alpacino

Član
  • Content Count

    65
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About alpacino

  • Rank
    SDI
  • Birthday 08/26/1986

Profilne informacije

  • Ime
    siniša
  • Vozilo
    astra

Recent Profile Visitors

1698 profile views
  1. Eto Tomek, stiglo pojačanje, sad možete ruku pod ruku, al otvorite drugu temu, moju ne spamajte. Za ostatak foruma, gledao sam u uputstvima radi se o f40 osiguracu, ako sam zapamtio dobro ATO model, zuta boja, od 20 ampera. Nalazi se u pretincu lijevo od volana, kolko sam shvatio treba ga malo jace povuci da se izvuce pretinac iz lezista kako bi se doslo do osiguraca. Nisam shvatio dio sa nekakvom plasticnom polugom koja bi se trebala nalaziti prilozena kod tog pretinca. Njome bi trebao izvaditi pregorjeli osigurac? I novi staviti takoder sa njom ili ne?
  2. Vlaho, nije tebe isla poruka. Tvoju poruku tek sad vidim.Pogledat cu uputstva. Hvala na linku.
  3. Ne salim se, pitam ozbiljno. Bi li pitao da se salim? Molim ako ima netko odgovor od pomoci i bez glupih upadica. Hvala
  4. Mozes li malo detaljnije objasniti. Gdje su smjesteni osiguraci, imam li rezervni u autu(ili je samo sklopka pa se podigne) itd..? Dosta mi je bitno jer nisam u RH a treba mi dovod struje da mi radi gps, inace sam izgubljen.
  5. Jucer mi je u utoru od upaljača ostao jedan dio od punjača mobitela pa sam ga isao izvaditi serafencigerom. Pritom mi je zaiskrilo 2 puta. Danas sam isao ukljuciti gps i ne puni se niti mu se upali kontrolna lampica da ima kontakta. Pretpostavljam da je prekinut dovod struje nakon sto je zaiskrilo. Moje pitanje je mogu li sam to srediti, je li negdje osigurac iskocio i mogu li ga vratiti i kako ili nesto drugo?
  6. Uzeo sam početkom godine golfa ali nisam nadoplatio za električno sklapanje retrovizora. Mogu li kodirati da mi se ta funkcija uključi ili bi trebao mjenjati nešto. Mislim, pretpostavljam da na električnim ima neki motorić kojeg nema ako nisam uzeo električno sklapanje retrovizora?
  7. Nisam dobio račun jer je bio besplatni prvi servis. U AH.
  8. Bio sam nedavno na 1. servisu sa golfom na 15 000km. Slika je u prilogu i nije mi jasno šta je meni uopće mjenjano i jeli mjenjano ulje obzirom da je na desnoj strani sve označeno da nije mjenjano, a tu di je ulje nema nikakve oznake.
  9. Voženo na njima mjesec dana prošle zime, manje od 1000 km. Saljem slike na pm, cijena 1100kn.
  10. Voženo na njima mjesec dana prošle zime, manje od 1000km. Saljem slike na pm, cijena 1100kn
  11. alpacino

    Golf VII, motor, oprema...?

    Da, golf VII je u pitanju. Mislim da moj 1.6 ima obican, multilink je na 2.0
  12. alpacino

    Golf VII, motor, oprema...?

    Pitat cu tu da ne otvaram novu temu. Onaj trenutak kada zakočim, auto stane i po sili inercije auto "ode malo nazad", (ne kotači jel nego se amortizeri i ostalo vrate u početno stanje), nadam se da ste shvatili o čemu pričam. Uglavnom u tom trenutku između trenutka kad vozilo stane i vraća se nazad, meni svaki puta nešto lupi u stražnjem dijelu. Ne znam šta bi to bilo? Pogledao sam rezervnu gumu, dobro je pričvršćena, u gepeku nemam ništa..
  13. alpacino

    Golf VII, motor, oprema...?

    Mene je ispao popust oko 10% kad sve uračunam. S tim da je to bio akcijski model u kojem je bilo gro opreme gratis i bila je priča da se kao ne može dobiti popust jer je kao već ionako ispod cijene sa svom tom dodatnom opremom gratis.
  14. alpacino

    Zatamnjivanje stakala

    Isti moj, super izgleda..svak svog konja hvali Znači na njemu isto zatamnjeno ko kad tvornicki narucis zatamnjena stakla ili?