GTD Vento

Član
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About GTD Vento

  • Rank
    SDI
  • Birthday 01/27/1988

Profilne informacije

  • Ime
    Marko Žuljević
  • Vozilo
    vento
  1. GTD Vento

    AFN trzanje na niskim okretajima

    Ima li netko možda shemu instalacije na kompjuteru motora da zam provjeriti da nije negdje u prekidu žica to ide od senzora brzine na getribi do kompjutera motora?
  2. Radi se o ventu 1.9 TDI AFN 110, kada se vozi na nizom okretajima (ispod 2000) pocme drsati. Bio sam kod boshiste koji ga je spojio n komp. I pokaziva mu brzinu auta u vožnji konstantno 0km/h. Senzor brzine sam kupio novi ali nema promjene, ista stvar, na instrument tabli pokaziva normalno brzinu. Dali je netko imao sličan problem i dali netko zna kako provjeriti tice koje idu sa senzora na getribi do kompjutera?
  3. Zanima me dali je moguće staviti neku getribu sa 6 brzina na golf 3 afn motor. Ako moze, molio bih detalje koji djelovi i preinake treba napraviti. Hvala
  4. GTD Vento

    Motor 1.8T

    Prodano
  5. GTD Vento

    Motor 1.8T

    Prijatelj prodaje motor iz audia 1.8T kompletan sa instalacijom. Motor je sa elektronskim gasom, za dodatne informacije molim da nazovete na mob.+385 97 698 6363 Prodaje se u kompletu i cijena je 2500kn. Hitno!!!
  6. Kupujem komplet sjedala prednja i zadnja, oplate nisu obavezne. Zanima me nešto od sljedećega: Recaro edition: plavi,zeleni ili žuti dezen Druga opcija Color concept žuti,zeleni ili crni. Treća opcija tj. samo ako su extra stanje i sa zadnjim naslonima za glavu Recaro golf 3. Ako netko hoće u zamjenu dajem svoja sjedala iz venta u extra stanju, od prvog dana navlake na njima i iz auta su sa 130000. Ovo su moja sjedala. Ponude na PM.
  7. Oba su prekidača na papučici kočnice crnini i plavi. Danas bio kod jednog mehaničara i kaže mi da mu je dolazilo 4-5 auta sa istim problemom kao kod mene i sve su bili sa naknodno ugrađivanim motorima i da nema rijeenja za taj kvar. Jednostavno mi neide u glavu kako je moguće da se to nemoze rijesit, kad sam preselio kompletnu instalaciju(motornu i kabine) instrument tablu, papučice(komplet) altung, getribu znači sve osim zadnje instalacije tj. top svjetla i centralno.
  8. Papučice su prebačene kompletne i na njima ima prekidač kojeg pretisne pedala kvačila kada je u stanju mirovanja.
  9. Pomagajte ljudi ako Boga znate!!! Nedavno sam ubacio motor iz g3 1.9 tdi afn 110 ks kompletan sa instalaciom i getibom, znači komplet sve u svog venta koji je u orginalu bio 1.9 td 74 ks. Događa mi se sljedeća stvar: 1. Upalim auto prima gas normalno 2. Ubacim u brzinu i kad krenem na oko 1200 - 1300 okretaja isključi gas 3. Ubacim u drugu ili pustim gas i nakon 1-2 sec prihvati gas normalno. Taj se problem događa samo prilikom prvog polaska nakon paljenja motora. Dali je netko imao takav problem, postoji li kakvo riješenje za moje probleme?
  10. GTD Vento

    golf 3 prednje kočnice

    Hvala na savjetima, budem jo nabavio rukavce pa onda će sigurno odgovarati.
  11. Dali pašu diskovi i čeljusti sa modela gti tdi jubi, znači 288 mm na rukavac od gti, vr6 280 mm?
  12. GTD Vento

    Vento maska HITNO!

    Bump
  13. GTD Vento

    Vento maska HITNO!

    Kupujem masku od venta stari tip ili zamjena. Dajem svoju u savršenom stanju u zamjeni.
  14. GTD Vento

    Perači farova golf3

    Ovako, imam perače farova za golf3 pa me zanima tko bi to mogao kvalitetno ugraditi u okolici Splita. Znači branik je golf3 perači orginal golf3 komplet novi.
  15. Kupujem prednju masku što dođe između prednjih farova za stari tip venta. Znači ovakvu kao na slici.