pecsz

Član
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About pecsz

  • Rank
    SDI
  • Birthday 08/21/1985

Profilne informacije

  • Ime
    Goran
  • Vozilo
    VW golf mk3 TDI
  1. Trazim plasticne rubnjake za Golf 3 sa 4 vrata. Ne zanimaju me zamjenski, samo original.
  2. pecsz

    Otišao relej grijača?

    Pardon, 109 je ecu da, a 103 ce bit grijaci. A probaj od susjeda relej za pocetak pa vidi.
  3. pecsz

    Otišao relej grijača?

    Nema problema. Ma glavno da nije novi topic
  4. pecsz

    Otišao relej grijača?

    Ejebiga sad, saltas se po forumu ko kurva po k.... Kopiram se iz prethodnog topic-a: Osigurac pod haubom u gornjem desnom kutu, a relej 109 je ovaj na kojem nista ne pise, iznad 36.
  5. Osigurac pod haubom u gornjem desnom kutu, a relej 109 je ovaj na kojem nista ne pise, iznad 36.
  6. Osigurac neki kazu da im je gdje i relej ispod volana lijevo, neki kazu ispod haube gore desno, uglavnom 50A mora biti. A relej 109, probaj ga promrdat, mozda gubi kontakt, ili imas hladan lem na njemu (vidis kad ga skines i sa njega skines plasticni pokrov)...uglavnom imas vec puno tema o svemu ovome ovdje na forumu.
  7. To, osigurac grijaca, relej, senzor temperature...
  8. Teze upali na -6C, trese se kad upali, kad je imalo topal dobro pali, bijeli dim kad upali...sve ovo mi vuce nekako da je do grijaca. Ako kazes da su grijaci ispravni onda mozda ne dobivaju struju. A ovo sto kazes da zavergla na 2 sekunde pa se culo struganje...moze biti da je motor na kratko upalio a nije stiglo (s obzirom da na niskim temperaturama sve skupa otezano funkcionira) izbacit na vrijeme bendix iz zamasnjaka pa je motor zavrtio anlaser na "malo" vise okretaja od za njega predvideno.
  9. Kod mene identičan zvuk. Rano proljeće/kasna jesen, kada je vani malo hladnije, par stupnjeva u plusu. Hladan motor ali bez naglih ubrzavanja, na nekih cca 70km/h - 2000 okretaja. Jedino što kod mene fućne samo jednom kratko nakon prvih nekoliko kilometara, taman kad iz grada izađem, prešaltam u 4-tu i nakon 50-100 m fućne. I nakon toga više ne. Isto tako mi se čini i da je zvuk malo tiši jer koji puta ga jedva čujem. I da, auto je golf 3 tdi, tako da očito nema veze je li benzin,dizel, lanac, remen, turbo ili ne. Ovaj servo bubanj po tome ima sve više logike. Jedino mi nije jasno kako i zašto, ne razumijem se dovoljno jbg. Izgleda da će ostat misterij.
  10. ja sam svoju prvo našpricao wd-om a nakon toga podmazao grafitnom masti i time riješio problem. ne zvuči loše ni silikonsko ulje ali ovaj brand iz lidla (f5 ili kako već) je vjerojatno pizdarija teška. ovo mi djeluje zanimljivo: http://www.chipoteka.hr/artikl/109983/spray-wd-40-specialist-bijela-litijska-mast-400ml ...ali sada smo već offtopic.
  11. jesi siguran da ti ovaj problem nije povezan sa onim problemom sa bravicom paljenja? kod mene je bila situacija (doduše na trojci) da je bravica štekala pa se ključ nije vratio sam do kraja kad sam ga upalio i pustio (ključ). rezultat = automat od anlasera ostao ukopčan, nije izbacilo anlaser pa se ostao vrtit sa motorom, a simptomi recimo slični kao ovi tvoji (lupanje, bučan i nemiran rad motora). ...eto čisto mi palo na pamet, provjeri malo jel ti se ključ "glatko" vraća kad upališ auto.
  12. pecsz

    Cijena gumenih tepiha

    http://www.silux.hr/proizvodi?q=kada+prtlja%C5%BEnika+golf
  13. pecsz

    Gume

    jel' netko naručivao sa ove ili ovoj sličnih stranica? http://www.najjeftinijegume.com/hr/info.php?utm_source=google.hr ...sve mi to nešto čudno i po cijenama itd...
  14. pecsz

    doboš/bubanj

    da ne otvaram novu temu, ova će poslužit. da li je netko možda naručivao/kupovao nešto slično, vrijedi li to šta i ima li po autoshopovima u lijepoj našoj čega sličnog? http://www.ebay.com/itm/VW-GOLF-MK1-GTI-CABRIOLET-MK2-MK3-SCIROCCO-BRAKE-SHOE-FITTING-KIT-SPRING-A38-/221130016762?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item337c6047fa