DarioB

Član
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DarioB

  • Rank
    SDI
  • Birthday 04/27/1978

Profilne informacije

  • Ime
    Dario Brus
  • Vozilo
    Passat 3.2 fsi
  1. Kod mene se lijepo vidi display i po danu, djeca sa zadnjeg sjedala gledaju crtiće, osim kad sunce udara drito u njega, ali sumnjam da se u tom slučaju i original vidi bolje. Sad bih i ja mozda prije uzeo android, ali skroz sam zadovoljan s ovim pa nemam namjeru mijenjati. Ovaj ima isto sve podrske, za kameru, senzore, climatronic... Jedino mi ne radi tv jer nemam digitalni modul za njega, analogni radi ali nista ne hvata, kameru mi se nije dalo provlaciti. Antenu of gps-a sam provukao u onu malu ladicu iznad radia u passatu i uglavnom radi odlicno, samo kad je jako oblacno moram otvoriti ladicu da uhvatim satelit uglavnom kod mene ulozeno-dobiveno odlican omjer, ja zadovoljan. Poslano sa mog UMI_MAX koristeći Tapatalk
  2. Ne znam zašto ljudi toliko ne vole Kineze, nisu isti kao prije 5-6 godina, stvari koje sam ja kupio unazad 2 godine, radi se o laserskoj graverci (stara 2 godine, prije nje sam imao isto kinesku 5 godina, ova zadnja je 500% naprednija od prve verzije), pa sam uzeo mobitel Umi Max, radi savršeno, usporedno sa masom drugih markiranih telefona (imao sam i više Iphone-a i sony-a i Samsunga...) A kad smo kod ove teme u Passatu imam kineski radio, nije čak ni RNS ni RCD (kad sam uzeo passata imao sam RCD 510 Deplhy, također kinez koji je kopija originala ali mi se nije svidio), uglavnom ovaj što je sada u autu je kinez, mislim da je firma A-Sure, na njemu je Win CE, navigacija I GO, radi odlično, čita sve sa kartica, čita DVD, bluetooth radi, ne savršeno, moram glasnije pričati jer je mikrofon na radiu - nema odvojeni, ali se može priključiti, ali meni radi dobro i ovako. Uglavnom, imam ga cca 10-tak mjeseci i skroz sam zadovoljan s njim. Plaćen 1800 kn. Kinezi znaju napraviti i jako dobre stvari, ali znaju prodati i krš, pa treba paziti. Što se tiče pražnjenja akumulatora, granica je negdje na 2007. godini pa pogledaj po forumu na šta moraš paziti. Moj passat je 2006 ali je na canbusu valjda napravljen update pa mi ne vuče akumulator jer canbus je originalni unutra. Pozdrav!
  3. DarioB

    Passat B6 i RCD510

    Ok, hvala!
  4. DarioB

    Passat B6 i RCD510

    Hm, jučer sam ga gledao, datum na njemu je 10/2006.
  5. Pozdrav ekipa, dosta se već pisalo o ovoj temi, ali evo imam nekih nedoumica pa da pitam. Uglavnom, imam Passata 2006. godište 12. mjesec, kupio sam ga sa ugrađenim Delphi RCD 510 i kod mene je sada malo više od 3 mjeseca. Nisam primjetio pražnjenje akumulatora do nedavno kad mi je auto izbacio grešku zračnih jastuka (to mi je na Seatu prije ovoga bio prvi znak slabog akumulatora, a isto tako i kolegi na Golfu III) pa sam se onda malo zabrinuo. Povezao sam to sa Delphiem iako sam dan prije na poslu ostavio svjetla upaljena pa je možda i to imalo utjecaja... iako koliko vidim svjetla mi se gase kad ugasim auto. Ono što me zanima je, da li je moguće da mi Deplhi ne prazni radio iako imam stari Gateway iz 2006? Jer u 3 mjeseca se nije ispraznio...?