ivan_96

Član
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ivan_96

  • Rank
    SDI
  • Birthday 09/01/1985

Profilne informacije

  • Ime
    Ivan
  • Vozilo
    Skoda Octavia
  1. Pozdrav ekipa, zanima me jel netko stavljao LED sijalice u svoju skodu da mi kaze koja velicina odgovara posto ima jako malo mjesta izmedu kraja sijalice i poklopca fara. Planirao sam si naruciti nesto od Auxbeam-a, ali bih htio prvo biti siguran koji model stane bez nekih posebnih preinaka.
  2. Kupuje prednja i zadnja vrata za Passat 3BG za limuzinu, prednost plava boja, ali i ostale naravno dolaze u obzir po nekoj normalnoj cijeni. Ponude u PM.
  3. Sorry decki bio sam jedno vrijeme vani, pa me nije bilo niti sam radio auto. Problem je bio u kabelu od grijaca. Komplet novi zamijenio i sad pali ko blesav Hvala na savjetima
  4. Okej grijaci su mozda opet otisli zbog nekog razloga, ali zasto nije fino palio dok je temp bila recimo 7-8 stupnjeva, a tad ne pali grijace? Grijaci su BOSCH kolko se sjecam Otici cu svakako kod majstora samo evo htio bih vidjeti mozda je neko imao slicnih problema ili zna u cemu je greda
  5. Eh ali onda vjrt postoji jos neki problem. A zasto je opet otisao grijac? Problem sa strujom?
  6. ma znam da mogu zato sam i zabrinut jer auto ima original 170000 km haha Znaci moguce da je i do alnasera. Provjerit cu onda I takoder ne vjerujem da je kompresije jer ne bi onda prosle godine palio bez ijednog ispravnog grijaca jel tako?
  7. Dim je bijele boje. Prosle godine promijenjeni svi grijaci, ne znam kako ali nijedan nije radio, a auto je palio dok nije dosla zima, tak da mislim da kompresija nije problem. Promijenio grijace i bilo je okej. Evo doslo hladnije vrijeme i desava se ovo sto sam opisao.
  8. Pa moguce i to, ali mi cudno da nema nafte ako izbaci dim(mozda krivo shvacam). Svejedno hvala na odgovoru, vidjet cemo jos sta ostali kazu
  9. Pozdrav, molio bih pomoc. Dakle u ove hladnije dane nakon sto prenoci ili eventualno cijeli dan stoji, skoda octavia 1.9 tdi 66 kW mi tesko pali. Zavergla nekoliko puta i nakon toga sastavi ali uz nemiran rad i tek onda normalno radi nakon par sekundi nemirnog. Isto mi se desava i kad upali grijac i bez grijaca. Nakon paljenja izbaci dim.