passatb6comonrail

Član
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About passatb6comonrail

  • Rank
    SDI
  • Birthday 07/05/1989

Profilne informacije

  • Ime
    Zeljko
  • Vozilo
    Passat b6
  1. passatb6comonrail

    passat b6 kako izvaditi zadnje sjedalo

    jel imas negdje link za to?
  2. Pozdrav! Molio bi pomoc ako mi netko moze pomoci na passat b6 kako izvaditi zadnju klupu sjedala, i dal je moguce izvaditi samo klupu ili se mora vaditi komplet sjedala sa naslonom i svime?
  3. jel se trebaju promjeniti ili?
  4. Pozdrav! Dali netko savjet ili iskustvo sa sljedecim problem Passat b6 2.0 tdi comonrail ujutro kad se upali prvi par minuta se cuje zveckanje u motoru, nemogu tocno ocjeniti iz kojeg dijela motora, a poslije nakon nekoliko minuta tog zveckanja skoro da i nema.
  5. Prodajem nekorišteni senzoe radilice za sljedece modele auta Passat, golf, skoda, jetta, crafter za motor 2.0 tdi pumpa dizna.Senzor je kupljen pogreškom za krivu slovnu oznaku motora. Placen 330 kn, prodaje se za 150 kn.
  6. Prodajem ventil pumpe visokog pritiska za comonrail motore passat, golf6, tiguan 2.0 tdi 103 kw. Ventil je ispitan i sto posto ispravan. Ventil mi je višak jer to nije bio kvar. Cijena po dogovoru .
  7. passatb6comonrail

    Passat b6 2.0 comonrail nece da upali

    neznam tocno koja je greska, nije mi majstor rekao, sinoc mi je majstor promjenio tu pumpu sa ventilom sto sam kupio, medutim auto opet ne pali i pokazuje istu gresku.
  8. passatb6comonrail

    Passat b6 2.0 comonrail nece da upali

    Jucer mi je ponovno auto stao, i sad na dijagnozi pokazuje gresku u pumpi, pa sam narucio polovnu pumpu sa ventilom novim i sve, cestica špene nigdje nema. Sta mislite dal bi to sad trebalo raditi ok?
  9. passatb6comonrail

    Passat b6 2.0 comonrail nece da upali

    A tko radi reperaciji tih pumpi? Poslano sa mog SM-J330FN koristeći Tapatalk
  10. passatb6comonrail

    Passat b6 2.0 comonrail nece da upali

    A dal bolje novi ventil ili polovnu pumpu? Poslano sa mog SM-J330FN koristeći Tapatalk
  11. passatb6comonrail

    Passat b6 2.0 comonrail nece da upali

    Danas nismo nigdje mogli naci polovnu pumpu za promjenit, i majstor skine samo ventil sa pumpe i procisti malo ona crijeva prema diznama i vrati i auto radi normalno, u filteru goriva nema špena ni smeca, sto puta smo ga palili gasili,vozili, spajali na dijagnostiku nikakve greske nema. Što sad napravit ? koliko sam cuo polovna pumpa je cca 300 e , a novi ventil samo oko 900 kn, a navodno je kvar samo ventil. Molio bi savjet sto sad napraviti? dali da narucim odmah taj ventil ili da vozim pa da vidim sta ce se dešavat? dal je moguce da je ventil bio u prekidu pa se cijeli kvar desio?
  12. passatb6comonrail

    Passat b6 2.0 comonrail nece da upali

    kvar je pumpa goriva, ne ova koja se nalazi u rezervaru nego pumpa prije dizni. trenutno sam u potrazi za tim dijelom
  13. Pozdrav! Imam passat b6 2.0 tdi comonrail motor 103 kw. oznaka motora CBAB, danas mi se tokom voznje zablinkala lampica grijaca na instrument tabli i nakon 1 km auto mi se sam ugasio, i od tada ga vise ne mogu upaliti..Majstor ce mi ga sutra pogledati, jel netko ima slican slucaj ili ima ideju sta bi mogao biti kvar! Da napomenem u zadnje vrijeme nisam imao nikakvi problema sa autom.
  14. Pozdrav! Dali je na passat b6 limuzina moguce izvadit zadnju klupu sjedišta? i kako?