rs180

Član
  • Content Count

    40
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

rs180 last won the day on March 14 2022

rs180 had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About rs180

  • Rank
    SDI
  • Birthday 09/18/1997

Profilne informacije

  • Ime
    igor
  • Vozilo
    R32

Recent Profile Visitors

1045 profile views
  1. rs180

    R32

    Ako sam dobro razumio to mogu vidjet na mjernim blokovima 208 i 209? Oba mjerna bloka moraju bit cim blize 0?
  2. rs180

    R32

    Pozdrav ekipa, Mozda neka preporuka za mehnicara za R32, Zagreb i okolica ? Trazim nekog ozbiljnog tko se razumije u R32 i tko ima iskustva sa tim motorima. Auto mi je poceo palit senzor bregaste pa da mi provjeri neko tko zna sta radi.
  3. Pozdrav ekipa, Imam vr6 2.8 stariji tip struje i pocelo mi se u voznji lagano cut grebanje, 90% da je lanac, nisam 100% siguran ali vec razmisljam o rijesavanju toga pa me sada zanima kakve su cijene tih setova lanca? Gdje postoji dobar mehaničar za vr6 koji ce garantirat da ce to sve ok zamijenit i motor stavit u 100% fazu.. Inace vecinu serafam sam ali ovo bi htio da riješi netko tko za vr6 u dusu i da mi moze rec evo to ti je sada sve 5 bez greške.. Hvala!
  4. Kupujem gewinde za golf 3 vr6, naravno sa certifikatom da mogu na atest, moze i polovne ali da su u dobrom stanju zbog atesta, nije mi hitno sezona je jos daleko pa mozda netko ima da stoje. Ponude komentar ili inbox
  5. rs180

    Gewinde

    Razmisljao sam i o dts ali ne znam jel ih ima netko u hr, na ebayu su 220 eura ali ne znam hoce mi stavit neku carinu, ma da nebi trebalo jer ide iz EU..
  6. rs180

    Gewinde

    Za technix znam da je malo tvrđi nego jom jer sam se vozio na oba u golf 3 i jom je meksi dosta, samo me zanima jel netko imao fk
  7. rs180

    Gewinde

    Pozz.. Na kojim gewindama vozite golf 3 ? Uzimam si ovih dana gewinde pa me zanima sta se vama najbolje pokazalo, ponajvise me zanima tvrdoca, ma da imam vr6 koji je dosta tezak i ne bojim se previse da ce bit pretvrdo ali mozda neko ima koji savjet, dvoumim se izmedu jom i fk, znam da su to najjeftinije pa se nema sta previse ocekivat ali eto, ne vozim se previse pa mi nije toliko sada do nekih skupih gewindi, inace bi vjv uzeo AP..
  8. rs180

    Atest VR6 motora

    Koliko znam slučaj od prije par godina trebaš imat papire od auta iz kojeg je stavljen motor i neki papir ili račun od majstora koji ti je odradio swap i to je to, gdje je motor i u je cemu bio prije njih ne zanima, barem je tako bilo uvijek, jedino ako je neki novi zakon stupio na snagu. A racun ti moze napravit svaki majstor koji ima svoj obrt ili firmu..
  9. rs180

    Vr6 Ispuh

    Između srednjeg i zadnjeg imas jos jedan ili kako ?
  10. rs180

    Vr6 Ispuh

    Pozdrav, Ajmo ljubitelji vr6, trenutno imam g3 vr6 i planiram ga utišat malo jer mi je postao problem tehnicki a i policija haha Trenutno imam srednji protočni lonac i zadnji sportski DMS, katalizator nemam a sonda je samo u cijevi, problem mi je samo na niskim okretajima, do 3000, poslje je ok ali do 3000 to ubija ljude u autu koliko bruji, e sad, išao bi na foru neku sa tim katalizatorom, vjerujem da ispravan katalizator od vr6 nakon 25 godine vise i ne postoji, sonda je vjerojatno odavno već mrtva jer je samo u cijevi. Zna li netko postoji li kakav katalizator da se stavljao gore ili tako neka fora ? cilj mi je da ga utišam na niskim okretajima, zadnji lonac mi je skoro nov i ne bi ga sad skidao. Svaki savjet dobrodošao !
  11. Bok ljudi, je li netko od vas ugradivao onu foru sa klapnom na auspuhu koja moze utisat auto ili da je otvoris pa se cuje? Zanimaju me vasa iskustva s tim ako je netko imao i tko to ugrađuje..
  12. rs180

    K: Golf 3

    Kupujem golf 3 VR6, GTI, GTI/TDI, Colour Concept za dijelove.. Bitna mi je unutrasnjost tj. sicevi, znaci mora bit neka oprema, moze bit i bez papira.. Limarija nije bitna moze bit trul,pozeljna je unutranjost u sto boljem stanju, motor moze bit bilo koji od gore navednih oprema, dobar/los nebitno.. Ponude u inbox!
  13. rs180

    Passat 1.8t problem

    Hm, ja bi rekao da je to trokiranje, desava se i meni na vr6 na plin.. Sad ovisi koliko je to jako, meni se desi ponekad i samo na plin šta je i ajmo rec normalno da nakon nekog vremena auto na plin malo trokira jer isparivac vise nije nov, ali cudno mi je da ti se to desava na benzin jer ne benzin nebi smio trokirat..
  14. Pozdrav ljudi, evo problema, mozda je netko imao već. Radio sa o golfu 3 vr6 AAA radilo je sve super i onda je odjednom na releju 109 izgubio masu tj.ECU ne dobiva struju i auto ne pali, nista u vezi toga nisam uspio nac pa sam skinuo relej i stavio obicni prekidac i prije paljenja mu dam struju, e sada nakon nekog vremena auto je tesko poceo pali, dogodi se ujutro kada palim da vergla jako jako dugo i onda upali i nakon 20-30 sec se ugasi i to je to nema vise, nemos ga upalit nikako dok ne odstoji neko vrijeme, nakon toga opet mu treba duze vremena al pocme se javljat i kad ga uspim upalit kad se auto ugrije radi bez ikakvih problema, auto ima plin ! Gorivo dobiva,iskru ima, ja mislim da je mozda do pumpe goriva da nema pritiska pa tesko pali ali jos nisam otkrio problem sa ovim relejom pa se bojim da nije do struje negdje. Hvala unaprijed na pomoci !
  15. rs180

    Vr6 nemiran rad

    Nemogu nikako nać jel pušta van ali čujem zrak kako puse i to dosta jako, cini mi se da je to u njemu, neznam jel se to mora cut, kada ga uhvatim onda se zrak manje cuje ali rekao bit da je to u njemu jer da pusta vam nasao bih 100% jer se dosta jako cuje..