Maky355

Član
  • Content Count

    46
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Maky355

  • Rank
    SDI
  • Birthday 05/09/1995

Profilne informacije

  • Ime
    Marko
  • Vozilo
    Golf MK3
  • Web
    https://www.facebook.com/traktoristinajboljiljudi/

Recent Profile Visitors

1583 profile views
  1. Maky355

    VW Polo razna pitanja

    Bio je u starom Polu i radio je dobro. Morat ću negdje uzeti drugi radio pa probati..
  2. Maky355

    VW Polo razna pitanja

    Može li se to kako provjeriti?
  3. Maky355

    VW Polo razna pitanja

    Imam zvučnike dolje u vratima i gore na armaturi, 99% da su originalni, ne vjerujem da ih je netko od prijašnjih vlasnika mjenjao. Mladen Decibel (Možda ga neki sa foruma znaju) mi je stavio eurojack za radio, sve to spojio kako treba, imao sam problem sa antenom, i to je riješio, majstor je prva liga! Stavio sam drugi radio, ne radi mi lijeva strana (Greška je u radiju), a ovo što radi, kada malo pojačam, višlje tonove, poput slova Š, Č, basova i tako, onda mi zvučnici malo krče, šume, ne znam kako bi to opisao.. Je li to zbog zvučnika, do radija, ili?
  4. Maky355

    VW Polo razna pitanja

    Povadio sam te spužice iz ventilacije koliko hoćeš... Mogu li ja kako te kanale očistiti kako treba?
  5. Maky355

    VW Polo razna pitanja

    Nitko nema savjet?
  6. Maky355

    Uređenje felgi

    Da ne otvaram novu temu... Imam ovakve felge, sa vanjske strane relativno dobro izgledaju, ali sa unutarnje imaju onaj nekakav crni, kao plastični sloj koji se jako guli i otpada... Molio bih za savjete kako da to uredim? Planiram uzet fleksericu, žičanu četku i to poguliti do "mesa", ali čime onda zaštititi?
  7. Maky355

    VW Polo razna pitanja

    Trebam savjet kako da očistim kanale od ventilacije? Ventilacija po meni radi jako dobro, auto super grije, ali imam osjećaj da na šofer šajbu slabo puše, a čujem unutra da nešto vrti, ima nekog smeća. Prilično iritantno. Pucajte sa prijedlozima
  8. Maky355

    Golf 3 zaledjena bravica

    Isto se meni dogodilo neki dan. Ustao se na posao, auto zaključan, u šupi. Prvo sam ga jedva otključao, probam za kvaku, vrata mrtva, probam gore za vrata, vukao toliko da se vrata savijaju, ali nikuda. zadnja vrata zaključana, gepek ne mogu otvoriti, a druga strana tik uz zid. Sva sreća pa tata bio kod kuće i otišao njegovim autom. Oko 9 sati tata bez problema otvorio vrata. Kaže uhvatio kvaku i ona se otvorila. Jel se smrzne guma ili baš brava? Namazao sam gumu oko vrata sapunom.
  9. Maky355

    vw golf iv pitanje

    Isto vrijedi i za VW Polo 1998? Imam smeća u tome, stalno čujem kako šuška...
  10. Maky355

    Polo classic 1.4 problem?

    A kako se auto ponaša u vožnji? Može li se uopće voziti?
  11. Maky355

    Polo classic 1.4 problem?

    Čišćenje klapne, adaptacija? Ja sam imao relativno sličnih problema. Nisam ga mogao upaliti bez gasa, na ler sam ga morao skroz polako spustiti, inaće se ugasi, ali kada padne na ler, nisu okretaji skakali. Očistio klapnu, sada je u redu, nisam ni radio adaptaciju. Prvih dva dana mi je ler bio na nekih 1200 okretaja, onda nakon par sekudni padne na normalan. Sada normalno padne na ler i dobro radi.
  12. Maky355

    VW Polo razna pitanja

    Postoji li neki proizvođać na slovo B? Zvao sam majstora koji inaće radi oko mog auta, rekao mi je neko za preko 1000 kn, a ovo drugo za 700 kn, a nisam zapamtio proizvođaća..
  13. Maky355

    VW Polo razna pitanja

    Set kvačila za Polo 1998, kojeg proizvođaća preopručate? Valeo mi ispada najpovoljniji... Kakva je kvaliteta?
  14. Maky355

    Eurokuka Citroen/Peugeot

    Prodajem, skinuta sa Citroen Saxa, odgovara na Peugeot 106, možda i na još neke modele. Potpuno ispravno, može se upisati u prometnu. Nije bila uspisana, nemam reganu prikolicu, zato prodajem. Cijena 700 kn, za forumaše mogući popust. http://www.njuskalo.hr/vucne-kuke/eurokuka-citroen-peugeot-oglas-17641211
  15. Maky355

    VW Polo razna pitanja

    Danas dok sam mamu čekao ispred trgovine, otvorio suvozačeva vrata, a na toj strani niti nema prekidača Ne preostaje mi ništa drugo nego tražiti drugi prekidač? Može li se kako (pre)spojiti da mi je ta suvozačeva strana uvijek na ugašeno, a da ovaj svoj (99% samo ja ulazim) probam razraditi? Trebam hitan odgovor. Ove felge, odgovara li to na mog Pola? 175/70R14. Gume nisu bitne, felge me zanimaju.