narc.

Član
  • Content Count

    232
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About narc.

  • Rank
    SDI
  • Birthday 09/06/1991

Profilne informacije

  • Ime
    Ilija
  • Vozilo
    Skoda Fabia 1.2 6v
  • Web
    http://www.vwclubcroatia.com/forums/index.php?showtopic=46359&pid=516850&st=0&#entry516850
  1. ide li mozda getriba sa golf 2 1.6 benzin monopoint? iz 1988 novi tip :S
  2. pozdrav, znaci otac mi je jutros imao nezgodu kod parkiranja mu je auto stalo, izasao je da vidi sto se dogodilo i ugledao lokvu ulja ispod auta. ja doletio s brdo krpa da pokupimo ulje. no uglavnom rupa promjera ni 1cm je dole na kucistu getribe odmah do cepa gdje se ispusta ulje iz getribe. je li se ikome ikad ovako sto desilo? je li moguce da je kakav lezaj prsnuo unutar getribe i probio kuciste ili je stari negdje morao zakaciti s njom da se to probusi?? zna li tko koji je kod getribe na ovom autu da znam trazit drugu ili se da zavarit ovo? koje sve mogu ici na ovaj benzin 1.8? evo slika te rupe, motor je 1.8 sa 55kw (ako ista znaci ima francuski tip paljenja) godina je 1993.
  3. prodajem stoplampe za audi 90, zatamnjene original hella. desna stoplampe je malo nacikla cca 2-3cm, jedva primjetno oko. sliku malog ostecenja saljem zainteresiranima. znaci 3 dijela, lijeva strana, gepek i desna strana. inace da se vidi koje su to lampe evo slike koja je simbolicna. cijena 500kn.
  4. znaci golf 3, 1993 godina, 1.8i motor, klima rucna. propisao mi je hladnjak kabine, dosad sam skinuo airbegove, sredisnju konzolu, resetke ventilacije, zvucnike, sat.. armatura mi je labava, negdje sam citao da sad trebam skidat brisace i nesto ispod njih, imam problema nac tu istu temu pa moze li netko napisati kojim dalje redom skdiati da dodjem do hladnjaka. sve sa strane volana sam odsarafio, sad mi valjda nesto sa strane brisaca ostaje pa onda ventilaciju? ima li gdje tutorial kako reparirati ventilaciju? koja spuzva itd.. svaka pomoc dobro dosla.
  5. narc.

    Kako skinuti volan ?

    mene zanima kako skinuti suvozacev airbag. tj poklopac. odvijo sam onih 6 vijaka sa donje strane i sad mi se gore drzi, a nemogu vidit je li u komadu sa tablom ili ga sto drugo drzi. htjeo bi njega skinut prije nego sto idem dalje tablu skidat no nebi htjeo nesto strgat. ili bas trebam tablu skinut ili kako?
  6. narc.

    tapeciranje krova

    nista vidit cu kad skinem i ocistim. i ja sam skeptican oko boje, ako sto uspijem javim.
  7. narc.

    tapeciranje krova

    mene zanima od cega je krov u mk3, citam kroz temu da je karton, pa da je plastika.. nec se zezat tapeciranjem, nego cu ga obojat, pa da znam kojom bojom tretirat.
  8. ja sam nakon udesa mjenjao ljevi blatobran i haubu, zamjenska naravno, kao sto je receno gore zazori toliki da moze prst proc. originalne nisam nasao odmah al eto. sto je tu je.
  9. Ovakva kao sa slike dot 0811 Nije presla ni 200km. Prodajem jer se ne poklapa dimenzija gume sa dimenzijama u knjizici vozila. 300kn. Zainteresiranima saljem sliku na pm.
  10. narc.

    vw stickers

    nije bas vw ali dobar sticker
  11. narc.

    Golf 2 1.6b teško pali

    mene zanima takodjer za dvicu 1.6b ali verzija sa ubrizgavanjem, 88god, noviji tip duje. sto bi moglo bit uzrok za iste simptome na ubrizgavnju? lambda zaze mozda?
  12. narc.

    Slike: Golf Mk3

    jel ovaj bio danas parkiran kod onog parkinga u centru? samo sa bbs felgama? vidjeh ga, stavim sliku kasnije.
  13. ja se nalazim u dubrovniku tako da svaka ponuda do zadra dolazi u obzir. ponude na pm ili 097 777 6117
  14. narc.

    P: bbs rs722

    bump, par ljudi mi se bilo javilo na mobitel sa adresom i da ce sigurno uzet, no izgubio sam taj mobtel prije koji tjedan i nisam ga jos pronasao do sad, tj ukraden je. pa molio bih da mi se zainteresirani jave na PM dok ne nabavim novi broj.
  15. narc.

    nokia n97 32gb

    nemam trenutno s cime slikati, tko zeli slike nek posalje mail na pm i dobit ce ih cim moguce. cijena nova 600kn