IvkiIvki

Član
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About IvkiIvki

  • Rank
    SDI
  • Birthday 11/21/1994

Profilne informacije

  • Ime
    Ivan Babić
  • Vozilo
    VW Passat
  1. Bas mislim na racunalo ono sto se nalazi sa ispod haube sa desne strane gledajuc sprijeda. A gledao sam i te cepove ali svi mi vode ispod podvozja a ne da izlaze direktno iznad lima , pa ako bih isao tim putem moram zaobilazit oko motora a to mi radi dosta problema.
  2. Pozdrav, Neznam jesam na pravoj temi al okej Zanima me zna li itko kamo da provucem kabele za napajanje pojacala od baterije do gepeka? Radi se o passatu 1997, Pretrazio sam sve moguce Sve sam pokusao jedino nisam kroz razvodnu kutiju od komjutera a ni ne zelim bas tim putem.
  3. Onda neznam zasto mi je riknio maf Jos je bio pitsburgov Filter zraka mijenjen svako 20000 km sve uredno odrzavano Onda neznam zasto mi je riknio maf Jos je bio pitsburgov Filter zraka mijenjen svako 20000 km sve uredno odrzavano
  4. A prominio ga Imao mi mestar rezervnog pa Ovaj moj je dobro i izdrzao 70000 km
  5. Umro MAF senzor Laganini 1300 kunicaaaa a stas bar znam do cega je haha
  6. Sad neznam da li na isti ventil mislimo Kada gledas sprijeda auto Nalazi se sa lijeve strane kraj kilera od vode ? 3 crijeva od vakuma spojena na njega i džek od struje ?
  7. Pozdrav vw-genovci Imam passata 1997 1.9 tdi 110 ks Kada upalim auto radi uredno Ali problem je sa ubrzanjem Nema snage kao da je upaljen safe mode turbine ali kad priden 3000 obrtaja auto pocne jace vući ali opet mu fali snage. Zna li netko do cega bi tocno moglo biti ? Provjerena su crijeva od vakuma jedino jos nisu ventili od vakuma provjereni Da li je moguce da je problem do glavnog ventila od vakuma do turbine ? Lp Ivan
  8. Hmmm egr ventil ? Zacepljen ima 2 godine hehehe U mene je boshpumpa pa mi i netruba egr ventil. a gleda sam usisnu granu cini mi se cista ...
  9. Pozdrav vwgenovciii Ako moze malo pomoci Radi se o passatu 1997 1.9 tdi 110 Hp Odnedavno mi je poceo gubit gas pri snaznijim ubrzanjima. Vec otprije imam problem sa treskanjem kompletnog auta pri obrtajma manjim od 2000. No sada mi se dogodilo to da kompletno auto trese pri bilo kojim obrtajima. I ne ide. Na diagnostici javlja greske oko MAF senzora, crijeva od zraka, interkulera i davaca protoka zraka koji se nalazi ispred motora poprilicno izmedu njega i kilera klime sa lijeve strane, mislim da se zove IC senzor ili CI neznam.... Da li je mozda netko imao slican problem ili ? Uz to napomena da je protocnik zraka mijenjan isto tako provjerena crijeva od zraka i interkulera. Eventualno sumnjam u potenciometar od gasa ??
  10. IvkiIvki

    Passat 1997 instrument tabla

    Dakle konektori otraga su isti i na zelenoj i na plavo crvenoj instrument tabli ? A kako uparit ključ sa tablom? Hvala
  11. Pozdrav, Zanima me zna li itko da li paše instrument tabla od passata 1998 do 2000 sa plavim svjetlom table na passata 1997 sa zelenom bojom instrument table ?
  12. Moze li mi netko rec ako mozda zna da li paše korpa i lamela sa audija b4 1.9 tdi 110 hp na passata 1997 1.9 tdi 110 hp ?
  13. Pozdrav prijatelji, Moze li mi netko rec ako mozda zna da li paše korpa i lamela sa audija b4 1.9 tdi 110 hp na passata 1997 1.9 tdi 110 hp ?
  14. ako ces iskreno evo sad sam ga vozio ispod obrtaja dok je to treskalo. obrtaji padaju kao da ne dobiva gorivo kada tako treska!!! spaja jesam na dijagnostiku i to jednu od najnovijih. izbaciva neku gresku kad je parkiran(pokusali je izbrisat ali se opet vraća),a nisam probao u voznji. morat cu isprobat
  15. tako je. bojim se da mi to ne stvara problem jer sam kupio novoga. neznam da li je moguce da mi na papucici gasa ima neka caka. da mozda pri odredenom pritisku daje pogresan signal boshpumpi i onda ona daje malo goriva. trebao bih mozda probati da tako ga drzim duze vrijeme mozda bi se i ugasio. reci mi jednu stvar. da li je ispravno da mi auto ono trese kada ga npr pustim u drugoj bez gasa na minimalnim obrtajima i nakon 5 sec stane trest?