AnTDI

Član
  • Content Count

    104
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

AnTDI last won the day on September 12 2019

AnTDI had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About AnTDI

  • Rank
    SDI
  • Birthday 09/28/1997

Profilne informacije

  • Ime
    Antonio
  • Vozilo
    VW Golf 3 1.9 TDI

Recent Profile Visitors

4399 profile views
  1. AnTDI

    Prekidač za svjetla golf 3

    Da ne otvaram novu temu s istim imenom.. Golf 3 crklo osvjetljenje na prekidacu za svjetla, probana 3 prekidaca niti na jednom ne radi osvjetljenje, poludit cu vise... Koji bi bili pinovi na stekeru za prekidac za napon na zaruljici?
  2. AnTDI

    Passat B5 3bg 2004

    AVF je 131 konj, mozda je netko mjenjao poklopac motora A ovo drugo, nemamo magičnu kuglu da ti riješimo
  3. AnTDI

    Doktori od klime

    Da, saznao sam da to nije problem. Znaci sigurno je problem u motoricu klapne i pojavljuje mi se trepterenje klime na displayu od climatronica.. Ocito nekad proradi.. Jedini način je skidanje armature da se dode to motorica?
  4. AnTDI

    Doktori od klime

    Još nešto, kad dam gas na leru i pustim ga, kad obrtaju padnu čuje se "škljoc" iz kompresora, jel to normalno?
  5. AnTDI

    Doktori od klime

    Meni je spuzva na klapnama skroz u banani i auto proslu zimu nije dobro grijao, ali je ljeto odlično hladio.. Samo što je i prošlo ljeto prvih par dana slabo hladio isto kao sada i onda je počeo hladiti odlično.. Isto tako prije 7 dana je odlično hladio, ali sad slabo, osjeti se razlika između ventilacije i klime ali skroz slabo. Imam osjecaj da mi je otisao taj motoric što regulira klapnu za toplo hladno, pa nekad uspije prebaciti na hladno, a nekad ne. Prištekat ću dijagnostiku ovih dana pa viditi jel ona što kaže
  6. AnTDI

    Doktori od klime

    Pomoć oko klime Golf 3. U pitanju je climatronic, a problem je sljedeći. Auto pali kompresor kad upalim klimu, remenica na kompresoru se vrti, čuje se "klik", cijevi ispod sajbe koje idu prema kabini su hladne. Ali ja u kabini ne dobijem hladni zrak. Ista stvar je bila proslo ljeto, nakon 5 dana je počela normalno hladiti, međutim sada ništa od toga. Klapne su u losem stanju, mislim da spuzve više nikako nema koliko znam to samo uključuje grijanje ali ne i hlađenje. Što bi jos moglo biti? Gdje se nalazi ventil?
  7. Update 2: Kisa padala krenuo upaliti brisace i nisam uspio, po tome zakljucio da relej ili osigurac zeza. Sve releje izvadio i vratio i sve funkcionira, pa eto ako netko bude imao slican problem..
  8. Update: Upalio auto nakon par sati i sve funkcionira
  9. Dižem temu iz mrtvih ali me jutros iznenadilo HE na climatronicu, HE se pojavio na mjestu vanjske temperature, ventilatori uopce ne rade, nikakav zrak ne izlazi i ventilacija. Da li je netko riješio taj problem ? Od čega početi? Napomena, klima nije ubačena, tvornička je i sve je normalno radilo osim spuzve na klapnama.
  10. Oglas iz usluge! Prijatelj kupuje Golfa 2 zanima ga samo GTI, VR6 ili 1.8 T. Samo duje sa šiberom i 3 vrata. Znam da je skoro nemoguće naći navedeno ali eto ako netko ima neka ponudi meni u poruke ili njemu na broj 0977623581
  11. Riješeno pa ako netko bude imao sličan problem. Promjenjeni ležajevi alternatora i osovina
  12. Otkrio problem, zvuk dolazi iz alternatora, pri davanju gasa remenica se pomakne par cm u lijevo.. Vjerovatno ležaj.. Prije pola godine sam stavio novu kuplung remenicu, jel postoji vise dimezija nje pa da ona nije uzrokovala problem?
  13. Pojavio mi se čudan zvuk na autu, pojavi se uglavnom kad se auto ugrije nakon pola sata vožnje. Dolazi iz motora i dosta se čuje u kabini, zvuk je kao kad je ležaj na kotaču loš samo je 10 puta glasniji. Kao da negdi nešto struže. Zvuk se čuje i na leru i u vožnji pri manjim obrtajima, kako obrtaji rastu tako se zvuk povećava. Stiskanjem kvačila ništa se ne mjenja. Svjetan sam da je pomoć preko interneta teška ali ako netko ima neki savjet dok ne odem kod mehaničara bio bi zahvalan . I ako ima neki mehaničar na području Zadra da baci oko bilo bi odlično
  14. AnTDI

    P: VW Golf 3 TDI

    Lock, auto koje mi je bilo zanimljivo se prodalo pa i moj golf vise nije na prodaji
  15. AnTDI

    P: VW Golf 3 TDI

    Prodajem svoj auto, vecini poznat tu s foruma, detalji: https://www.index.hr/oglasi/vw-golf-iii-1-9-tdi/oid/1584534 ili na mojoj temi auta. 3500 eura 0976905690