MathiasK

Član
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MathiasK

  • Rank
    SDI
  • Birthday 09/15/1978

Profilne informacije

  • Ime
    Matija
  • Vozilo
    Passat 3B5
  1. Evo slike konacno... Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Može li mi netko molim vas dati pojašnjenje kako se stavljaju slike, ja ne mogu nigdje pronaći uputu o tome, Ili može link na uputu?
  3. Skužio sam da ipak remenica od Bosch pumpe ima lufta, naprijed nazad ima hod nekih 1mm, ali i lijevo-desno ima mali otklon, prvi puta kad sam gledao sam imao blokadu stavljenu, pa je bila fiksna. Dali je to normalno, neznam, ali i kada sam mjerio paralelno s remenicom bregaste imam razliku od 0.5-1mm. Izgleda da cu morati nositi pumpu na reparaciju (ovaj puta bih želio ipak nekom pravom majstoru), možete li mi preporućiti nekoga za taj posao?? Hvala .
  4. Dali si gledao plastičnu račvu (odakle ide crijevo prema vrhu kilera) koja je zašarafljena na blok i u kojoj je senzor temperature, stegnuta je sa dva vijka, mislim da su imbusi, i zna puknut sa unutarnje strane se pojavi mala pukotina, te kad je auto hladan ne curi niti malo, samo u vožnji, a slijeva se po bloku motora te uslijed temperature odmah ispari. Ja mijenjao već dva puta na passatu TDI. košta nekih 35kn.
  5. Pozdrav ekipa, Imam slijedeći problem, na dotičnom Passatu nešto izgurava zupčasti remen prema van, (od motora), te ga guli u rub španera, remen je prešao 25000 km, nakon 10000 km (nakon zamjene remena) je "majstor" skidao Bosch pumpu radi zamjene brtvi (curilo gorivo), pa smatram da ga je već tada gulilo da bi majstor to primjetio. Nakon što sam sve raskopao, nisam uspio pronaći uzrok kvara, sve remenice su bez lufta, španer je u usporedbi s novim dobar, rolica je ok. Dali je netko imao sličan problem? Kada skužim kako se stavljaju slike, stavit ću da vidite kako je to izgledalo, izderalo ga je skoro 1 cm !!