delboy

Član
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About delboy

  • Rank
    SDI
  • Birthday 12/22/1980

Profilne informacije

  • Ime
    Hrvoje
  • Vozilo
    vw golf iv 1.6 16v
  1. Brava je proradila sama od sebe jedno mjesec dana i sad je totalno zaglavila!Kako da otključam tj.otvorim vrata?Jel ima tko kakvu ideju?Znam da moram skinut tapacirung,ali ne mogu doć do onog vijka dolje pored sjedala !Mislim da moj slijedeći auto definitivno neće bit iz vw grupacije zbog jebenih centralnih zaključavanja i podizača prozora.Ovo je već drugi koji mi vadi živce s tim sranjima! Signalizira.Prozor mi je proradio tako da sam išteko i ponovo ušteko,nije ništa crklo.Jbg.ja ako to rastavim sumnjam da ću uspjet ponovo vratit kako treba .Brava me ubija u pojam...nekužim kako može jedno vrijeme radit pa malo ne radit
  2. Pogledo sam žice i nevidim da su ispucale,bar što se može vidjet.Kad stisnem prekidač za spuštanje prozora čuje se klik u vratima,ali se ne otvara...isto tako i kad pokušam otključat,čuje se da nešto odradi ali se neće otključat.Zar se ne bi trebalo ništa čut da su žice presječene?
  3. Šta da radim sa žicama?
  4. Nisam bio na dijagnostici.Zvučnici ne rade.
  5. Pozdrav! Imam problema sa zadnjim vratima(iza suvozača).Problem je je što u tome što se ponekad ne zaključaju ili obrnuto.Nekad moram 2-3 puta pokušat,a čak i ručno ako neće daljinskim. Isto tako zadnji prozori nemaju baš volje da se otvore...sad radi lijevi,a desni ne,a ponekad obrnuto ili nikako. Radi se o golfu iv 2003g. Ako netko zna što bi mogao biti problem neka slobodno kaže
  6. imam jednog tipa koji se bavi tim pizdarijama pa mislim da bi on to mogo riješit.Ma rastavljo sam vrata i popravljo staklo na Polu dok sam imo,al nisam tu bravu nikad čačko jbg.I ja sam el.struke samo ne radim struju.Naručit ću prvo sa e-baya pa ću vidit šta ću.Hvala puno na pomoći i savjetima!
  7. Još ću razmislit dal ću se upustit u to ili odvest majstoru jer zbog posla nemam baš vremena.De mi reci još jesi i staklo moro izvadit?
  8. Aj ak ti nije problem postavi link gdje je taj prekidač na e-bayu.Mislim da će to bit problem pogotovo to nisam nikad kopo po vratima i tome.
  9. Ludnica...čudi me da se moglo sjebat sve u isto vrijeme.
  10. Jel moram sve rasklapat iznutra da dođem do toga?Neznam kojim redom rastavljat.Pa vjerojatno bi trebalo stavit drugi...ispravni. Jesi i ti novi ubacio ili popravljo,ako se to i da popravit? Suvozačeva vrata su u pitanju. Neće ni prozor zadnji desni da se spušta i diže...neznam dal to ima veze s tim.
  11. Kako se skida taj mikroprekidač u vratima?
  12. golf 4,2003g.Jel sigurno to pošto ne radi ni u gepeku?
  13. Prodajem čelične felge od Golfa 16 5x100 750kn