<TDI>

Član
  • Content Count

    4478
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    173

<TDI> last won the day on March 10

<TDI> had the most liked content!

Community Reputation

404 Excellent

5 Followers

About <TDI>

  • Rank
    R36

Profilne informacije

  • Ime
    Christian
  • Vozilo
    VW Golf 4 TDI (96kW) Champ Ed.

Recent Profile Visitors

18338 profile views
  1. Iskoristio sniženje koje je trenutno na gorivo + kupon od 0,04€/L preko INA Loyalty kartice i aplikacije, nije puna ali kako Grunf kaže "Bolje nešto od nečega, nego ništa od ničega!." Inače, ne vidim, niti primjećujem neku razliku u ove dvije godine od kada sam prešao na obično, ili kako slika kaže, čista snaga eurodizela. * Eurodizel.........................1,45€
  2. To si kod Kreše uzeo?
  3. Budem ih provjerio, kada sam ove opruge stavljao tada nisam imao vremena, pa sam to ostavio kada budem mijenjao felge sa zimske gume na ljetne, onda mogu sve provjeriti i vidjeti u kakvom su stanju, ali za sada nemam problema, jedino bih sajlu htio podmazati pa me i to čeka.
  4. Misliš na ove opruge? Stavio ih na svoja stražnja kliješta i dobro dođu, osjetno vraćaju nazad sajlu i pomažu starim oprugama, uz to uzeo i ATE Plastilube 75ml pa ću prvom prilikom podmazati klipiće da i njih riješim.
  5. A je onda majstor ako nije uzubio od prve, i trebao si biti si njim da vidiš što radi, nadam se da je ipak nešto drugo u pitanju pa čekamo rasplet.
  6. To sa akumulatorom si trebao i sam znati da se dan prije dopuni, pogotovo ako je auto stajao duže vrije i da nakon završenih radova ima snage za start. Moja preporuka i ovaj novi stavi na punjenje jer i oni stoje u trgovini dosta dugo pa ga nije loše staviti da se napuni, prakticiram to uvijek kod kupovine novog. Oko ovoga problema čekaj majstora i neka rješava, zna što je radio pa neka sve ponovno vidi i provjeri, može biti neka banalna stvar pa ovdje možemo samo nepotrebno nagađati.
  7. Bolje ju zamijeni jer ne znaš što je ugrađeno, koliko je prošla i kada je stavljena, a pošto već sve mijenjaš onda bi i nju trebalo jer pumpe imaju vremenski ili prijeđeni interval zamijene.
  8. <TDI>

    Golf 7 5

    Sve stoji, i to sam gore u postu naveo, ali kad navrati onda odgovori rafalno svima koji su postavili upit.
  9. <TDI>

    Golf 7 5

    Onda ne poznaješ forum dovoljno, jer ima ovdje mehaničar ali se ne javlja često, radi u ovlaštenom, a usput je i moderator.
  10. <TDI>

    Gume

    Gledam baš cijene u Tokiću za gume, isto imaju akciju ali je cijena tu negdje, kao da su se svi dogovorili. * Tokić - Continetal PC6 195/65R15 91H - (84,96€)
  11. <TDI>

    Gume

    Pogledao i nema razlike, jest da je cijena sada na akciji u Pevexu skoro pa ista kao na Gumi.hr ali zato odem i izaberem ako imaju na licu mjesta 4. komada i platim na rate jer mi tako odgovara. Koji je tebi bio DOT na gumama iz Gumi.hr? * Gumi.hr_CPC6_(195/65/R15) - (83,26€)
  12. <TDI>

    Gume

    Pevex ima akciju od 26.3.2024. ili do isteka zaliha na ljetne i cjelogodišnje gume, pa sam malo bacio pogled na njihov letak kojeg sam primio, a zanima me guma u dolje dimenziji. Imaju napomenu da su gume unutar starosti do dvije godine, pa me zanima ako je netko uzimao od Pevexa kako je bilo u praksi starost istih? * CONTINENTAL PC6 TL H - (195/65/R15) - Redovna cijena - 91,99€ / kom - PEVEX KLUB cijena - 82,99€ / kom
  13. Ništa, pogledaj pa vidi ima li štogod od navedenog.
  14. U knjizi vozila bi ti podaci trebali biti vidljivi odmah na prvoj stranici na nalijepljenoj etiketi, a kod G4 oznaka motora i kodovi opreme nalaze se još i u gepeku, ispod rezervnog kotača pa pogledaj i tamo ako je preživjela sve ove godine.
  15. Imaš li knjigu vozila pa pogledaš u njoj, ako nemaš, negdje na bloku bi se trebao nalaziti broj, čitam negdje iznad ili oko vakuum pumpe.