RVORSP

Član
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About RVORSP

  • Rank
    SDI
  • Birthday 01/15/1987

Profilne informacije

  • Ime
    Elmin

Recent Profile Visitors

1141 profile views
  1. RVORSP

    RS Performance

    Yep mijesa se sa vodom. U slucaju ovoga 6 GTI isli smo sa omjerom 80/20 80% meth 20% voda..
  2. RVORSP

    RS Performance

    Slazem se sa tobom i kritike su uvijek dobrodosle za napredak a i kritiku treba znat prihvatit. Takoder nemozemo odluciti umjesto vlasnika, mozemo dati prijedlog i smjernicu a ako vlasnik kaze stavi na krov ide na krov..?
  3. RVORSP

    RS Performance

    Auto je prije bio 359ks i 470Nm. Sada je 390ks ks i 540Nm. Sa wmi smo dobili 30ks i sa sitnim modifikacijama jos 70Nm. Na autu je K04,IC,Usis,80 Decat DP i 70 do kraja,WMI.
  4. RVORSP

    RS Performance

    WMI smo dobili bez tanka za gemist pa smo se snasli na ovaj nacin dok alu tank nebude gotov i radi/funkcionira sto nam je bilo bitno i ostvarili ciljani rezultat. ?
  5. RVORSP

    RS Performance

    Kreza Hed Power tuning je nastao od Hed Servis koji posluje preko 30 god. Pa smo odlucili VAG servis i tuning odvojiti i otvorili Revo Servis pa uzeli slovo R i S i dobili RS Performance a i bolje zvuci nego prethodno.
  6. RVORSP

    RS Performance

    Cijena za B8 je 400 eura...
  7. RVORSP

    RS Performance

    Na kojega TDIa mislite.
  8. RVORSP

    RS Performance

    Poštovani forumaši došlo vrijeme da se i mi malo predstavimo. RS Performance je firma koja zastupa Revo Technik za Hrvatsku. Revo je jedna od vodećih firmi u razvoju software za VAG vozila i zastupleni su u preko 40 država gdje raspolažu sa preko 450 dilera. Sve njihove mape prolaze stroge testove u različitim državama sa različitim kvalitetama goriva,uvjetima itd. kako bi mogle podržati sve zahtjeve tržišta pojedinog dealera. Sve revo mape su individualne i mogu se podesiti zasebno za svako vozilo kao i po želji mušterije možemo ići i u extrem. Revo iz svake mape izvlači njen sigurni maksimum.Zadnjih 6 godina smo se specijalizirali za servis/tuning VAG vozila gdje smo mukotrpnim radom stekli veliko znanje i iskustvo na tom području.Kroz sve ove naše godine rada smo izbacili mnogo zanimljiv i brzih VAG vozilica. Trenutno raspolažemo sa najbrzim K04 Mk5 GTI,K03 Mk5 GTI,K04 Mk6 GTI,S3,IS 38 Mk7 GTI,Mk7 R itd. Zastupnici smo za Milltek,Forge,Airtech,Revo,034 Motorsport itd. RS Performance se nalazi na lokacijama Zagreb, Dalmacija, Istar i Kvarner. Trenutno radimo na našem promo projektu najsnažniji i najbrži TFSI u HR. Riječ je o Mk5 GTI DSG 600+ ks. Ostalo je tajna i uskoro će biti live. Nakon 6 godina napornog rada i prikupljanja sredstava u ovoj godini je došlo vrijeme za investiciju. Riječ je o Dyno Maha LPS 3000 4x4, prostor za dyno je u fazi gradnje i ubrzo čemo biti u pogonu kao što će na vrijeme biti objavljeno. Još jedna novost kod nas je da smo kroz ove godine rada uvidjeli koji su nam dijelovi najferkventniji pa smo odlučili napraviti Lager koji se sastoji od IC,Usis,DP,HPFP,Panel filteri,K04..Na primjer nazovete sa Mk5 GTI i hoćete stage 2 sa ili bez IC sve ćemo imat na stanju za odmah. Ukratko o nama i nadamo se ugodnom druženju.