Gogskr

Član
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Gogskr

  • Rank
    SDI
  • Birthday 07/13/1986

Profilne informacije

  • Ime
    Goran Jagić
  • Vozilo
    Volkswagen Passat
  1. Gogskr

    Mf volan passat b6

    Pozz..ja imam b6 2008 i onaj ruzni cetverokraki volan..nemam kompjutera ni tempomata nit nis od opreme..kolko bi kostao trokraki volan i da li je problem zamjena? Hvala unaprijed
  2. Evo kupio set za reparaturu (280 kn)..nije neka lova pa sutra mijenjam pa se nadam da bude sve ok!
  3. I jos samo..ova brtva se onda kupuje van seta???
  4. Curi ulje ispod pumpe da..znaci samo ulje curi..nebi trebal reparirati onda nek samo taj vanjski dihtung je tvoje misljenje?
  5. Pozdrav..na passatu 2008 g sa navedenim motorom kojeg sam danas ostavio kod mehanicara je ustanovljeno da curi ulje iz tandem pumpe i to dosta i ide po vrucoj grani od auspuha i smrdi..tu sam nasao na forumu da ak ne curi i nafta da ne treba cijeli set nek samo brtva..btw..mjenjao sam bregastu i sve kaj ide uz to prije par mjeseci i veliki servis napravio..molim neko misljenje dal cijeli set onda ili samo brtvu ???
  6. Hvala na info..nisam bio siguran dal bude taj cm sirine problem da se stavi na felgu ili ne!a za atesat nisam znao jer se prije za nekih 50 kn upisivalo samo u knjizicu !
  7. U papirima je 235 al to lako promijenim valjda!
  8. Pozdrav..imam na passatu 17 alu sa gumama 235/45/17..sad bi kupio sve 4 nove pa me zanima da li mogu staviti gore 225/45/17 posto je manja cijena gume a nis mi ne znaci sirina veca za tu razliku..hvala
  9. Gogskr

    passat b6 skyline (donut) lights

    Pozdrav..oprostite na upadu..mene zanima tko mijenja ledice na pasatu 2008 g..znaci zadnje pozicije su u pitanju..ne radi dio pozicije a na desnom zna i treptat pozicija..hvala ?
  10. Zamijenjena zaklopka usisne grane i motoric zaklopke usisne grane, i dalje baca greku senzora zaklopke. Izgleda da je potenciometar pokvaren na klapni (rekao mehaničar)Koje je rjeenje? Preporuka gdje obaviti update procesora motora i za koju cijenu?
  11. Pozdrav..zanima me gdje najjeftinije kupiti luk set za navedeni kvar ??? Aito je 2008 g..puno hvala