadnja promjena vremena i ona velika kisa Golf mi osta van i ujutro kad sam isa sist u auto imam sta i vidit.. Kako je bia nagnut na desnu stranu i natrag, pogledam iza sica kad ima 4-5cm visine vode.. Osta sam pafff.. Znam iziskustva kod Renalta da imaju odvodi naprid ispod haube u unutarnjim blatobranima i ako ih ne ocistim svaku god prije jeseni, zna voda prodrit u unutrasnjost.. Dali tko zna ima li i golf slican problem/manu i kuda bi voda mogla uci? Hvala..
  11. Prodano! Moze lock..
  12. Original vw felge, sa dobrim ljetnim Michelin gumama. Felge su ravne, bez ostecenja sa svim cepovima.. Gume 185/60R14 balansirane sve ispravno skinuto s auta stavljene 15ke.felge.. Pasu na: -Golf 1,2,3 -Jetta -Vento -Corrado -Polo -Derby Cijena za komplet 1000kn. Ne prodajem odvojeno! Link oglasa: https://www.njuskalo.hr/alu-felge/original-vw-4x100-14cola-michelin-gumama-oglas-26222195
  13. Pozdrav, evo prije 2 tjedna sam kupio novoga bebaca G.3 1.9tdi-110ks. uzeo od poznanika, kod njega auto 15g.u Splitu, nema hrdje, ima klimu ispravnu, auto servisnu knjizicu od prvog dana do danas i nisam se dvoumio sekunde, kupio sam ga.. Kada sam gleda auto, primjetio sam u leru malo vibrira, ustvari cuje se kao vibracija poklopca motora (gornja plastika) kako sam vidio da fali vijak mislio sam to je to.. Doma sam skinuo taj poklopac mislec da napravim to ali vibracije, tupi zvuk ostao je prisutan.. Nije iz motora, nije kuciste filtera, sve sam dirao nista ne smanjuje taj zvuk ali osjetim da nesto prenosi vibracije.. Nisam samo provjerio donju zastitu motora.. Sada, dali zna tko jeli to neki noramalan zvuk tog 110ks jer sam citao da oni znaju tako 'vibrirat' u keru samo, cim gas dam ili u voznji nista ne osjetim.. Stiskao kumplung ili ne zvuk je isti, nije na strani mjenaca zvuk nego na strani suvozaca.. Usput kada upalim klimu 'cujem cvrcke', to sam imao i VR5 passatu i bilo do kumplung ramenice u alternatoru, pretpostavljam da je i ovje na klimi ili dr. jer samo se istice kada klima radi.. Ako netko ima isti motor molim malo komentara.. Hvala.