Surop

Član
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Surop

  • Rank
    SDI
  • Birthday 09/15/1985

Profilne informacije

  • Ime
    Ivan Surop
  • Vozilo
    Vw Passat 2.0 tdi

Recent Profile Visitors

914 profile views
  1. Pozdrav ekipa, Pošto trenutno živim u južnom dijelu Njemačke, nudim vam pomoć oko kupovine automobila. Nudim pomoć oko dogovora kupovine, pregled vozila, provjera kilometraže u ovlaštenom servisu, dostave vozila u hr itd. Pregled vozila se sastoji od: pregled općenitog stanja, mjerenje debljine laka sa uređajem, probna vožnja, očitavanje grešaka, vizualni pregled ulja, antifriza, dimova iz auspuha itd. Naravno pomoć nudim uz određenu naknadu (nisam skup ?) Dostupan sam na whtsapp i Viber na 004915226930820 ili poziv na 099 668 7464
  2. Surop

    Passat B7 bi xenon

    LED dnevna. Kod otkljucavanja prije su se po danu palile one ledice sastrane a noću glavna svjetla. Sad se pale samo kad dam kontakt i glavna svjetla se pale kad otkljucam auto po noći.
  3. Surop

    Passat B7 bi xenon

    Je, uključeno je.
  4. Auto mi je bio u servisu na kodiranju ključa, kad se vratio LED svjetla mi se više ne pale kod otkljucavanja. Znali li netko jel se može to nekako namjestiti bez vcds?
  5. Surop

    grudnjak za haubu

    Jel zna netko kako se grudnjak ponaša na cca 150, dali proizvodi neke zvukove?
  6. Surop

    Natovaren Passat na H&R

    8j su felge. Bilo mi je grebalo s na neki mali komad lima (cca 1 cm) koji je virio iz veznog lima, njega sam savio i obojao i tu vie ne grebe. Sad mi grebe gore na onoj unutarnjoj zatiti jer kad je auto natovaren i naletim na veću neravninu potone skroz dolje.
  7. Zanimaju me vasa iskustva. Imam Passata b7 karavan s felgama 18" i et35. Planiram ga spustiti sa 30/30 h&r minimum ali me malo strah kako će se sve to ponasati kad natovarim auto jer često putujem s četvero ljudi i stvarima u autu.