pekar

Član
  • Content Count

    40
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

pekar last won the day on August 22 2020

pekar had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About pekar

  • Rank
    SDI
  • Birthday 12/17/1986

Profilne informacije

  • Ime
    Karlo
  • Vozilo
    Golf Vll 1.6tdi

Recent Profile Visitors

1448 profile views
  1. Pozdrav, auto u pitanju je golf 7 variant, 1.6 tdi, 81kw, 2016. Na 162t km je mijenjan kuplung set(sachs) zbog visoke papučice spojke i sve je bilo dobro cca 2t km nakon čega su se poceli javljat zvukovi u vidu "skripe" kao metal u metal. Dogada se prilikom kretanja iz prve brzine/rikverca i kud i kamo se jace čuje kada je auto pod vecim opterećenjem(vise ljudi/uzbrdica), a sve je popraceno laganom vibracijom papucice kuplunga. Kada se pritisne kočnica i drzi stisnuta te polako otpusta kuplung cuje se poprilicno jako struganje/grebanje. Da li netko ima ideju kaj bi se moglo događati?
  2. pekar

    Brisači golf 5

    Problem riješen, desna strana škara se toliko zapela da sam ju skidao više od sat vremena... Ali sve je sada složeni i radi ... Hvala svima na savjetima 🍻
  3. pekar

    Brisači golf 5

    Hvala svima na odgovorima, probat ću to pa javim rezultate
  4. pekar

    Brisači golf 5

    Ne, kad nije upaljen motor, nego samo dan kontakt, uopće ne reagiraju💁‍♂️
  5. Svima pozdrav, pa odmah pitanje: Sjednem u auto nakon par dana, upalim brisače i dogodi se ovo: Ne reagiraju na niti jednu naredbu(intervali, manja/veća brzina) i spuste se kada ručicu brisača spustim prema dolje... Kada pošpricam vodu,opet se tako dignu, malo trzaju kao da bi išli dalje i stoje samo. Xenon imam,ugrađen je prije 3 i pol godine kod Jensa(Branimir sa gornjeg Vrapča)
  6. Samo to mi je rekao stari da mu je rekao čovjek koji ga je spojio na dijagnostiku.
  7. Pozdrav svima, molim bih vas ako netko zna to bi značila greka :"Greska napajanja terminala 30"? Stari je spojio dijagnostiku i javio je tu greku.
  8. Meni je ocito prekid negdje u vratima... Kada sam ga kupio bila je zima vani(0°) i nije radilo, temperatura je pala na nekih - 7/-8, otvorio sam vrata vozaca sirom da izvana(da ne sjedam u auto) upalim ga da malo na leru radi i kada sam dao kontakt dao je zvukove, vrata otvorena i kasnije zmigavce, ali samo na par minuta i opet je utihnuo... Prosle godine sam bio u Austriji, ista stvar, otvorim vrata do kraja, kontakt i opet zvukovi rade (bilo je - 12 vani... u proljeće/ljeto ne trza uopće, samo kada su grdi minusi i vrata sirom otvorena - ali ponekad! Zvao sam elektricara i veli treba raskopati vrata i vidjeti gdje je u prekidu zica koja, reku ok, veli sat rada je 120kn, a ne zna koliko ce mu trebati da nade gresku... Moze bit 10min, a moze biti 2 sata!
  9. Ma to je kopija rns-a, nije orginal...
  10. Jednom kad stisnem se to dogada, drugi put kad se stisne je off... Ne znam kako je kod rcd/rns orginala... Ista stvar mi je bilo kod rcd330 plus pasa mu
  11. Pozdrav, imam pitanje ako netko zna, znaci uzeo sam kopiju rns510, stavio muziku na stick, rasporedio je po folderima, stavim da svira i sve radi dobro dok ne stisnem opciju(tipku) shuffle... Umjesto da ostane u tom folderu koji je odabran(domace npr.), on počne svirati stvari iz drugih foldera (strano) ...? Isti problem sam imao na rcd330 plus. Znači htio bih da muzika svira random unutar odabranog foldera, a ne random svega kaj je na stick u.
  12. pekar

    Ugradnja RCD 510

    Gle, pitam sto je najbolje napraviti da kasnije ne bude facepalm... ?
  13. pekar

    Ugradnja RCD 510

    Da se uključim u temu oko tih radia, uzeo sam kineza rns510, znam da će mi posrknuti akumulator, pa me zanima da li tko radi update postojećeg gateway-a(čuao sam da se može to napravit) ili baš moram uzimati drugi gateway sa oznakom od dva slova iza 530 broja ? Da li bi stvar "hodala" da se napravi prekidač kod električara koji bi prekidao struju između radia i akumulatora dok se auto ne koristi?
  14. pekar

    Alu felge 18

    ima kakvih slika?