Igorici

Član
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Igorici

  • Rank
    SDI
  • Birthday 06/22/1973

Profilne informacije

  • Ime
    Igor
  • Vozilo
    Passat 2.0 B8
  1. Ne mogu naći test za ljetne gume u dimenziji 215/60/16 za Passat B8. Na kojima se vi vozite, koje su vaše preporuke. Nešto iz jeftinijeg i skupljeg razreda.
  2. Igorici

    P:Karte za Discoveri media (Mib1)

    Da preko toga, ali meni nije freceralo sa običnom SD karticom.
  3. Igorici

    P:Karte za Discoveri media (Mib1)

    Je ako imaš original SD ili ako znaš mjenjat CID. Možda se nađe netko bez ovoga što sam napisao, zato prodaja ..
  4. Molio bi pomoć kako skinuti tapecirung zadnjih vrata na Passatu B8. Najviše me zanimaju skriveni vijci gdje se sve nalaze. Prdi mi zvučnik!
  5. imam karte za navigaciju za taj uređaj iz 2018.god. ako si zainteresiran .. sad vidim da nema navigaciju
  6. Prodajem karte za Discoveri media (Mib1) iz 2018. Cijena 300 kn. Sve inf. na pp. https://postimg.cc/gallery/2kyamhl38/
  7. Igorici

    Golf 7 - Discover Media

    Još jedno pitanje vezano za Discoveri Media Mib2. Zašto ne mogu ukucat kućni broj u nekoj ulici .. baca me na "KRIŽANJA" Ta opcija za kućni broj kao da nije uključena.
  8. Igorici

    Golf 7 - Discover Media

    da li postoji mogućnost za promjenom glasovnih uputa kod navigacije (skreni lijevo - desno) sa engleskog na hrvatski za Discoveri Media Mib2
  9. Igorici

    Golf 7 - Discover Media

    Imam i ja neku od Golfa koja je velika oko 8GB a meni treba za Passata i te karte su velike oko 12 GB tak da mi ne bi stale a veće nemam a na običnu SD ne ide. Mora biti WV SD. Si radio preko discover care ili si skinuo karte pa kopirao na SD i jesi prije toga formatirao SD ili ne.
  10. Igorici

    Golf 7 - Discover Media

    Probao sam i ja i bez uspjeha. Ja nisam imao nikakve SD sa kartama, došao bez ičega i skinuo sam karte, kupio SD 16GB i to sve kopirao na SD, piknuo u auto i ništa !! U čemu je fora nemam blage veze. Pitam se zašto su to pustili ako ne frecera ??
  11. Igorici

    Golf 7 - Discover Media

    Molio bih da se jave sam oni koji su to uspješno napravili. Kupljen Passat B8 iz 2016. god. i ima Discover Media druge generacije - http://i64.tinypic.com/2qun903.jpgali uz njega nije došla SD sa kartama. ​Da li i na koji način se mogu dobiti karte.
  12. Igorici

    Proba stavljanja slike

    test http://i64.tinypic.com/2qun903.jpg