cromiro

Član
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cromiro

  • Rank
    SDI
  • Birthday 03/26/1987

Profilne informacije

  • Ime
    Miroslav
  • Vozilo
    VW GOLF IV 1,9 TDI

Recent Profile Visitors

1870 profile views
  1. cromiro

    prednji lip za branik

    Karter je na mom uvučen unutra , morao bi prvo poderat pragove da ga oštetim Našao https://www.silux.hr/proizvodi/karoserija/branici-i-njihovi-dijelovi/nastavci-spojleri/136330/nastavak-vw-golf-iv-97-03?refurl=/naslovna?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=criteo
  2. cromiro

    prednji lip za branik

    jel se isplati ići sa skupljim ili jeftinijim spojlerom? Mislim auto je dosta nizak i kako se okrenem na nekoj mekšoj cesti odmah ode taj lip . Treba mi neko mekše rešenje ?
  3. Gdje najbolje nabaviti prednji lip za prednji branik golf 4 2003god. ? Da li postoji gumena izvedba? ?
  4. Pozdrav odnedavno mi golf dosta trese kod kretanja s mjesta a od jučer se i kuplung teže stišće. Inače simptom koji se javlja duže vrijeme je rondanje dok kuplung držim stisnut a auto stoji ubačen u neku od brzina. Dok stojim, što je u većoj brzini ubačen, to se jače čuje rondanje, koje se onda opet javlja povremeno. Zainteresiran sam za izmjenu zamašnjaka i kuplung seta pa ako imate nekoga za preporučiti a da četvorke ima u malom prstu time bolje.
  5. cromiro

    Golf IV prednji zvučnik

    Danijel jesi provjerio imaš li zvučnik?
  6. cromiro

    Golf IV prednji zvučnik

    Super. Evo skinuo ga : 1J0 035 411G Phillips 6AH 4 OM 9022 754 B7702
  7. Tražim VW zvučnik prednji lijevi ako ima netko za prodat ili zna gdje mogu nabaviti za Golf 4.
  8. Kupio sam auto bez rezervnog ključa, ima par godina, htio bih napraviti duplikat pa me interesiraju opcije ključa skakavca za golf IV 1,9 tdi 2002.godina , gdje se to isplati napraviti u Zagrebu / županiji? Nije mi bitno da bude original, samo da je skakavac i da ne pravi probleme sa kodom kod paljenja.
  9. zatvorio sam jučer zadnju plastičnu oplatu sa gepeka no javio se drugi problem Ujutro me probudio alarm i kad sam sjeo u auto na vožnju , indikator zadnjih vrata govori da gepek nije zatvoren. Po bravi curi dosta vode jer sam jučer isprobavao zadnju mlaznicu,iako sam proširio rupu na dizni da što manju curi u gepek, pa je možda smočen, e sad jel znači da je otišao mikroprekidač ili neki pipac kod brave zeza? Malo prestane javljati ali u vožnji nakon nekog vremena opet pišti gepek otvoren.
  10. Tako je to je to o čemu pričamo Možda na auto otpadima ima
  11. Jako je sumnjivo , jer sam ispuhao i sa iglom odštopao tu diznu. Budem probao Hvala
  12. Pozdrav prvo sam imao problem sa zadnjom mlaznicom da mi ne prska na staklo ali čujem pumpicu, sve dok odozada nisam vidio da curi voda ispod lijevog zadnjeg kotača, kad sam razmaknuo tapecirung bočni i petih vrata, u zadnjem gornjem lijevom dijelu krova našao sam da se odpojila plastična kopča crijeva i tu je voda prskala van. Sad kad sam spojio sva crijeva i propuhao zadnju mlaznicu upiknuo je gore na vrh brisača naišao sam na problem da vodu počne bacati iznutra po gepeku kroz 2 rupice na plastici kraj motorića za brisače (kad se skine na gepeku plastična oplata) Nije mi uopće jasno koja je svrha tih dviju rupica jer mi se ne čini da su nastale slučajno kao pukotina. Uglavnom nabija se veliki pritisak u crijevu zadnje mlaznice a ne bi smio puštati u gepek
  13. cromiro

    smrad ulja uzbrijeg

    Ovo je pogled odispod kad se skine zaštitna plastika, na prvoj slici se vidi 'koljeno' kako je crno od ulja.
  14. Pozdrav primjetio sam jedan mali problem , naime kad se vozim autom uzbrijeg i kada je zagrijan, osjeti se smrad izgorenog ulja u kabini Auto ne dimi i vuče normalno Srećom doma imam grabu pa sam prilikom izmjene ulja našao i uslikao mjesto sa kojeg slini i kolko vidim onda ispod kaplje po ispušnoj cijevi. O čemu se ovdje zapravo radi?