Marko wv

Član
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Marko wv

  • Rank
    SDI
  • Birthday 08/27/1989

Profilne informacije

  • Ime
    Marko
  • Vozilo
    U potrazi za 6-ticom...
  1. Marko wv

    Golf VI

    Pa na 16' i sa stock ovjesom nebi trebao biti bas tvrd, ok za razliku od Citroena, Mercedesa Itd je mozda malo tvrdji.. Ali to mi i odgovara, na V-ci sam imao 17' i GT opremu i bio mi je taman.. Rupe izbjegavam uvijek, ostala navika zbog velikih felgi i niskih auta.. Ovaj je benzinac i bas me zanima buka u autu sa 130-140 km/h.. ako vama sa 110 kg i 180' je udoban, onda bude i meni imam 40 kg i par cm manje.. Hehe.. Kombinirana Potrosnja tog 1.6 benzinca uparen s dsg-om navodno iznosi 6,5L/100km sto je jako dobro.. Koje marke dijelova kupujete za VW!? Neki dijelovi idu iskljucivo orginal to znam, ali neke se mogu kupit kao najbolje zamjenske, koji su to najbolji zamjenski dijelovi za VW? Pretpostavljam ATE diskovi i kočnice su u ponudi i za VW.. Sta preporučate za ovijes? Kolko sam vidio cijene dijelova i nisu pretjerano skupi..
  2. Marko wv

    Rcd 210...

    Oprema auta o kojem je rijec - comfort.. Nema maglenke ( prednje) ali ima asistenciju za parkiranje, volan se sam mota.. Ima taj radio.. Atlanta alu Itd.. Malo čudna kombinacija.. Zadnji podizači na žgance, prednji na struju!?!? Hehe... Ok, samo sam htio saznat jel valja cemu taj radio.. I po reakcijama izgleda da sluzi svrsi.. Hvala vam.. Nisam dosao na ovaj forum se svadjat ili prepucavat kolega MarioIV.. Vidim da imas potrebu da izraziš svoje misljenje, ali ako nemaš koji dobronamjerni savjet ili nekako pomoc.. Nema potrebe da se javljaš, zbilja.. Da, radno auto ali zelim saznat sta bi on trebao imati, po meni za jedan VW je nedopustivo da ima 4 zvučnika u modelu golf 6 iz 2009.. Nema veze.. Pod exstra povoljno sam mislio tipa neki dodatak, upgrade.. Tipa nabavku navigacije, bolji radio Itd.. Opet nema veze.. Bit cu slobodan jos koji puta postaviti pitanje na ovom forumu, mislim da za to i sluzi.. Nisam hejter VW a ni Fan.. Jednostavno mislim da su kvalitetna i pouzdana vozila srednje klase te puno bolji izbor od kije i hjundaja.. Pa makar ova dva imala i 16 zvucnika.. Peace out..
  3. Marko wv

    Rcd 210...

    Znaci tako, heh ako to nije stednja od strane VW na banalnim stvarima, neznam sta je.. 6 zvucnika bi trebalo biti minimalno u ponudi.. Pogotovo za predvodnika kompaktne klase auta.. Kakva je kvaliteta zvuka na 4 zvucnika, neocekujem exstra kvalitetu.. Samo pristojno da mogu slusat.. Slazem se za tu rupu, pogodna je za te sitne stvari držat ali je ruzna za vidjet, nema veze.. Hvala Vam na ponudi, ali nije mi u planu vizualno sredjivati golf, niti ulagati vise nego sto je potrebno ( osim naravno tehnicke ispravnosti) Namjena mu je da bude radno/prijevozno sredstvo od tocke A do tocke B.. Eventualno ako nadjem nesto exstra povoljno.. Ali kako nisam VW Fan cisto sumljam cak i da nadjem..
  4. Marko wv

    Golf VI

    Tomos222 hvala.. Odličan post kolega schtef, hvala na njemu.. Pa i nekako sam razmišljao da bi grijanje šajbe i retrovizora morao imati.. Nije to neki luksuz, vec standard.. Senzor za tekućinu pranja šajbe bi isto trebao imati, bar po meni.. Al ok.. Svi spominju tu zvucnu izolaciju na mk6, jel zbilja tako dobro izoliran ili je u pitanju reklama!? Iako ce se pretezno koristit u gradu, biti ce putovanja od 1000km u komadu, pa mi je bitno da je i udoban, nadam se na 16' i sa comfort opremom da ce ispuniti zadaću, na robusnost racunam.. Kao i na trajnost i pouzdanost.. Negdje sam čitao da je osjecaj za volanom, poboljšan u odnosu na mk5 tj da se odaje osjecaj kao da se upravlja autom vece klase tipa Passat, ako je to slucaj onda su odlicno to izveli.. U mk5 osjecaj za volanom je bio.. Kao da voziš kompaktnu klasu.. Sto i je, samo na veca putovanja zna biti neudobno..
  5. Marko wv

    Rcd 210...

    Zasto se sramotim!?
  6. Marko wv

    Rcd 210...

    Neznam, vidio sam na slici taj rcd 210 i stvarno ocajno izgleda.. Al ako ima bar neku funkciju ok, ipak je to golf pa je funkcionalnost na prvom mjestu.. S autom dolazi taj radio, pa da pitam kakav je... Ovo sa 4 zvučnika je stvarno sramota za narodni auto... Sta, dobijem dva zvucnika u konzoli i dva zvucnika u zadnjim vratima!?! Kolka je bila pocetna cijena golfa VI-tice!? 20K!? A dobijes 4 zvučnika!? Ispod razine... Kolega Mario IV.. Golf se ne pie.. I da se pie, pise se pije, golf se vozi.. Pa ti ni neznas sta se radi s autom, a meni se rugas.. Idi se igrat s auticima.. kad polozis vozacki i kupis auto dodjes na forum, do tad.. Tiho!!! Svi imaju VW, ja imam WV..
  7. Marko wv

    Rcd 210...

    Molio bih da mi netko pojasni malo kakav je to radio.. Navodno čita mp3, ima rupu u konzoli i Nije nesto atraktivan.. Jel ide jedan po jedan CD ili se moze vise njih ubaciti.. U golfu V-tici sam imao CD changer ispod naslona za ruku, jel i to slucaj sa ovim rcd 210? Jel moguce da u golfu VI-tici dobijes samo 4!?!? Slovima.. ( četri ) zvučnika.. Negdje sam cuo da je to tako.. Nadam se da je dezinformacija.. I da je najosnovnija oprema, opet za takav auto je pre pre pre malo.. Kako ste zadovoljni sa stock zvučnicima u svom golfu?
  8. Marko wv

    Golf VI

    Golf nema tipa grijanje zadnje šajbe, grijanje retrovizora?? ( kad se mraz uhvati da ga otopi ).. Nekako bi winter paket to morao imati.. Neocekujem grijanje volana, ali ipak.. Neku razinu da! Pranje farova znam da ima xenon, obični farovi to isto imaju!? A ovo za razinu tekućine.. Sta nemaju to sve 6-tice!?.. Bemu miša, pa nije to golf 2jka ili 3jka.. Kakve su 6-tice na daljim putovanjima?.. Tipa Opreme comfort..
  9. Marko wv

    Golf VI

    Jel zna mozda tko, sta obuhvaca winter paket kod golfa VI-tice?? Grijanje sjedišta? Svih stakala? Ima li vise vrsta tih winter paketa ili?
  10. Marko wv

    VW oem kljuc golf 6

    Kod bmw-a s39 sam imao 4 kljuca.. Noviji modeli imaju manje, znaci sa autom (golf 6) dolaze 2 ista kljuca ( skakavca) i to je to!? Nema orginalni, servisni,!? Jel treba jos sta dodatno doci s autom!? Tipa lampica ili nekakav dodatak!?
  11. Marko wv

    VW oem kljuc golf 6

    1200kn!?!?? Normalno kad je isti kao kod veyrona.. Heh.. Koliko ključeva dolazi u orginalu s autom!?
  12. Marko wv

    Golf VI

    Zamanjak na hladno ronda!? Ili uvijek? Radi se o 7- stupnjeva dsg.. To bi bio suhi dsg? Jel bolje 7 ili 6 stupnjeva? Imao sam neko vrijeme golf V dsg sa 6 stupnjeva i bio je ok.. Kako provjerit koju getribu ima tj broj oznake getribe i koju treba izbjegavati!? Auto ima 1 god garanciju na dijelove ali oko 120tkm.. Taman za izmjenu ulja u dsg-u..
  13. Marko wv

    provjer vin coda

    jel moguce naci za VW detaljnih info o autu, znaci da se upise broj asije pa da izbaci opremu i info.. Za BMW postoje stranice koje izbace tocno datum proizvodnje, opremu, motor, s kojim felgama je izaao.. Skoro svi podaci.. Jel moguce da za VW to nepostoji!?!? Probao sam s vindecoder-om, ali nista pametno ne izbacuje, kao i neke druge stranice..
  14. Marko wv

    VW oem kljuc golf 6

    Probaj vidjet cijenu kod ovlatenog kolko kosta.. Mozda ima na kvatricu ili u Importanne centru kod ključara.. Ako ne, uvijek na eBayu ima takvih stvari..
  15. Marko wv

    Golf VI

    Ok, hvala jos jednom svima.. Vecina nema tempomat, a meni je potreban.. Da ne otvaram 100 tema, na sta obratit pažnju kod kupovine golfa 6-tice? Osim uobičajenih stvari kod kupovine polovnih auta... Jel ima kakvih tipova, savijeta na sta paziti kod te linije.. Isto me zanima kako provjeriti ispravnost dsg mjenjača!? Svaki savjet vlasnika 6-tica obrodosao..