passat25

Član
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About passat25

  • Rank
    SDI
  • Birthday 09/17/1991

Profilne informacije

  • Ime
    marko
  • Vozilo
    passat 6

Recent Profile Visitors

658 profile views
  1. passat25

    Erisin 2 DIN Volkswagen

    Inače kad smo oko toga,imam isti problem,ali sam ovdje negdje iskopao da se može vaditi osigurač radija preko noći ili kada ne vozim auto dva tri dana. Radim to već pola godine i više nemam problem sa pražnjenjem akumulatora. Ako trenutno nemaš novca možeš ovo probati,sekund ti je posla izvaditi osigurač kada ga ostavljaš u garažu ili ako krećeš da ga opet staviš.
  2. passat25

    Ugradnja RCD 510

    Da li mi ovaj odgovara 3C0 907 530 C Ili je prestara verzija
  3. passat25

    Ugradnja RCD 510

    Ajde dok se ne javi da pitam,našao sam par gateway-a pa me interesuje koji paše za ovo što mi treba. Oznake su sledeće: 1KO 907 530 S, 1KO 907 530H,ii još dva sa zadnjim oznakama f i ad. Da napomene auto je passat b6 2005.
  4. passat25

    Ugradnja RCD 510

    Onda je vjerovatno radio.Mislio sam da neće biti problema pogotovo nakon ti mjesec,prikazivao je sve od količine goriva u litrama,vrata,brzine.Ali eto izgleda da ću morati tražiti gateway novi
  5. passat25

    Ugradnja RCD 510

    Da vas pitam,ugradio sam prije jedno mjesec dana xomax-ov android uređaj u passata 6 2005-to godište.Uz uređaj sam dobio i can bus decoder pa je električar koji je ugrađivao rekao da on eliminiše problem sa akumulatorom. Nije bilo nikakvih problema zaista za tih mjesec dana,auto je znalo po sedam dana biti ne voženo,ali nikada problem,dok juče kada sam došao jednostavno prazan akumulator, automobil ne reaguje. Nije bio vožen 3-4 dana,sumnjam na radio,ali i akmulator je bio star oko 2-3 godine,a svi znamo kakva je ova zima bila.Pa ako ima neko da mi kaže mišljenje, da li je do radija ili je akumulator jednostavno star,pošto svakako novi kupujem,ali teško da će mi se isplatiti da ga svako malo mijenjam.
  6. passat25

    Ugradnja RCD 510

    Da ne otvaram novu temu imam ovdje par pitanja. Stigao mi je radio iz njemačke,osoba koja ga je trebala donjet je uzela drugačiji od onog što sam planiro,ali sam zadovoljan. E sada da li ga mogu ugraditi bez brige za akumulator itd.,pošto je passat b6 2005-to godište.Radio je xomax sa android sistemom. Evo par slika radija i kablova koje sam dobio uz njega,a tu je i neki can bus decoder. http://i.imgur.com/6t7JGKo.jpg http://imgur.com/JShStwf http://imgur.com/mCZeojQ http://imgur.com/GaNscyf http://imgur.com/8xNERQn
  7. passat25

    Upaljač

    Naime,kada sam probao uključiti onaj transmitter,radio je par minuta,pa se nešto desilo i na kraju oba 12v,priključka sa prestala raditi,bukvalno ne radi niti upaljač,niti bilo šta što uključim u njega. Vjerujem da je u pitanju osigurač,koji trebam zamjenit i da to ne košta puno.E sada problem je što je otac pokušavajući provjeriti da li radi,ta utičnica na zadnjem sjedištu previše gurnuo upaljač i on se zaglavio,te se ne može izvaditi.Ubjeđen sam da bi mijenjanjem osigurača taj upaljač iskočio,jer bi se zagrijao,ali opet da li je pametno to raditi,ili prvo da nekom odvezem da rasklopi taj dio i prije zamjene osigurača izvadi taj upaljač,što bi opet sigurno koštalo fino. Automobil je passat b6.
  8. passat25

    Multimedia

    Sveo sam izbor na sledeća tri uređaja. https://www.aliexpress.com/item/2-Din-7-Inch-Car-DVD-Player-For-VW-Passat-JATTA-POLOGOLF-Skoda-Seat-With-Canbus/32688590967.html https://www.aliexpress.com/item/Quad-Core-7inch-Android-4-4-Car-DVD-GPS-Player-3G-WIFI-BT-Radio-for-VW/32712001145.html https://www.aliexpress.com/item/Big-discount-2-din-7-Car-DVD-Player-For-VW-Volkswagen-Passat-POLO-GOLF-Skoda-Seat/32766703955.html Gledao sam i erisin uređaje,ima par vrlo zanimljivih modela,ali ubijaju sa poštarinom i svime,iako trebam naručiti paket u njemačku.Jedino ako to nije tako kao što izgleda opredjelio bi se i za neki od modela sa njihove stranice. Šta vi mislite koji da uzmem?
  9. passat25

    Multimedia

    Hvala
  10. passat25

    Multimedia

    Pozdrav Imam passata b6 iz 2005 godine,znam da za većinu uređaja moram mijenjati canbus,ali koliko vidim po aliexpress-u ima i uređaja koji dolaze sa istim,pa ako je neko imao iskustva naručivanja da mi predloži koji bi mogao naručiti. Budžet mi je oko 200 eura,a pošiljka bi trebala ići u njemačku.