triva zg

Član
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About triva zg

  • Rank
    SDI
  • Birthday 10/08/1993

Profilne informacije

  • Ime
    Luka
  • Vozilo
    Golf 6 1.6 TDI

Recent Profile Visitors

1791 profile views
  1. Pozdrav ekipa, imam problem s cviljenjem kad se koci ali samo kad se smotaju kotaci u stranu i to samo u desno , onda se cuje u ljevom kotacu i to bas iritantno. Btw. Kocnice su mjenjne prije 3,4 mjeseca i stavljeni su ATE diskovi i plocice. To se culo i prije izmjene kocnica. Jedan put sam se vozio po cesti s dosta neravnina i rupa i onda se pocelo cut neko struganje metal o metal i onda se culo kao da je nesto otpalo i odmah sam stao ali nisam nista nasao na cesti i od tada se to cuje sviljenje ali samo kad se smotaju kotaci u stran. Zna li netko sto bi moglo biti. Pitao sam kod svog servisera i on mi je rekao kao da ima prljavstine u kocicama i da je zbog toga ali ja nevjerujem. Kome da se obratim? Hvala unaprijed.
  2. Pozdrav ekipa, imam pitanje na temu felgi i Et-a za golf 6. Trenutno imam na utu 16” AEZ wave et35 a htio bi staviti 17” et42 od gti-a 7 pa me zanima da li to moze ici na auto a da ne viri van guma, auto nije spustan niti planiram to za sad.
  3. triva zg

    Radio RNS 510

    Pozdrav ekipa imam slican problem kao zrinac1007 na skicnom radiu. Znaci radi se o kineskoj kopiji rns 510, imam ga vec 5 godina i radio je super do prije nekih 6mj kad su se poceli pojavljivat problemi. Znaci radio kad se okrene kljuc i upali auto radio ne reagira i onda se upali tek nakon nekih 5–10 min sam od sebe, a nekad kad se da kontakt i malo priceka da se pogase lampice onda nekad odmag se upali a nekad ne. Također sam probao s tipkom rst ali nista se ne događa, bio sami kod majstora za radie i onga je spojio na kablove svoje i resetiri i proradio je al mi je reko da je radio u šlusu i da mu nema bas pomoci. Postoji jos jedan problem a to je da kad se ugasi auto i izvadi kljuc tipke ostanu priguseni svijetliti i ne znam jel ima intu pomoci. Ako ima netko da se razumije u tomi moze ga popravit bilo bi super. Radio je trenutno u servisu electrolab ali covjek kaze da on to ne moze popravit jer nema sheme.
  4. E zanima me kak je sa cipiranjema kad je dsg dali se mora i mjenjat nesto u softweru od dsg ili samo na motoru?
  5. A kolko kosta kuplung i zamasnjak za dsg?
  6. Pozdrav ekipa htio bi kupiti passata b8 2.0tdi 110kw i razmisljam između dsg i rucnog mjenjac makar mi se vise sviđa dsg. Znaci zanimaju me kvarovi i na kojoj kilometrazi se pojavljuju i zanimaju me servisi. Inace auto bi se vozio 80% grad i dali mi se dsg isplati onda. I jos me zanima dali postoji razlika u dimenziji motoro 110 i 140kw ili je samo drugaciji softwear? Hvala
  7. triva zg

    P: Alu felge 18" 5x100

    Pozdrav, koja je cijena i di se nalaze felge?
  8. triva zg

    Ovlašteni servis - izmjena ulja

    Pozdrav ekipa prije para dana mjenjao sam ulje i filter ulja (golf 6) u servisu i oni su mi naplatili 5l ulja a po katalogu ide 4,3-4,6 i oni su natocili svih 5l i provjerio sam na stangici ulje je malo iznad max. Mene zanima jel se moze sta lose dogoditi za motor?
  9. Pozdrav ekipa imam i dalje problem s magljenejm stakla i smrdi po vlagi. Auto mi je trošio antifriz ali sam to riješio jer mi je EGR puštao kod konektora antifriz (popravak od 4200kn s rukama),mislio sam da se riješio problem magljenja ali ipak nije i sad mi ne gubi antifriz ali i dalje smrdi po vlagi, i pogledao sam filter i nije mokar a i njega sam mijenjao u 7.mj.
  10. Prodajem gume bridgestone 225/55R17 u vrlo dobrom stanju,ripne imaju 5-6mm cijena 500kn obje
  11. Pozdrav ekipa, ako se mogu ubaciti u temu sa svojim problemom. Imam slican problem na golfu 6 kao dvonic na passatu, znaci pocela su mi se magliti sva stakla cim auto dojde na radnu temp. ubroku od 15sec i to bez obzira kolko je osoba u autu. Filter klime sam mjenjao u 7.mj i jos sam ga jucer gledao i suh je i dobar je. Isto tako cim upalim klimu odmah se odmagli sve ili dok neradi ventilacija je dobro ali mislim da to nije rjesenje. Cini mi se kad upalim puhanje kao da osjetim vlagu ali neznam jel to 100% tocno. Ako mi moze tko pomoci bio bi mu jako zahvalan jer me ovo izluđuje. Hvala vam
  12. pozdrav ekipa, imam problem s klimom kod duze voznje,npr. vozim se na autoputu 140-150 i klima radi normalno jedno vrijeme i onda od jednom samo prestane hladit, kao da se zaštopa nešto. Onda ju ugasim(stavim na 0) i onda osjetim hladan zrak iz otvora za ventilaciju kao da se nesto odstopa. Zna li netko sto bi to moglo biti? Kompresor je novi i radi i klima u gradskoj voznji normalno hladi i radi.
  13. Bok ekipa Evo imam opet pitanje vezano za zamjenu seta zupcasto. Sad trenudno moj golf 6 ima 152 tkm ijos nisam mjenjo zupcasti i sad kad je hladnije kad upalim hladni auto malo zacvili nesto i cudno se cuje u pocetku ali nakon nekog vremena se unormali rad motora . E sad ja pretpostavljam da je to krajnje vrijeme da se zamjeni zupcasti i vodena pumpa i svi ostali remeni i zatezaci klizaci(kompetni razvod)?! Sto se tice cijene dijelova pito sam na par mjesta i sve je tu negdje u nekih 100-200kn. Pitao sam u (ciaku, anetu, auto centar paola) i nitko od njih mi nije rekao proizvođaca i mozete mi reci koji je najbolj?
  14. pozdrav ljudi zanima me da li se moze dodatno ugraditi mf volan i koji sve dijelovi su potrebni za ugradnju? Hvala vam LP