gti-tdi

Član
  • Content Count

    185
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About gti-tdi

  • Rank
    SDI
  • Birthday 10/18/1994

Profilne informacije

  • Ime
    -
  • Vozilo
    VW Golf 3 TDI

Recent Profile Visitors

3489 profile views
  1. gti-tdi

    Golf 3 klima 900kn

    Prodajem klimu za golfa 3. Sva struja, kompresor, vezni lim s kilerom, climatronic al starije godine. Fali kiler klime. Nalazim se u okolici St. Mob: 0976730010
  2. gti-tdi

    golf 3 tdi problem

    Tdija je tesko zagrijati, nema smisla stiskat pun gas u leru, svaki ce bacit malo dima. Ako se to desava kad je auto na radnoj temperaturi, oslabljene opruge i ventili se ne vrate do kraja, auto ode na 3 cilindra.. u duje su duple opruge a u trice su proizvodjaci to makli. Moze se tako voziti nece mu nista biti, naravno ne davat gas u pod u leru.
  3. Vrlo vjerojatno letva, operi motor i sve i kad se osusi pogledaj jel di tece ulje na letvi.
  4. Kao sto pise u naslovu, trazim gewinde za tricu,polovne moze i neispravne. Ako imate ponuda saljite u privat mess.
  5. Na lito ga skini pa imas "klimu" u autu.
  6. gti-tdi

    Problem s ekeltronikom na golf 2

    A jbg, pomalo, prvo najbitnije stvari za auto pa onda sminka felge i te gluposti. U svakom slucaju sritno
  7. gti-tdi

    Problem s ekeltronikom na golf 2

    Ahaaa..onda znan kako ti je, kad vidis kako je neko slaga nigdi pocetka ni kraja. Imas srice sta nemas jos gorih problema.
  8. Pazi koji termostat kupujes, dobro se raspitaj ima nekih sta dosta rano otvaraju pa opet auto nece grijat koliko bi trebali i vise ce ti trosit.
  9. gti-tdi

    Problem s ekeltronikom na golf 2

    Procitam naslov i umrem od smija, u tebe cak i na duji problemi s elektronikom. Bez uvrede, kao sto je receno vjerojatno alternatar ne puni bateriju dobro ako je nova, i nemoj palit auto sa svim tim upaljenim (svjetla,radio..) padne napon baterije i ako nije puna tesko ce upalit.
  10. gti-tdi

    Golf 2, problemi s ovjesom

    Slazem se ali kada imas novi ublazivac, opruga ne ide dalje kada se nazad nakrca auto, tj auto skace na rupama, ista je stvar i s prednjim ako vozis na ublazivaca upruga nemoze dalje. Iako neznan ni jednu duju koja nelegne do poda kad sidne nazad dvoje ljudi.
  11. Mislim da je tebi otisa termostat s obzirom da ti se u uru vrimena nije pomakla temp, jeli ti guma od vode sta ide na kiler vruca i tvrda? Ako nije vrlo lako da moras prominit termostat, mozda uopce ne otvara a mozda prerano otvori,a s obzirom da je to 16td triba bi se brzo zagrijat.
  12. gti-tdi

    poluosovine sa trice na duju

    Vilice ili ti ramena od trice, samo nzn oce li ti pasat na prednji most. Ako ih imas vec kod sebe pokusaj ih stavit.
  13. Slazem se s Robbyjem, vrlo vjerojatno spuzvice kod kilera grijanja one reguliraju da li ce prolazit topli ili hladni zrak u kabinu, dujama i tricama je to uzasna mana, nekvalitetne spuzvice i ode lako. Uglavnom netriba ti para za to napravit, mozes sve sam napravit. Ako budes dava drugome ne gine ti 500kn za tu glupost.
  14. gti-tdi

    Golf 2, problemi s ovjesom

    Nista cudno da u duje/trice potone zadnji kraj tebi su vjerojatno otisli ublazivaci, granicnici (nzn kako se tocno zove), pa ti auto potone vise nego sta bi smilo i takodjer provjeri caure zadnjeg trapa (ako jako tuce na rupama).
  15. Kupujem za duju ili tricu gewinde po povoljnoj cijeni, ne moraju bit skroz ispravne, ponude na pm .