remaker

Član
  • Content Count

    156
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

remaker last won the day on November 7 2020

remaker had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About remaker

  • Rank
    SDI
  • Birthday 05/22/1989

Profilne informacije

  • Ime
    Robert
  • Vozilo
    Golf plus 2006 1.9tdi goal

Recent Profile Visitors

2033 profile views
  1. remaker

    Auto trza

    Ne izbacuje grešku ali majstor je rekao da Ce vidjet i to...da li je moguće da je i do klapne gasa ili mozda nesto do dizne?
  2. remaker

    Auto trza

    Golf plus 19.tdi 2006. Prilikom vožnje je par puta znao zatrzat bas udarac bude..i od onda mi je pokazivao svaki dan nove greske..malo senzor radilice..malo senzor brzine itd..i znao je tesko upaliti nakon toga cak mi je nekad znao i kad upali pokazivat da odmah ugasi zbog pritiska ulja. Majstoru pokazao senzor radilice i to je promijenio ali auto cuka i dalje.Ne dimi.
  3. najbolje otkači tu gumu u pregibu pa kad ju navuces ces odmah vidjet je li do toga..imao takav slučaj
  4. Ili barem uputu gdje to sve naći
  5. Možeš li mi malo detaljnije pogledati ove prve dvije stavke dash panel i ovo drugo kako se skida već kad imaju upute jer ja ne nailazim na to..ili nekakav link pa ću sam tražiti?
  6. Da li je to onaj dole kod vozaceve strane sto se moze od dole prić? Nije valjda da bas moram cijelu tablu skidat dole? Iajd mi molim te reci gdje gledqs te nacrte..išao sam ETKA ali nisam našao dio za ventilaciju
  7. Da napomenem...kada stavim temperaturu na minimum onda mi piri super na sve rešetke nab abli kad je stavljena u smjeru vozaca
  8. Golf plus 2006. 1.9tdi Prije mi pola auta pirilo hladno i mijenjan je grijač kabine i sve pet. Danas primjetim da kad stavim temp na max i stavim da piri u mene apsolutno ništa ne piri van ni kroz jednu resetku na tabli (vozač i suvozač). A kada probam staviti grijanje šajbe onda vozaceva strana šajbe piri toplo a prema suvozacevoj strani šajbe hladnjikavo. Imam gresku za motor v107 pa moze li mi netko sa sigurnošću reći koji je to motoric i da li je do njega problem sve ovo?
  9. remaker

    Loš radio signal

    koji jack je onda antena ako znas...tamniji ili svijetliji?
  10. remaker

    Loš radio signal

    To sam danas i naručio...i zanima me kako da namjestim da kada izvadim ključ da se ugasi..originalni radio tako i bude ali ovaj ne..i kada pogledam i crvena i žuta na instalaciji imaju 12V konstantno
  11. remaker

    Loš radio signal

    Slika te žice
  12. remaker

    Loš radio signal

    E pq ima jedna plava žica na kojoj je naljepnica "ANT" jedan kraj je u konektoru gdje je i napajanje(taj konektoru je od te kineske koji ide u nju i drugi kraj se uključuje u originalnu instalaciju) a drugi kraj je slobodan..možda se ta spaja na 12V?
  13. remaker

    Loš radio signal

    Kupio sam kinesku multimediju te ona ima samo jedan jack za antenu dok na originalu im dva jacka. Auto je golf plus 2006. godište. Čini mi se da je ovaj drugi jack od originala kao neko pojačalo pa me zanima da li postoji neki adapter ili je to tako i gotovo?