panthera7

Član
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About panthera7

  • Rank
    SDI
  • Birthday 08/14/1968

Profilne informacije

  • Ime
    Panther
  • Vozilo
    Passat
  1. panthera7

    Ugradnja RCD 510

    Evo iz prve ruke - mjerio sam nakon upgrada gateway sa ugrađenim RCD330 B ver napon i sve je OK, auto ne vuče struju unazad 3 dana po unimetru kako kaže, dakle dio sa zamjenom je nepotreban ukoliko se može napraviti upgrade i to radi, što se tiće mirrorlinka sa samsung galaxy S8 situacija je da to radi tak tak, nikak baš jer javlja da se može koristiti ograničeno i ponudi muziku, telefon navigaciju ni ne prikazuje mada se u aplikaciji telefona kad se bez spajanja pokrene vide tri instalirane ( mene ovaj dio ne smeta jer mobitel budem spajao samo radi eventualnog punjenja ) Iphone nisam stigao pogledati. Inaće RCD 330G kad uguglate dobijete izbacuje i radio sa CD-om.
  2. panthera7

    Ugradnja RCD 510

    Vjerojatno si pobrkao pitanje jer 330G mislim da nema BT telefon i mikrofon vani na maski- mislim da si htio pitati koja je ralizka između A i B verzije - mislim da je tu odgovor što A ver nema mogučnost carplay i mirrorlinka , ostalo je sve isto, a i taj mirror je onako, po meni ako ne radi navigacija onda totalno ne znam za šta bi ti trebalo jer nećeš surfati na autoradiju mada možeš pustiti youtube i tak, evo ja sam probao i to radi....moj auto nema komande na volanu ali sam čuo po forumima da ne radi ali meni je rekao čovjek koji mi je napravio upgrade - da će mi sve raditi i senzori i tak ostalo a ja sam na youtube vidio da ljudima radi. APP i Setup sam i ja primjetio, nisam skužio, na dosta slika i videa sam vidio da verzija noname ima setup i tipku mute moguće je i da to ovisi o kojem tržištu se radi a moguće i da se radi o neimanju opcije carplay i mirrorlink na verziji koja nema APP Sve u svemu za te novce se dobije dobar radio, svakako BT phone super radi, FM isto, USB i kartica isto , još tu jedino vidim prostor za navigaciju i eventualno kameru ali meni je parkiranje karavana od 4.8m toliko jednostavno da ne kužiš šta bi mi kamera na tom autu uopće trebala?
  3. panthera7

    Ugradnja RCD 510

    To nisam probao jer ni ne mislim koristiti takvu navigaciju, probao sam spojiti telefon i reklo je da će aplikacije koristiti ograničeno pa mi recimo nije dalo uopće iconu google mapsa i find my car ( ova druga mi je i logična da je nema ). Auto koliko vidim ne vuče struju, kasnije malo podvečer ići ću ponovo izmjeriti akumulator da vidim da li se šta dešava. Brzina, odaziv je odlično, mislim orginal , svira identično kao i prošli RCD300 , možda malo manje kao da se puni prostor ali sve u svemu to je to. Ove povoljnije verzije trenutno nema, neka dvojica imaju ali sad neki dan nisu mogli, danas ne mogu, pa se ne javljaju i tako - nije mi se dalo natezati sa mešetarima radi 200kn pa sam to kupio u dućanu sa računom i garancijom.
  4. panthera7

    Ugradnja RCD 510

    Ja sam sada dobio info za RCD330 B ,proizvođač DESAY - Uređaj podržava i Carplay za Iphone i MirrorLink za Android mobitele. Firma iz Sesveta.
  5. panthera7

    Ugradnja RCD 510

    Kako misliš beskorisni MirrorLink ? Da li preko njega radi navigacija? Meni iskreno uređaj treba zbog FM i mp3 na kartici ili USB-u a ovaj model sam odabrao i radi cijene ali velikom večinom radi BT da mogu pričati preko zvučnika i mikrofona koji je u njemu - ako BT telefonija ne radi dobro, onda mi sigurno ovaj model nije više zanimljiv jer to me i potaknulo za promjenom, obzirom da sam mislio ugrađivati parrot koji košta otprilike ko i ovaj radio.
  6. panthera7

    Ugradnja RCD 510

    Znam da ima, samo volio bi iz prve ruke preporuku ko to u ZG ima i može odraditi, RNS mi nije problem, gateway sam našao da je ispod volana - da li se to samo odšteka i ušteka drugi? Ovo sa vcds - nisam nikad vidio ni radio i ne bi se u to upuštao - zato bi da mi to neko napravi i nije mi problem dati tih par kuna više pa da to napravi neko tko to zna i garantira da će biti OK..... Najradije bi ključ u ruke , barem do ugradnje radia ako on garantira da će akumulator ostati isti :-) Može neki broj, kontakt u PP kome da se javim za taj gateway a po mogućnosti i za radio - ovi što su na njuškalu - da li je to pouzdano?
  7. panthera7

    Ugradnja RCD 510

    Dakle u passat b6 2006-ta bi trebao taj gateway i to programirati , nakon toga ugradim radio i sve imam orginal - ako sam dobro shvatio to je ono 100% rješenje, ko to u ZG može napraviti a da dobijem za to i račun garanciju? Gateway je oko 600kn koliko vidim - to su novi ili polovni , obzirom da ih ima više modela sve bi to prepustio nekom da ugradi i garantira ispravnost. Može u PP poruka ako se ne može reklamirati
  8. panthera7

    Ugradnja RCD 510

    Meni je isto zapeo u oko taj 330 + model, bilo bi zgodno da radi sa iphone i androidom ALI moj problem je što je passat iz 2006-te pa bi mi trebala pomoć oko pražnjenja akumulatora koja je 100% pouzdana, ja bi kupio i taj gateway ako treba, volio bi da je sve orginalno i da nemam problema radi uštede par stotina kuna. Molio bi više infa oko ovog, da li je to neko napravio i da li imate preporuku ko daje garanciju i ko to može napraviti da bude sve 100% super i bez kemijanja, brikanja osigurača i nekakvih dodatnih žica ! Hvala na pomoći!