Jerry Seinfeld

Član
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jerry Seinfeld

  • Rank
    SDI
  • Birthday 07/29/1989

Profilne informacije

  • Ime
    Tomislav
  • Vozilo
    Golf 7

Recent Profile Visitors

1298 profile views
  1. Jerry Seinfeld

    Oblaganje volana

    Ma zena ili ja smo poderali sa vjencanim prstenom. Nema auto vise garancije. Hvala vam na pomoci.
  2. Jerry Seinfeld

    Oblaganje volana

    Bok ekipa. Nadam se da postam u dobrom podforumu. Radi se o golfu 7. Kod koga u zagrebu i okolici odfurati auto da mi stavi novu kozu na volanu a da izgleda idendticno originalu. Prsteni su izderali kozu onak posteno i to me toliko zivcira da bi zelio to popraviti. Ima itko kakva iskustva sa tim? EDIT: prolistao sam temu i vidim da je ljudi preporucuju domagoja. i sto je najbolje blizu mi je jer sam na crnomercu. On se jos bavi sa time? ovaj kontakt broj stse vuce po temi jos uvijek vrijedi? Ja imam MF volan nadam se da nece biti nekih problema nakon skidanja.
  3. Jerry Seinfeld

    Promjena koze na volanu

    Bok ekipa. Nadam se da postam u dobrom podforumu. Radi se o golfu 7. Kod koga u zagrebu i okolici odfurati auto da mi stavi novu kozu na volanu a da izgleda idendticno originalu. Prsteni su izderali kozu onak posteno i to me toliko zivcira da bi zelio to popraviti. Ima itko kakva iskustva sa tim?
  4. Jerry Seinfeld

    G7 getriba/diff

    decki hvala vam na odgovorima. moze broj od mestra koji popravlja getribe u inbox ako nije problem, pa ga nazovem. mora mi to netko strucan provjeriti i da se to slozi i tocka. sad sam poceo razmisljati da odmah zamijenim i kulung set posto getriba ide dole da to nemoram raditi opet za 30-40-50tkm. Ima itko ovdje voljan da prek broja sasije provjeri tocnu cijenu kuplung seta?
  5. Jerry Seinfeld

    G7 getriba/diff

    nisam jedan od onih koji auto kolje na malim okretajima vjeruj mi, ne sparam deci goriva. ali u nekim situacijama se vozis na tim okretajima. tipa idem po zagorskoj magistrali i tam stalno sline po cesti. necu se sad voziti u drugoj 70. kazem samo na kojim okretajima je zvuk izrazen. inace vozim auto dosta zivahno i cesto do visokih okretaja. Sto se tice kuplunga i zamasnjaka mislim da dovoljno govori to sto auto ima 170tkm sa original lamemol i zamasnjakom, kolko pratim ovaj forum ti radis VAG aute tak da znas na kojim smijesnim kilometrazama ekipa mjenja kuplung set. nek izdrzi do 200tkm i ja super zadovoljan. zamasnjak ne nabija, ne trese kod gasenja. jedino nakon dulje voznje po zagrebu stani/kreni zna malo podrhtati pri kretanju. Imas kakav savjet oko getribe, izmjene ulja u njoj (jer po uputstvu je lifetime) i ima li smisla stavljati aditiv. Ili mi je najpametnije skinut getribu i odnijeti ju nekome da mi zamjeni to oko diffa sto treba i gotovo? Moze i preporuka nekoga u zagrebu ili zagorju tko to radi kvalitetno? Ili kupit polovnu? Hvala na odgovorima.
  6. Jerry Seinfeld

    G7 getriba/diff

    Nitko nema nikakav savjet?
  7. Jerry Seinfeld

    G7 getriba/diff

    Pozz ekipa. Radi se o golfu 7 1.6TDI,105ks 5brzina, 2013g 3mjesec. 169tkm Malo ali malo mi se cuje diferencijal. zvuk je izrazen u 4 i 5 brzini pri laganoj konstantnoj voznji na cca 1500-1800rpm je najizrazenije. cim mu dam malo gasa zvuk nestaje, znaci dogada se kad npr vozim u 4brzini nekih 60-70 na cca 1500-1800rpm. onak lagano zuji. Taj zvuk je isti vec vise od dvije godine, nit se pojacava nit se smanjuje. cim pustim gas zvuk prestaje, stiskanjem kuplunga isto prestaje. -druga stvar neki dan mi se nakon cca 100km voznje po zagrebu desila ova stvar. upalim auto krenem u rikverc, stavim normlano u prvu brzinu i kad je trebalo saltati u drugu jedva sam na silu pomaknuo mjenjac prema leru. sljedecih 2-3km sam jedva dosao do 5brzine, mjenjac je pruzao veliki otpor i cak mi je zahrzao jednom. nakon tih 2-3km je proradio normlano. Od onda sam napravio cca 200-300km i nista sve apsolutno normalno. probao sam ga malo zivlje voziti i saltati i nema nikakvih problema. Cudna situacija. Bio sam isti dan kod svog mehe i pregledali smo auto tj getribu,vilice, ulje u getribi. Sve je suho ko barut i cim smo poceli odvrtati cep za provjeru razine ulja, ulje je pocelo teci van znaci ne fali ga nista. Auto je serijski i nikada na njemu nista nije mjenjano nit nadogradivano i nije remapiran. kuplung original. ovo mu je prvi problem. U utorak mjenjam ulje u getribi i meho mi je preporucio i neki aditiv koji se stavi u ulje, nesto tipa ovoga https://products.liqui-moly.com/gear-oil-additive-5.html.. Molim savjete u vezi cijelog ovog problema i iskustva sa ovim aditivima za getribu. Ispricavam se na duzem postu i unaprijed hvala na odgovorima.
  8. uzeti cu i ja. nadam se da je to dobra stvar.
  9. Pozz, daj mi reci dal ti se sta popravilo sa tim aditivom? imam isti auto i motor kao i ti i sad kad je pocelo bit hladnije ujutro na hladni start primjecujem istu stvar kao i ti. Znaci na leru je mrvicu nepravilniji rad. uglavnom tocno isti simptom kao sto si i ti opisao. ako se krenem voziti 3-4 minute i stanem motor radi sasvim normlano. Proslu zimu nisam to primjetio. Zasto se to dogada nije mi jasno i bio bi zahvalan da odgovoris jer ako ti je pomoglo kupit cu i ja taj aditiv.
  10. Jerry Seinfeld

    Golf 6 1.6tdi getriba

    I meni na G7 1.6 105ks sa 5 brzina malo zuji. najvise se primjeti u 4.brzini od 50-80 km/h. cuje se neko lagano zujanje. vec su mi dva mehanicara rekla da je to sasvim normalno na tim getribama. Ne zuji jako mora se ugasit radio i ventilacija da se cuje.. cuje se samo pri konstantnoj voznji.prilikom ubrzavanja i usporavanja se ne cuje. Ne zamaram se sa tim jer nista ne krci,nabija.....
  11. Zanima me razlika izmedu ova dva motora u golfu 7. dal je razlika samo u mapi ili ima i nekih mehanickih promjena?
  12. Jerry Seinfeld

    Golf 7 - osvjetljenje tablica

    Daj stavi slike kak sad auto izgleda sa LED svijetlima. Tvoj je crni kao i moj pa me bas zanima. Ja se pripremam na ta LED svijetla vec neko vrijeme.
  13. Jerry Seinfeld

    GOLF 7 LED STRAŽNJA SVJETLA UGRADNJA

    Gdje kupit najjeftinije LED zadnja svijetla za 7icu?