ElPatron

Član
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ElPatron

  • Rank
    SDI
  • Birthday 06/28/1997

Profilne informacije

  • Ime
    Pavel
  • Vozilo
    Golf 5
  1. Pozdrav, znaci na mojoj 5ici stavio sam pozicije LED, i sad mi stigla preko neta neka led svjetla za kratka i duga, i sad stavim duga, normalno radi, stavim kratka ne svijetle, stavim stare zarulje ne radi, stavim original od auta, opet ne rade, jel znate mozda gdje bi bio problem, osigurac ili nesto? Ista su svijetla i za duga i kratka, i duga rade kratka ne?!?!??
  2. Pozdrav, vec mjesec dana mi se zna sam upalit radio na mom Golfu 5ici, 2007 godina, znaci normalno ugasim auto, ugasi se i radio sve normalno, ujutro kad idem na posao, dodem do auta i cujem da radio radi, i to mi se ne dogada svaki dan, nego ima svoje muhe kad se upali na da 3 puta a nekad miruje po 3 dana, jel zna neko zbog cega se to desava, i jel mi mozete predloziti neki novi radio a da je dobar, znaci volio bih da ima navigaciju, bluethoot i usb normalno, ne treba biti neki za 5000 tisuca, tak do 2000 kn je sasvim solidan neki ja se nadam.
  3. ElPatron

    Problem s rikverc svjetlom

    Normalno da je bio u kontaktu, takav baksuz bas nisam...
  4. Dal mi moze tko reci u cemu je problem, ne radi mi rikverc svjetlo, naime, provjerio sam zarulju , radi ali ne svjetli, pa sam vidio netko je otvorio isto pitanje, pa sam isao na onaj sistem ispod haube s onim jackom, ali kad se napravi kratki spoj svejedno ne svijetli, mozete mi mozda rec jel mogu sam sredit, jer sutra planiram na tehnicki, ili moram do majstora, i kolko ce mi uzet para ako je to banalnost... Radi se o Golfu 5ici
  5. Golf 5 , hm, a jel tesko skidat branik, mogu sam ili?
  6. Jel mi moze ko slikat ili pokazat gdje se nalazi zica od zadnjeg lijevog svijetla, iza na tablici, lijevo mi je ispalo, i danas kupim novo hocu zamjenit, al ne mogu nac onaj konektor kud ide cjelo kuciste jer mi je ispalo, ili si je netko uzeo...i jel mi moze netko rec zas mi se upalila ona zaruljica na kontrolnoj tabli da mi ne radi svjetlo, mislim, sve normalno radim osim te zaruljice koja mi je ispala, ali do sad uopce nije svjetlila ta kontrolka, nego se danas upalila.
  7. ElPatron

    Objasnjenje slika

    Hvala kolega.
  8. ElPatron

    Objasnjenje slika

    A u protivnom sto se desi?
  9. Pozdrav, jel mi netko moze objasniti sta zanci ovo sta mi se pojavilo na displayu... https://imgur.com/a/mDTAo
  10. ElPatron

    Zvuk na pojasu i zmigavcima

    Moze link gdje si narucio?
  11. Pozdrav, znam da mnogi ljudi upravo to zele iskljuciti, ali meni je potrebno suprotno, znaci volio bih ukljuciti zvuk na zmigavcima, i zvuk kad nije zavezan pojas, trenutno mi je iskluceno, pa bih volio suprotno, ako netko zna kako se moze ukljuciti, gledao sam po internetu ali nema nigdje konkretan nacin kako se pali. Hvala unaprijed.
  12. ElPatron

    Moguca ugradnj?

    Zanima me jos par stvarcica, znaci, ugradnja da se mogu grijat sjedala, automatska klima, i za ovo putno racunalo i rucicu, jel se moze ubacit i tempomat u to sve ili kako to ide, i koliko je jos to dodatni trosak sve? I gdje se za to sve mogu raspitat da se moze kupit, i ugradit? Znaci ja imam ovako nesto : https://data.motor-talk.de/data/galleries/673100/2043945/gv-klima-10647.jpg A stavio bih ovako : http://proauto.ba/wp-content/uploads/2015/05/savjeti-proauto-kontrola-klima-uredjaja-05-625x344.jpg